Aciukas visoms...
O-je, ir vel tvorele ... kol as savaja is triju stulpeliu padariau... kazkaip pas mus neuzmaciau ju pirkti, gaila...
Geras SB! Man patinka tokie seimininiai... vyriska kompanija
Turiu klausimeli, ar teisingai supratau, kad reikia kuo daugiau stampuotu detaliu ne ant pagrindo, o iskirptu? Cia kaip tame LO medis, namas...
Aciu merginos
stampuot gali ir detales ir/ar pati lapo pagrinda...uzduotis panaudoti stampukus
Turiu klausimeli, ar teisingai supratau, kad reikia kuo daugiau stampuotu detaliu ne ant pagrindo, o iskirptu? Cia kaip tame LO medis, namas...
stampuot gali ir detales ir/ar pati lapo pagrinda...uzduotis panaudoti stampukus
Sveikutes, su sventem visas. pagaliau jau pavasaris, vakar maciau kaip gamdrai atskrido ir isikure lizde ,
leja puikus LO, romantiskas.
Scrapuke, aciu uz konkursa, kaip tik laukiu siuntinuko su stampukais, bus proga visus panaudot, nes viena tema visi.
leja puikus LO, romantiskas.
Scrapuke, aciu uz konkursa, kaip tik laukiu siuntinuko su stampukais, bus proga visus panaudot, nes viena tema visi.
scrapuke, apziurejau tavo paskutini LO. labai sodrios spalvos, toks atrodo man drasus kazkodel. labai netiketai atrodo toks ryskus popierius ir nespalvota nuotrauka.
QUOTE(ader @ 2010 04 05, 10:27)
scrapuke, apziurejau tavo paskutini LO. labai sodrios spalvos, toks atrodo man drasus kazkodel. labai netiketai atrodo toks ryskus popierius ir nespalvota nuotrauka.
jo ryskokas skrebukas, bet kadangi tema palinkejimas mokyklinukui suneliui ryskios ateities, manau kad perteikia ta optimizmo ir laimes nuotaika.
Ir dar...tokios ryskios spalvos gali buti tiktai su j/b ar sepia nuotraukom, kadangi jei spalvotos foto galimybe kad labai konkursuos demesi su skrebuko spalvom...o dabar kadangi j/b labai issiskiria nuo aplinkiniu spalvu
Siaip, jauciu traukme ryskesniom spalvom, kadangi l.l seniai dailes profesorius man dave pastaba kuri pasamoneje pasiliko: kad tada naudojau pagrinde prigesusias, tamsias spalvas,...manes paklause kodel?...priverte save paanalizuoti is arciau iki siol jei skrebukas tamsus, pamenu jo zodzius
Nors pamaciau dar ryte, bet tik dabar atsirado laiko pakomentuoti
Labai saunus konkursas! As jau taip ilgai planavau kazkokiu budu ikomponuoti stampukus i LO, bet vis nesugalvodavau kaip. Dabar bus proga sugalvoti ir padaryti
Scrapuke, liuksiskas darbukas. Mane suzavejo ryskios spalvos (pasiilgau ju po ziemos). O medelis ir inkiliukas is viso superiniai
Ar zodi "family" pati iskirtai? Jei taip, koks cia sriftas?
Labai saunus konkursas! As jau taip ilgai planavau kazkokiu budu ikomponuoti stampukus i LO, bet vis nesugalvodavau kaip. Dabar bus proga sugalvoti ir padaryti
Scrapuke, liuksiskas darbukas. Mane suzavejo ryskios spalvos (pasiilgau ju po ziemos). O medelis ir inkiliukas is viso superiniai
aciu visom Man irgi labai panoro ryskiu spalvu po tokios ilgos, saltos ziemos.
"family" yra jau gatavas lipdukas. Labai sluoksniuotas ir jau taip sulipdytas netgi su pagalvelem kai kurios raides pakeltos. Firmos MAMBI (Me & My Big Ideas)
QUOTE(Scrap8 @ 2010 04 05, 20:28)
aciu visom Man irgi labai panoro ryskiu spalvu po tokios ilgos, saltos ziemos.
"family" yra jau gatavas lipdukas. Labai sluoksniuotas ir jau taip sulipdytas netgi su pagalvelem kai kurios raides pakeltos. Firmos MAMBI (Me & My Big Ideas)
Geras, nebuvau uztikus niekur tokiu 3D lipduku
QUOTE(Scrap8 @ 2010 04 05, 21:59)
cia tie lipdukai visi yra tokie 3D stiliaus MAMBI "soft spoken" serijos...juos gavau dovanu to CK HOF konkurso laimejimo proga ...bandau suvartoti
Tas priziukas tai jau tikrai didziausia skrebukes svajone Isivaizduoju, kad dar nespejai visko sunaudot, nors ir kaip sparciai darbuojies
Isivaizduoju, kad dar nespejai visko sunaudot, nors ir kaip sparciai darbuojies
nz aplamai ar suvartosiu kada atrodo kad uztenka ir daugiau nieko nereiketu, bet tie SB gamintojai vis imantresniu ir grazesniu SB produktu pasiulo parduotuvese...bandau neiti tenai o tai nesusilaikau
Dziaugiuosi kad kai kurias sis konkursas sudomino labai .l.l lauksiu rezultatu
Scrap, tavo LO pakerėjo Jau tiek kartų apžiūrėjau