! visiskai sutinku su Scrap8... Jeigu ka gasdina terminai Dizainas ir pan., tai juk visos mes turime sioki toki skoni, kuriuo galima ir vadovautis pradzioje, o taisykles ateis su laiku besidominant....
Labas, labas visos skrebukes!
Dar viena scrap-infekuotoji nori jus pasveikinti su kovo 8! Pavasariniu nuotaiku ir begalinio jums ikvepimo!
*Mes jei noro turim- ieskom budu tam dalykui igyvendinti, jei noro nera- ieskom priezasciu pasiteisinti.
sorrius, netiksliai pamenu apie tuos flamasterius. *Kuom tie Copic ipatingi ? Cia jie skirti stampuku paspalvinimui ?
sorrius, netiksliai pamenu apie tuos flamasterius. *Kuom tie Copic ipatingi ? Cia jie skirti stampuku paspalvinimui ?
* kaip gerai pasakyta. O kas liecia dalyvavima ivairiuose konkursuose, tai nelauk kada ikasi dizaino pagrindus ...ikasi tik su praktika ir keliais sugadintais skrebais.
Man iki siol dar kartais buna kad sugadinu koki nauja grazaus popieriaus lapa. Kada dariau sunelio supermano skreba, tai iskirpau zvaigzde is BG June Bug popieriaus tokia marga, bet niekaip netiko , ireminau ja dar ant juodo vienspalvio popieriaus...nepadejo sugadinau lapa, bet ateity gal kokiam skrebukui pritaikysiu
Man skrebas tai lyg alchemija...destau, derinu, pridedu, nuimu, bet po truputi pradeda viskas i savo vieta sugulti ir toks dziaugsmas ir lyg stebuklas kada jau numatai galutini rezultata
*Copic flomasteriai nu jie tokie minkstuciai, dregni, ir spalva labai lieja, tad nesimato liniju. Labai daug spalvu siuloma, tai gali nusipirkti pagal viena kuriu labiausiai reikia. Kazkokiam bloge (gal kas pamena?) buvo pamokele kaip spalvinti tu karikaturinius vaikucius Magnolia stampuku--parode kaip veida nuspalvinti su 3D detalem. Jie nepigus tad kadangi atviruku gamyba neuzsiimu, man juos pirkti nepateisinama
! visiskai sutinku su Scrap8... Jeigu ka gasdina terminai Dizainas ir pan., tai juk visos mes turime sioki toki skoni, kuriuo galima ir vadovautis pradzioje, o taisykles ateis su laiku besidominant....
Dar viena scrap-infekuotoji nori jus pasveikinti su kovo 8! Pavasariniu nuotaiku ir begalinio jums ikvepimo!
Sveika prisijungus...ir kokia mum garbe: Jusu pirma zinute,butent sioj temoj... ir dar pataikete i tokia nuostabia skrebukiu grupe
koki jusu skrebo infekcijos simptomai?
dabar kaip tik ziuriu pakartojima laidos "sekmadienio rytas", kalba apie meno terapija. Tai manau sis apibudinimas labai tinka scrapui. nors gal kas nors pasakys kad joks cia ne menas-tebunie, tai kuryba, bet kad terapija tai tikrai .
scrapuke, as jau po truputi atsipalaiduoju ir nebegailiu popieriaus. be to pas mane yra atlieku perdirbejas kas man netinka, atitenka sunui, o tas jau gamina savo nuoziura, randa kur pritaikyt , dabar jam destau dizaino pagrindus
scrapuke, as jau po truputi atsipalaiduoju ir nebegailiu popieriaus. be to pas mane yra atlieku perdirbejas kas man netinka, atitenka sunui, o tas jau gamina savo nuoziura, randa kur pritaikyt , dabar jam destau dizaino pagrindus
Simptomai tai nelabai žadantis greita pasveikimą - nenormalus laiko praleidimas prie PC, galvos svaigimas nuo visu šitų grožiu ir įdomybių, prisipirkau tiek kad sąžine neleis apleisti šito reikalo ir toliau seiles varva užmačius nauju prekių ir darbeliu... žodžiu, bijoti pradedu pati savęs...
remini, ader, Agneja, faini jūsų skrebukai
remini, dažniau čia pasirodyk
ader, žiūriu, smagiai verda veiksmas tavo SB kepyklėlėj
madrugada ir Leja1, sveikos prisijungusios prie mūsų
Kaip smagu, kad SB ligoniukių gretos vis didėja ir dideja
Miglota, sveika sugrįžus
Visas sveikinu su Tulpadieniu
Pamiršau fotki.com slaptažodį. Teks savo LO dėt per radikal.ru...
