Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking, 20 tema

QUOTE(Žiurbutis @ 2010 04 06, 21:54)

Pasakysiu viena technika, kuri man labai patinka ir kuria galvoju vis daugiau naudoti: nupaisius detale su dazais as dar kelis kartus nulakuoju ja su matiniu dekupazo darbams skirtu laku, o tada jau iskerpu ir pan. Taip detale tampa tvirtesne, uzsifiksuoja dazai ir ji netgi igija siokio tokio blizgesio. Ir solidziau atrodo.  mirksiukas.gif

o, tai gal cia siek tiek primena embossinga su Clear pudra? Ar ne panasus efektas? Idomu...
Atsakyti

Ziurbuti: pagalvojau kad ne taip parasei. ax.gif lotuliukas.gif o dabar viskas aisku. Nuo to zodzio "Patch" kaip skiautele naudojama lopinimui,.... "decopatch" cia dekupazo rusis, bent man taip rodos smile.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Scrap8: 06 balandžio 2010 - 22:39
QUOTE(Scrap8 @ 2010 04 06, 23:38)
Ziurbuti: pagalvojau kad ne taip parasei. ax.gif  lotuliukas.gif o dabar viskas aisku. Nuo to zodzio "Patch" kaip skiautele naudojama lopinimui,.... "decopatch" cia dekupazo rusis, bent man taip rodos smile.gif

Teisingai atrodo, cia tas pats wink.gif
Atsakyti
kaip čia gražu wub.gif jau kiek grožių prikūrėt, kad trūksta susižavėjimo žodžių wub.gif
na rodausi ir aš.... kažkaip visai nėr nuotaikos kažką daryt verysad.gif o čia va prispyrė reikalas, tai teko greit susisukti smile.gif
user posted image 4u.gif
Atsakyti
thumbup.gif Liuks!
Tokios spalvos!
Atsakyti
remini, gražus darbas, labai man tvarkingai, švariai atrodo thumbup.gif

aj pasiryžau ir savo peckeliones kelt. dėmesio - čia pirmas

user posted image

matėt gal kas jau scrapping.lt. Šiaip kankinau aš jį mėnesį ir nesu labai patenkinta, labiausiai kliūna kringeliai apačioj - niekap nesumąsčiau, ko ten reik, jei išvis reik. Ir dar tekstą norėjos kokį parašyt, bet po visko neberandu vietos biggrin.gif
komentarai, kritika laukiami 4u.gif

atvirutė
user posted image
irgi man per daug jau visko.. blush2.gif bet dar neseniai dariau, tai nelabai pati žinau, prie ko kabinėtis biggrin.gif
Atsakyti
o šitas mano antras, darytas kursuose. sorry už nuotraukų kokybę, nemoku visiškai fotkint ir net nesuprantu, ką daryt, kad gražiau atrodytų. šitas realybėj geriau atrodo, ta oranžinė plėvelė grožio kažkaip priduoda rolleyes.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo madrugada: 07 balandžio 2010 - 14:33
remini: gražuuuuu thumbup.gif pavasariškai vyriškas...l.l. man patiko idėja, jei kada užsiimsiu atvirukų gamyba, būtinai liftinsiu wink.gif
Madrugada: thumbup.gif pirmas skrebo blynas...nesusvilęs bet ir "neiškepęs" visiškai ax.gif kadangi prašaisi patarimų tai mano nuomone:
Miško Pasaka
*bendras vaizdas--l.l. blanku, kadangi nėra tos sodresnės ryškesnės akcento spalvos. Kadangi nuotraukoj mergytės suknytė bordo spalvos, tai šią spalvą pasirinkčiau kaip akcento spalvą kad darbeliui suteiktų gyvybės. Pavadinimas irgi per blankus, jį daryčiau bordo raidėm ir didesniom. Jei turi galimybę, raides iškirsk, o dabar pavadinimas kaip teksto juostelės o ne pavadinimas ax.gif .
Nelabai žiūrisi tas tarpas prieš žodį 'pasaka'. Abu pavadinimo žodžius būčiau pradėjus nuo nuotraukos krašto arba talpinus vienoj eilutėj. Pavadinimą sutvarkius, po juo tada atsirastų vietos tekstui mirksiukas.gif
*Nuotraukų baltus rėmelius apsiuvinėčiau bordo spalvos siūlais.
*Dar bordo spalvos gėlyčių ar kokių vinukų/bradsų pribarstyčiau.
labiausiai kliūna kringeliai apačioj - niekap nesumąsčiau, ko ten reik, jei išvis reik.

