Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking, 20 tema

QUOTE(ddia @ 2010 04 08, 17:43)
Sveikos, sugalvojau, kad gal ir man reiktų pabandyt naujam konkurse sudalyvaut, tik va nzn kaip išsiūst darbelio fotke... sad.gif pas mane kažko ir netas ne visus puslapius atidarinėja, tai per scrap8 blogą neišeina... Gal kas oatartumėt kaip kitaip? :?

Ar tau visai scrap8 blogo neatidaro?
As tai darysiu taip - idesiu darbeli i picasa, ir tada blogo komentaruose parasysiu nuoroda.
Atsakyti
wow pasirodo cia ir gimtadienis yra svenciamas. Sveikinu is visos sirdies happybday.gif happybday.gif
Papildyta:
zmogiuke, pirmas ispudis geras, bet as gal kai ka pakeisciau. Nors cia kaip visada , gali desimciai skrebukiu duot vienodas nuotraukas vienodas detales, o gausis desimt skirtingu darbu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ader @ 2010 04 08, 18:06)
zmogiuke, pirmas ispudis geras, bet as gal kai ka pakeisciau. Nors cia kaip visada , gali desimciai skrebukiu duot vienodas nuotraukas vienodas detales, o gausis desimt skirtingu darbu  biggrin.gif

drinks_cheers.gif
pradinis sumanymas visai kitoks buvo, bet issirutulioji i dabartini.
Papasakok, kaip ir ka darytum, man idomu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zmogiuke @ 2010 04 08, 10:10)
drinks_cheers.gif
pradinis sumanymas visai kitoks buvo, bet issirutulioji i dabartini.
Papasakok, kaip ir ka darytum, man idomu  bigsmile.gif

as jau paziurejau thumbup.gif bandras vaizdas l.l patiko, ypac koloritas toks ramus pajurys.
Bet turiu patarimu kaip patobulinti ax.gif tik ne dabar...kada atsivalgysiu torto tada tongue.gif ...nzn ar jum liks biggrin.gif
Atsakyti
Dabar neatidaro, gal vėliau pabandysiu dar...
Atsakyti
na man patiko spalvos , is tiesu juros melis ir tie burbulai kaip purslai. Gal as nuotraukas ireminciau baltais remeliai suapvalintais kampukais, tada gal popieriuku kokiu daugiau prideciau prilamdyciau. Ta gelbejimo rata gal pakabinciau kur kitus arba ant jo dar koki uzrasa sugalvociau. Neturiu dar tiek patirties, kad jau profesionaliai patarinet, lauk scrapukes minciu, gal jei nera labai mielas LO tai imsi ir patobulinsi mirksiukas.gif
o del to nukrypimo nuo pradines idejos, tai man visada taip buna lotuliukas.gif
Atsakyti
Zmogiuke, man labai patiko 4u.gif
Atsakyti
sveikinimai geriausi totadienio proga.
As ir torto noriu tongue.gif

O kiek svenciam, jei nepaslaptis ax.gif

user posted image
Papildyta:
zmogiuke- man ziurisi graziai,nes zinau kad prikurti visada galima daug, labai tinka tas pilkas pagrindas i kompozicija mirksiukas.gif biggrin.gif
Atsakyti
Scrap8,
graziu, kurybingu metu... Su gimtadieniu! birthday.gif
Atsakyti
Aciu visoms uz grazius atsiliepimus 4u.gif

----
Ziuriu, kad jau temute i pabaiga. Gal kas nors galetu sukurti nauja?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zmogiuke: 08 balandžio 2010 - 19:56
http://www.supermama...0#entry36378874

nauja tema smile.gif
Atsakyti
sioje temoje nei karto nepasisakiau smile.gif perskaiciua visa smile.gif prisijungiau tik 25 puslapyje 4u.gif

labai dizuagiuosi, kad gretos dideja smile.gif smagu matyti daug nauju veidu smile.gif

dar dziaugiuosi kad migle vel skrebina 4u.gif

ir dar labai dziaugiuois Scrap8 - rengiamais konkursais ir jos neisblestanciu entuziazmu bei indeliu lietuvaiciu skrebinimui 4u.gif

Su gimtaideniu tave Scrapuke 4u.gif 4u.gif 4u.gif aciu kad esi 4u.gif 4u.gif wub.gif
Atsakyti