Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking, 20 tema

QUOTE(ader @ 2010 03 08, 12:00)
o kokia kortele cia taip spausdina raideles? basic 3?

Čia toji Think Pink...

QUOTE(aasta @ 2010 03 08, 13:39)
kas man labiausiai patiko, tai spalvinis sprendimas. Tokio varianto pati niekada nebūčiau sugalvojusi. Atrodo kaip berniuko ir mergaitės pasauliai - mėlyna ir rožinė 4u.gif

Džiaugiuosi, kad man pavyko perteikti mintį. smile.gif

QUOTE(Sanrita @ 2010 03 08, 14:01)
Žaviuosi ir lenkiu galvą, nes tokio margo popieriaus aš dar bijau ...  blush2.gif

Aš kai tik pamačiau šį lapą, iškart jį nusipirkau, nes jis man iškart prilipo. Ir laukiau, kol ateis įkvėpimas ką su juo padaryti... Turiu nemažai margų, kurie guli ir laukia savo eilės. Tikrai nelengva su jais. Bet šis man buvo išimtis.

QUOTE(Scrap8 @ 2010 03 08, 14:20)
1. --margumas neuzgule nuotrauku thumbup.gif

2. Koks cia popierius, neatpazinu  ax.gif
3. P.S. o cia testas ar esi suvalkiete  biggrin.gif tie balti kringeliukai krastuose...ar panaudojai visa lapa, ar tik iskirpai krastukus priklijuoti?

1. Dėkui. Man tai svarbu.
2. Čia toks popierius iš lauramamos pirktas, užtat ir neatpažįsti. biggrin.gif
3. Nu suvalkietė, suvalkietė lotuliukas.gif Ne tik kringelius iškirpau, bet ir pagrindinis rožinis su įspaustais taškiukais irgi apkarpytas - iš to, ką sutaupiau, padariau rėmelius nuotraukoms...
Atsakyti
[quote=anze20,2010 03 06, 09:53]

[quote=a Lua,2010 03 08, 13:41]
Čia toji Think Pink...

[/quote]

aisku, grazus labai sriftas.
Atsakyti
ader, ar nufotkinai atviruką, kurį su Simu sukurpėt mokytojai? Gal čia įmesi? Dar nemačiau SM'e atvirukų, skirtų tokiai progai.
Atsakyti
ne neufotkinau, procesas vyko vakare, apsvietimas tragiskas, o gavosi visai neblogai. su slice ispjaustem gele, astuoneta, sukomponavom, dar drugeliu pristampavom .
Atsakyti
Nu suvalkietė, suvalkietė  Ne tik kringelius iškirpau, bet ir pagrindinis rožinis su įspaustais taškiukais irgi apkarpytas - iš to, ką sutaupiau, padariau rėmelius nuotraukoms...

thumbup.gif as irgi visus sluoksniuotus popierius klijuoju ant pigaus pagrindo (nusipirkau visa "kalade" pigaus balto 12x12") tai ant tokio ir viska klijuoju...manau nuostolis jeigu grazus popierius panaudoti visa lapa, jeigu matysis tik krastelis mirksiukas.gif

a Lua: atsakysiu cia...abu pavadinimo variantai tada tiktu

O apie konkursus dar noriu pasitarti. Jau seniai rezgiu tokia minti. Man idomiausias skyrius SB zurnaluose tai "4 produktu uzduotis": 4 skrebukem duoda 4 vienodus produktus, ir turi pagaminti skrebuka vien tik su tom priemonem.

