Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking, 20 tema

scap8- patiko paskaityti tavo aprasyma apie Madrugada darbus.Kas idomiausia, kad jei duotu mums ta pati darba, mes visos padarytume ji kitaip ax.gif Ar jau buvot toki konkursa kada suruose ?
Zmogiuke- nu saunuole tu kokia 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo OJE: 07 balandžio 2010 - 23:56
scrap8, ačiū smile.gif Gyvai tie darbeliai truputį ryškesni... nors jo, pirmasis žalias su žaliais atspalviais, norėjos tą bordo panaudot, bet pabijojau, kad bus per daug. Ir pavadinimas... neturiu kuo iškirst, maniau prasisuksiu su štampukais, bet neprasisukau. Reiks gal su žirklėm karpyt, kol kokio aparato nenusipirksiu.
o ta rudą juostelę dėjau, nes man ji daugiau oranžinė pasirodė unsure.gif ajaj kaip nuo apšvietimo viskas priklauso, dariau prie lempų vakare, tai tokio blizgesio ir ryškumo buvo, dabar pilkoj dienos šviesoj apžiūriu, tai jo...

ačiū už patarimus dar kartą 4u.gif

o su vertimais, tai kažkaip Glidei palikau, bet matau, kad nebereiks jau smile.gif greitai varot smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Scrap8 @ 2010 04 07, 23:57)
Zmogiuke...tu tokiais tempais verti, o mini albumas kuri planuoji jau ne prioritetas? lotuliukas.gif...gal labiau delsimas biggrin.gif 

Mintyse delioju jau kas ir kaip, renku nuotraukas smile.gif Beje, as tikiuosi nusauti 2 zuikius vienu suviu - naujame konkurse bandysiu sudalyvauti butent su mini albumo vienu ar dviem lapukais smile.gif Bet cia tik planai, paziuresim, kaip realybeje gausis
ax.gif
Atsakyti
madrugada, mano patirtis darbeliu fotografavime menka, bet paskutiniu metu, tai darau taip: nekantraudama sulaukiu dienos sviesos, tada su plonyte adatele prismeigiu darbeli ant sienos (prie tapetu) isjungiu blykste ir fotografuoju, kiek truksta ryskumo patobulinu su picasa, apkarpau taipogi.
gal kas nors dar pasidalins patirtimi, kaip graziai pateikti darbeli.
Atsakyti
QUOTE(ader @ 2010 04 08, 15:20)
madrugada, mano patirtis darbeliu fotografavime menka, bet paskutiniu metu, tai darau taip: nekantraudama sulaukiu dienos sviesos, tada su plonyte adatele prismeigiu darbeli ant sienos (prie tapetu) isjungiu blykste ir fotografuoju, kiek truksta ryskumo patobulinu su picasa, apkarpau taipogi.

O as uzmaciau, kad turi mums ka parodyt wink.gif Nepasidemonstruosi cia? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Zmogiuke @ 2010 04 08, 12:50)
O as uzmaciau, kad turi mums ka parodyt wink.gif Nepasidemonstruosi cia?  ax.gif

blush2.gif kol kas negaliu, ten dovanele ir nenoriu kad ja pamatytu, tssss..... mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ader: 08 balandžio 2010 - 15:10
QUOTE(Leja1 @ 2010 04 06, 21:26)
o, tai gal cia siek tiek primena embossinga su Clear pudra? Ar ne panasus efektas? Idomu...

Žinai, aš niekada neembosinau su pudra blush2.gif , tai nelabai galiu pasakyti, panašu ar skirtinga. Bet kiek žinau, embossinant atsiranda iškilumas, o lakuojant tuo laku ant dažų, iškilumų neatsiranda (na, nebent pačiais dažais jau būsi iškilumą suformavusi), tik paviršius tampa kietesnis ir įgija tam tikro blizgesio. mirksiukas.gif

QUOTE(Scrap8 @ 2010 04 06, 22:38)
"decopatch" cia dekupazo rusis, bent man taip rodos smile.gif

Man irgi taip rodos 4u.gif

QUOTE(madrugada @ 2010 04 07, 14:31)

Man patiko drugeliai darbelyje "Svečias". Juos su skylamušiu kirtai?
Beje, atvirutė man neatrodo perkrauta ax.gif

QUOTE(Mercredi @ 2010 04 07, 15:52)
Ir klausimas ne į temą - su kokia programa galima taip sulipdyti nuotraukas ir apipavidalinti? Picasoj nelabai patogu.