kliūna todėl kad jie neprijungti prie bendros kompozicijos o tiesiog skraido ant lapo. Pavyz. prijungimas būtų jei tą kringelį prijungtum prie baltos gėlės--jai duotum kotelį, o dabar ir gėlė skraido mirksiukas.gif
Svečias
Nuotraukoj oranžinė spalva labiausiai pasireiškia, tai reikia subalansuoti detalėmis pačiame skrebe. To silpnai raštuoto oranžinio popieriaus nepakanka. Ant drugelių sparnų galima prisiūti oranžinių biserio karoliukų, arba su "stickles" spalvotais 3D klijais pridėti taškiukų....., ir dar galbūt kokią oranžinę gėlytę po tais 2 drugeliais po nuotrauka. Maži drugeliai ant juostelės man jau per daug jų ax.gif Jų vietoj būčiau dėjus ar sagas ar oranžines gėles. Ta ruda juostelė man nedera ax.gif Apmainyčiau į oranžinę. Vž, jei nuotraukoj viena spalva dominuoja, bandyk tą pačia spalvą panaudoti po visą skrebą
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Scrap8: 07 balandžio 2010 - 15:24
Sveikos 4u.gif
QUOTE(Žiurbutis @ 2010 04 06, 15:44)

Labai dailūs darbeliai, ypač tag'iukai ir atvirukas su kačiukais smile.gif. Po juo knygos lapas? Ar spausdintas tekstas? Jei taip, tai dar kažkaip sendintas?

Ir klausimas ne į temą - su kokia programa galima taip sulipdyti nuotraukas ir apipavidalinti? Picasoj nelabai patogu.

QUOTE(remini @ 2010 04 07, 09:31)

Labai įdomiai thumbup.gif

QUOTE(madrugada @ 2010 04 07, 13:45)

Gražutė atvirutė, man neatrodo perkrauta, nors mėgstu atvirukus kupinus visko (jei gražiai suderinta, tai super smile.gif

Komentuoti skrebukus su nuotraukom nesijaučiu kompetetinga, na bet ir aš judu link jų, mintys jau rezgasi ax.gif Jei trumpai, tai man trūksta kokios ryškesnės detalės , ar raidžių išryškinimo, žodžiu, akcentų sudėliojimo.

Atsakyti
Demesio, verteju komanda (Glide, Madrugada) smile.gif
Ar jau pradejote kuri versti nuo 26-o punkto?
Nes jeigu ne, as galiu toliau darbuotis, kad nelaukt savaitgalio smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zmogiuke @ 2010 04 07, 20:50)
Demesio, verteju komanda (Glide, Madrugada) smile.gif
Ar jau pradejote kuri versti nuo 26-o punkto?
Nes jeigu ne, as galiu toliau darbuotis, kad nelaukt savaitgalio smile.gif

Liko man 30-as punktas, tai ji pabaigsiu rytoj, nebereikes kitoms wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Zmogiuke @ 2010 04 07, 14:58)
Liko man 30-as punktas, tai ji pabaigsiu rytoj, nebereikes kitoms wink.gif

saunuole tu 4u.gif thumbup.gif ne tik man didele paslauga darai bet taip pat ir LT tautieciams....padedi plesti SB virusa. Aciu visom kurios prisidejo prie sio projekto.
Zmogiuke...tu tokiais tempais verti, o mini albumas kuri planuoji jau ne prioritetas? lotuliukas.gif...gal labiau delsimas biggrin.gif
Atsakyti