Galvoju galbut ka nors panasaus padaryti: paskyrti 4 produktus (tokius kuriu visos turetume): sakykim balta pagrinda, dazus, siulus, ir rasiklis....smagu butu pamatyti ka mes visos sugalvotume su vienodom priemonem bigsmile.gif
Galesime pateikti darbelius ScrapManijoj ir balsuosime tarpusavy (tik dalyvaujancios konkurse balsuotu).
ar kas noretu dalyvauti? Manau tai butu stimiulas ir naujokem sudalyvauti...nebutu pasiteisinimo "neturiu dar SB priemoniu" biggrin.gif
(priziuka as pasiulyciau mirksiukas.gif )
Atsakyti
as kadangi tik pries kelias zinutes issakiau savo nuomone del konkursu tai keiu ranka UZ thumbup.gif
as irgi pastebejau panasia skilti kazkuriam zurnale. dar buna pvz, uzduota tik pagrindine mintis, t.y. spalva, formatas, detaliu skaicius, o is kokiu medziagu tai bus padaryta nerasoma. o paskui ivaridijami keli variantai pagal ta modeli, kueire atlikti naudojant skirtingas medziagas, bet rezultatas tas pats (tai skiriasi nuo skrebinimo pagal schema savo grieztumu, nes visi naudoja tik tam tikra spalva ir detales, ir delioja tam tikra schema, tada darbai gaunasi vienodi tik faktruos skiriasi)
Atsakyti
QUOTE(Scrap8 @ 2010 03 08, 16:15)
O apie konkursus dar noriu pasitarti. Jau seniai rezgiu tokia minti. Man idomiausias skyrius SB zurnaluose tai "4 produktu uzduotis": 4 skrebukem duoda 4 vienodus produktus, ir turi pagaminti skrebuka vien tik su tom priemonem.

ar kas noretu dalyvauti? Manau tai butu stimiulas ir naujokem sudalyvauti...nebutu pasiteisinimo "neturiu dar SB priemoniu" biggrin.gif

As noreciau 4u.gif
Ypac sitoks butu idomu - nes tada gali pamatyti, kaip skirtingai (o gal kaip tik - panasiai) gaunasi darbeliai thumbup.gif
Man ir be priziuko tiktu konkursas smile.gif
Papildyta:
QUOTE(ader @ 2010 03 08, 16:22)
as irgi pastebejau panasia skilti kazkuriam zurnale. dar buna pvz, uzduota tik pagrindine mintis, t.y. spalva, formatas, detaliu skaicius, o is kokiu medziagu tai bus padaryta nerasoma. o paskui ivaridijami keli variantai pagal ta modeli, kueire atlikti naudojant skirtingas medziagas, bet rezultatas tas pats (tai skiriasi nuo skrebinimo pagal schema savo grieztumu, nes visi naudoja tik tam tikra spalva ir detales, ir delioja tam tikra schema, tada darbai gaunasi vienodi tik faktruos skiriasi)

O cia irgi labai idomus variantas thumbup.gif
Ar esi dalyvavusi?
Atsakyti
ne nesu, todel ir idomu dalyvaut , kuo daugiau ivairios patirties tuo geriau.

beje zhmogiuke, gal sulaukei knygos is UK?
Atsakyti
QUOTE(ader @ 2010 03 08, 16:50)
beje zhmogiuke, gal sulaukei knygos is UK?

Dar ne schmoll.gif
Labai laukiu, tikiuosi kad iki ilgojo savaitgalio atkeliaus, ir nereikes paskelbti paieskos blink.gif
Atsakyti
ader, jau pasimečiau - ar gyriau tavo LO? labai gražu wub.gif pataisytas atrodo dar geriau thumbup.gif o panelytė kokia wub.gif
a Lua, jau koks darbelis thumbup.gif labai patiko 4u.gif

Skrapuke, tavo pasiūlymas thumbup.gif labai įdomu būtų pabandyti ax.gif kiek gi galima plepėt - reikia ir pasidarbuoti mirksiukas.gif
Atsakyti
aciu remini 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Scrap8 @ 2010 03 08, 15:20)
a Lua:  wub.gif skrebukas. "susidorojai" su labai ryskiais ir margais popieriais taip kad visvien nuotraukas pirma pastebejau--margumas neuzgule nuotrauku thumbup.gif
Tos rozines detales mum pasako kad cia ir mergaite yra nuotrauose 4u.gif
Koks cia popierius, neatpazinu  ax.gif
P.S. o cia testas ar esi suvalkiete  biggrin.gif tie balti kringeliukai krastuose...ar panaudojai visa lapa, ar tik iskirpai krastukus priklijuoti?

drinks_cheers.gif auksiniai zodziai.

bet turedama visko ko reikia, jei jokiu genialiu minciu neatrandi kaip ka padaryti, pradedi bijoti kad fantazijos stoka biggrin.gif ...o palengvinti nerima, tada eini apsiprekinti dar papildomu SB geriu. lotuliukas.gif

lotuliukas.gif gerulis
O zemaites kaip tikrinamos ?
cia ir gi geras - taip ir gi buna buna lotuliukas.gif
Bet is principo norint kazka padaryti grazaus, minimalaus reik uzsipirkti.
As sutinku su konkursu ax.gif
Atsakyti