P.S. O man atostogos prasidėjo
Papildyta:
Čia tas, kurį padariau dar vasarį, bet vis neprisiruošiau išpjaustyt raidelių su Slice...
remini, dažniau čia pasirodyk
ader, žiūriu, smagiai verda veiksmas tavo SB kepyklėlėj
madrugada ir Leja1, sveikos prisijungusios prie mūsų
Kaip smagu, kad SB ligoniukių gretos vis didėja ir dideja
Miglota, sveika sugrįžus
Visas sveikinu su Tulpadieniu
Pamiršau fotki.com slaptažodį. Teks savo LO dėt per radikal.ru...
P.S. O man atostogos prasidėjo
Papildyta:
Čia tas, kurį padariau dar vasarį, bet vis neprisiruošiau išpjaustyt raidelių su Slice...
a'lua, koks fainas LO o kokia kortele cia taip spausdina raideles? basic 3?
Leja, saunu kad prisijungei, gal jau turi mums ka parodyti, ar bent jau papasakok i ka linksti, atvirukus ar darbelius su nuotraukom, kokie planai?
Leja, saunu kad prisijungei, gal jau turi mums ka parodyti, ar bent jau papasakok i ka linksti, atvirukus ar darbelius su nuotraukom, kokie planai?
QUOTE(Leja1 @ 2010 03 08, 01:32)
sveika, prisijungus ligone
Nesakyk, pirkimo manija didesne nei darymo
As taip dziaugiuos kiekvienu nauju lapu- kad nedrystu ju grozio gadinti Ir vis atrodo kad reikia vis kazko naujo, kazko grazaus, nes vis kazko truksta.
Nes turedama visko ko reikia-atpuola galvos skausmas- kaip tai pasidaryti
Lauksim tavo darbu ir progreso
Papildyta:
QUOTE(Scrap8 @ 2010 03 08, 05:45)
* kaip gerai pasakyta. O kas liecia dalyvavima ivairiuose konkursuose, tai nelauk kada ikasi dizaino pagrindus ...ikasi tik su praktika ir keliais sugadintais skrebais.
Man iki siol dar kartais buna kad sugadinu koki nauja grazaus popieriaus lapa. Kada dariau sunelio supermano skreba, tai iskirpau zvaigzde is BG June Bug popieriaus tokia marga, bet niekaip netiko , ireminau ja dar ant juodo vienspalvio popieriaus...nepadejo sugadinau lapa, bet ateity gal kokiam skrebukui pritaikysiu
Man skrebas tai lyg alchemija...destau, derinu, pridedu, nuimu, bet po truputi pradeda viskas i savo vieta sugulti ir toks dziaugsmas ir lyg stebuklas kada jau numatai galutini rezultata
*Copic flomasteriai nu jie tokie minkstuciai, dregni, ir spalva labai lieja, tad nesimato liniju. Labai daug spalvu siuloma, tai gali nusipirkti pagal viena kuriu labiausiai reikia. Kazkokiam bloge (gal kas pamena?) buvo pamokele kaip spalvinti tu karikaturinius vaikucius Magnolia stampuku--parode kaip veida nuspalvinti su 3D detalem. Jie nepigus tad kadangi atviruku gamyba neuzsiimu, man juos pirkti nepateisinama
Sveika prisijungus...ir kokia mum garbe: Jusu pirma zinute,butent sioj temoj... ir dar pataikete i tokia nuostabia skrebukiu grupe
Su sventem visas
As nete maciau pamokeles su Promarker-toks pat principas kaip ir tu sakai apie Copic. Gal kada pribresiu tam.
