Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking, 20 tema

Scrapuke,
Noriu pasveikinti tave su gimtadieniu ir palinkėti:
Linkiu tau laiko:
kad sukurtum nuostabiausią gyvenimą,
kad galėtum džiaugtis ir juoktis.
Linkiu tau laiko:
kad pasiektum žvaigždes,
kad tobulėtum - vadinasi bręstum
Linkiu tau laiko:
iš naujo viltis, tikėti, mylėti ...
Nes nėra prasmės to laiko atidėlioti.
Linkiu tau laiko:
kad rastum save - kiekvieną dieną, valandą kiekvieną ...
Kad jaustum laimę
Linkiu tau laiko, kad atleistum kaltes,
Linkiu tau laiko - kad gyventum ...

Ačiū tau kad esi, dalini save ir patari ...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sanrita: 08 balandžio 2010 - 21:06
QUOTE(ader @ 2010 04 08, 21:42)
nauja tema  smile.gif

Aciu thumb_yello.gif
O kaip reikia kurti temas? Ar reikia kokias teises tureti ar statusa?
Atsakyti
QUOTE(Zmogiuke @ 2010 04 08, 22:38)
Aciu  thumb_yello.gif
O kaip reikia kurti temas? Ar reikia kokias teises tureti ar statusa?

manau kad nereikia ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ader @ 2010 04 08, 13:20)
madrugada, mano patirtis darbeliu fotografavime menka, bet paskutiniu metu, tai darau taip: nekantraudama sulaukiu dienos sviesos, tada su plonyte adatele prismeigiu darbeli ant sienos (prie tapetu) isjungiu blykste ir fotografuoju, kiek truksta ryskumo patobulinu su picasa, apkarpau taipogi.
gal kas nors dar pasidalins patirtimi, kaip graziai pateikti darbeli.

ačiū 4u.gif reik man tą picasą įvaldyt geriau doh.gif

Scrap8, su gimtadieniu happybday.gif
Atsakyti
Žiurbuti, neduoda cituot man tavęs, bet drugeliai su skylamušiais kirsti, o tas didelis su mašinėle, revolution ar kokia ten.. kursuose darytas, tai ten buvo daaaug priemonių biggrin.gif
Atsakyti
Kas liečia gimtadienius, aš irgi esu beviltiška. Dar prieš kelias dienas pagalvojau kaip nepamiršti pasveikinti Scrapukę, ir vis tiek išgaravo. doh.gif

Scrap8,
gabalėlį dangaus,
lašą džiaugsmo,
meilės dvelksmą -
ragauk, skanauk, pajuski!

Su gimimo diena 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Žmogiuke, man l.l.l.patiko tavo darbas, nesuprantu, kuo tu nepatenkinta wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Žmogiuke, man l.l.l.patiko tavo darbas, nesuprantu, kuo tu nepatenkinta   

Man irgi bendras vaizdas wub.gif , kelias idėja spati pasiskolinsiu ax.gif , bet Žmogiukė nori kad kabinėčiausi prie jos, tai paistengsiu lotuliukas.gif

Merginos...Ačiūūūūūūūūūūūūūū jum už tiek pasveikinimų 4u.gif 4u.gif 4u.gif Esu žiauriai pamaloninta...ech...šie SM namai tai šilčiausia, nuoširdžiausia virtuali erdvė , lyg maža šeimynėlė kurioj viena kitą group.gif palaiko.

Esu labai atsilikus citatom, komentarais, ir darbelių įvertinimais. Betgi...pas mane jau 2 ryto, ir damušiau naują skrebą...seniau mus slegianti tema, pagaliau galiu apie tai skrebinti.
Įkelsiu naujoj temoj wink.gif
Atsakyti
Aš jau mačiau. Net susigraudinau beskaitydama aprašymą. Dėkoju, kad pasidalini tokiomis asmeniškomis išpažintimis. wub.gif
Atsakyti
scrap8- o tau nebuna, kai ziuri is praeities i atliktus darbelius, kad kyla noras juos pataisyti ziurint,sios dienos akimis ir turint sios dienos patirti ?Ar taisai ?
Man vat jauciu kad labai kniedi pasidaryti koki albumiuka, bet mastau, ar ji vis perziurint, nekils noras vis ka nors jame pertaisyt ax.gif
Atsakyti
Damuškim šią temą 4u.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti