remini: gražuuuuu
pavasariškai vyriškas...l.l. man patiko idėja, jei kada užsiimsiu atvirukų gamyba, būtinai liftinsiu
Madrugada: pirmas skrebo blynas...nesusvilęs bet ir "neiškepęs" visiškai
kadangi prašaisi patarimų tai mano nuomone:
Miško Pasaka*bendras vaizdas--l.l. blanku, kadangi nėra tos sodresnės ryškesnės akcento spalvos. Kadangi nuotraukoj mergytės suknytė bordo spalvos, tai šią spalvą pasirinkčiau kaip akcento spalvą kad darbeliui suteiktų gyvybės. Pavadinimas irgi per blankus, jį daryčiau bordo raidėm ir didesniom. Jei turi galimybę, raides iškirsk, o dabar pavadinimas kaip teksto juostelės o ne pavadinimas
.
Nelabai žiūrisi tas tarpas prieš žodį 'pasaka'. Abu pavadinimo žodžius būčiau pradėjus nuo nuotraukos krašto arba talpinus vienoj eilutėj. Pavadinimą sutvarkius, po juo tada atsirastų vietos tekstui
*Nuotraukų baltus rėmelius apsiuvinėčiau bordo spalvos siūlais.
*Dar bordo spalvos gėlyčių ar kokių vinukų/bradsų pribarstyčiau.
labiausiai kliūna kringeliai apačioj - niekap nesumąsčiau, ko ten reik, jei išvis reik.
kliūna todėl kad jie neprijungti prie bendros kompozicijos o tiesiog skraido ant lapo. Pavyz. prijungimas būtų jei tą kringelį prijungtum prie baltos gėlės--jai duotum kotelį, o dabar ir gėlė skraido
SvečiasNuotraukoj oranžinė spalva labiausiai pasireiškia, tai reikia subalansuoti detalėmis pačiame skrebe. To silpnai raštuoto oranžinio popieriaus nepakanka. Ant drugelių sparnų galima prisiūti oranžinių biserio karoliukų, arba su "stickles" spalvotais 3D klijais pridėti taškiukų....., ir dar galbūt kokią oranžinę gėlytę po tais 2 drugeliais po nuotrauka. Maži drugeliai ant juostelės man jau per daug jų
Jų vietoj būčiau dėjus ar sagas ar oranžines gėles. Ta ruda juostelė man nedera
Apmainyčiau į oranžinę. Vž, jei nuotraukoj viena spalva dominuoja, bandyk tą pačia spalvą panaudoti po visą skrebą