Del koknkursu- kazkaip neturiu tam ikvepimo
Vakar kazkuriam angliskam bloge- perskaiciau, auksines mintis.
Sako jei tuo darbeliu kuri sukurei- esi patenkinta, tai ir yra atpildas. O jei ji talpini i neta ir lauki pagiru- gali nusivilti , kad kitiem jis atrodys kitaip, nei paciai. Tad, nereiktu vertinti to asmeniskai ir tiesiog daryti tai kas pacios sirdziai miela
aLua- grazus darbelis
OJE, gera mintis , prasminga, paremta siuolaikiniu zmoniu suinternetejimu. Is tiesu yra daug tiesos tame, todel turbut daugelis is musu itin asmeniskus darbus pasiliekam sau. Bet jei visai nieko cia nerodytumem, tai niekas ir nesuprastu del ko cia taip svaigstam
del konkursu, tai man asmeniskai tai stimulas ka nors isbandyti. va pvz. konkursai pagal schemas, man labai sunku toki LO daryt, bet darau, nes ko nors is to pasimokau. Atvirukai irgi leidzia fantazuoti ir panaudoti popieriaus likucius
del konkursu, tai man asmeniskai tai stimulas ka nors isbandyti. va pvz. konkursai pagal schemas, man labai sunku toki LO daryt, bet darau, nes ko nors is to pasimokau. Atvirukai irgi leidzia fantazuoti ir panaudoti popieriaus likucius
A Lua, LO. kas man labiausiai patiko, tai spalvinis sprendimas. Tokio varianto pati niekada nebūčiau sugalvojusi. Atrodo kaip berniuko ir mergaitės pasauliai - mėlyna ir rožinė
Su kovo 8 ąja, brangiosios
Su kovo 8 ąja, brangiosios
Pilnai sutinku su aasta - a Lua spalvos pritaikytos super tikrai nieko neprikiši ... Žaviuosi ir lenkiu galvą, nes tokio margo popieriaus aš dar bijau ...
Leja1 ir madrugada, maloniai prašom ...
QUOTE(Sanrita @ 2010 03 08, 15:01)
Pilnai sutinku su aasta - a Lua spalvos pritaikytos super tikrai nieko neprikiši ... Žaviuosi ir lenkiu galvą, nes tokio margo popieriaus aš dar bijau ...
as bijau juodai balto atrodo kad su spalvom paprasciau
a Lua: skrebukas. "susidorojai" su labai ryskiais ir margais popieriais taip kad visvien nuotraukas pirma pastebejau--margumas neuzgule nuotrauku
Tos rozines detales mum pasako kad cia ir mergaite yra nuotrauose
Koks cia popierius, neatpazinu
P.S. o cia testas ar esi suvalkiete tie balti kringeliukai krastuose...ar panaudojai visa lapa, ar tik iskirpai krastukus priklijuoti?
auksiniai zodziai.
bet turedama visko ko reikia, jei jokiu genialiu minciu neatrandi kaip ka padaryti, pradedi bijoti kad fantazijos stoka ...o palengvinti nerima, tada eini apsiprekinti dar papildomu SB geriu.
Tos rozines detales mum pasako kad cia ir mergaite yra nuotrauose
Koks cia popierius, neatpazinu
P.S. o cia testas ar esi suvalkiete tie balti kringeliukai krastuose...ar panaudojai visa lapa, ar tik iskirpai krastukus priklijuoti?
Sako jei tuo darbeliu kuri sukurei- esi patenkinta, tai ir yra atpildas. O jei ji talpini i neta ir lauki pagiru- gali nusivilti , kad kitiem jis atrodys kitaip, nei paciai. Tad, nereiktu vertinti to asmeniskai ir tiesiog daryti tai kas pacios sirdziai miela
auksiniai zodziai.
Nes turedama visko ko reikia-atpuola galvos skausmas- kaip tai pasidaryti
bet turedama visko ko reikia, jei jokiu genialiu minciu neatrandi kaip ka padaryti, pradedi bijoti kad fantazijos stoka ...o palengvinti nerima, tada eini apsiprekinti dar papildomu SB geriu.