Aš daug ką darau su Photoscape, ją galima atsisiųst nemokamai, pvz., iš čia

Ir ačiū visoms už komplimentus maniškiams darbeliams. 4u.gif

Na, ir dar vienas svarbus dalykas: biggrin.gif

Scrap8, su gimimo, su gimimo, su gimimo diena!!! birthday.gif
Atsakyti
QUOTE(ader @ 2010 04 08, 16:08)
blush2.gif kol kas negaliu, ten dovanele ir nenoriu kad ja pamatytu, tssss..... mirksiukas.gif

oops censored2.gif
tyliu, nes nieko nemaciau, nieko negirdejau nail.gif
Papildyta:
QUOTE(Žiurbutis @ 2010 04 08, 17:23)
Na, ir dar vienas svarbus dalykas: biggrin.gif

ojei... doh.gif As visada beviltiska, su situo reikalu blush2.gif
Bet dabar labai labai prisidedu prie sveikinimu
clap.gif clap.gif clap.gif
Su gimimo diena!!!
happybday.gif

(pakeiciau ikonele, kad smagiau butu)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zmogiuke: 08 balandžio 2010 - 16:35
Dekoju uz sveikinimus merginos 4u.gif 4u.gif Jus nepakartojamos smile.gif
Atsakyti
Sveikos, sugalvojau, kad gal ir man reiktų pabandyt naujam konkurse sudalyvaut, tik va nzn kaip išsiūst darbelio fotke... sad.gif pas mane kažko ir netas ne visus puslapius atidarinėja, tai per scrap8 blogą neišeina... Gal kas oatartumėt kaip kitaip? :?
Atsakyti
Rodausi su savo skrebuku, kurio... nesugebejau pamilti. Nepatinka jis man kazkuom ir viskas. Nezinau kodel cia si syki tos meiles neatsirado mastau.gif lotuliukas.gif
Na, bet yra kaip yra smile.gif
http://picasaweb.goo...feat=directlink
Beje, panaudojau kazkada ScrapManijos konkurse dalyvavusios Agnejos ideja - stampuoti apskritimus ant pagrindo lapo (http://www.scrapmanija.com/20090630-1049)

Nors maniskiam viskas jau suklijuota ir pakeist nebegalesiu, bet laukiu kritikos ir patarimu (galesiu pritaikyt kitiem kartam cool.gif wink.gif )

Kazin kodel, ikelus i ta picasa, spalvos pasikeicia g.gif lyg migla apsitrauktu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zmogiuke: 08 balandžio 2010 - 16:55
QUOTE(ddia @ 2010 04 08, 09:43)
Sveikos, sugalvojau, kad gal ir man reiktų pabandyt naujam konkurse sudalyvaut, tik va nzn kaip išsiūst darbelio fotke... sad.gif pas mane kažko ir netas ne visus puslapius atidarinėja, tai per scrap8 blogą neišeina... Gal kas oatartumėt kaip kitaip? :?

pirma susikurk albuma, ikelk foto i photobucket.com arba fotki.com. Tada nuejos i mano bloga ikelk nuoroda komentaruose cia i kur randasi tavo darbelis. Ispeju kad iskart nerodys komentaro kadangi juos moderuoju wink.gif Bet jei po 1-2 dienu dar vis nerodo, butinai man paranesk.
*Mano pacios patirtis komentuodama kituose bloguose, visad pirma spauskite "perziureti/preview"...atsidarys langelis koda ivesti. Pastebejau kad jei pirma spaudziu "publikuoti/publish" mano komentara visad atmeta.
*Taip pat jei visi patarimai nepadeda, galite komentuoti "anonimiskai", o pasirasyti savo varda kad zinotume kieno darbelis (zinau tokia kuri daznai taipp daro mirksiukas.gif
Atsakyti