Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking, 20 tema

as lauksiu lietuvisko vertimo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Scrap8 @ 2010 04 01, 05:20)
Pristatau savo 'Dizaino pagrindai' disertaciją čia  clap.gif  sokiai.gif  assa.gif

Dedikacija: Dėkoju visom nuostabiom merginom ir moteriškėm kurios iki šiol tiki ir tikėjo kad aš turiu ką vertingo pasakyti ir patarti skrebo srity. Dėkoju netgi ir tom kurios pasvilino man padus kad pradėčiau šį grandiozinį projektą. Dėkoju tom kurios pasiųlė talkininkauti vertimu iš anglų į lietuvių k. (jeigu dar tokių liks pamatę straipsnio ilgį  lotuliukas.gif

Kas geriausiai valdo anglų k.? Pageidauju paskirti projekto viršininkę kuri paskyrstys vertimus kitom, ir finale surinks ir sulipdys į vieną straipsnį. Man atsiuntus cielą, bus lengviau publikuoti ScrapManijoj. mirksiukas.gif

Nuostabu thumbup.gif
Aš galėčiau paredaguoti jau išverstą tekstą, stilistiką peržiūrėti, klaidas pataisyti ir t.t. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Isida: 01 balandžio 2010 - 13:05
QUOTE(Scrap8 @ 2010 04 01, 05:20)
*Atsakysiu į klausimus truputėlį vėliau...kadangi turiu labai svarbią naujieną:

Pristatau savo 'Dizaino pagrindai' disertaciją čia  clap.gif  sokiai.gif  assa.gif

bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif Laaabai smagu matyt biggrin.gif Spausdinsiuos ir skaitysiu biggrin.gif Ačiū!
Atsakyti
Dėl vertimo tik pasakykit ir bus padaryta

Tai kibk į darbus biggrin.gif
Šį rytą jaučiuosi lyg našta nusirito man nuo pečių atlikus šį grand-projektą. Labai pasiilgau skrebinti ir konkursus rengti ax.gif...betgi reikėjo pabaigti kadangi l. seniai žadėjau blush2.gif

Patarčiau paskyrti projekto viršininkę--aasta pasisakė tai įpareigoju biggrin.gif Būtų lengviau man įkelti straipsnį į ScrapManiją, jeigu man atsiųstumėte sulipdytą, t.y cielą straipsnį. Ačiū visom kurios prisidės prie vertimo 4u.gif 4u.gif 4u.gif

koks grazus LO! Ar cia nuotrauka su spec-efektais, ar man taip matosi?

Ačiū 4u.gif Nuotraukos efektas išgautas Photoshop'u su "Fresko" lygtai
user posted image
Žmogiuke, sumaišiau blush2.gif tas Troliškas alfabetas ne BG o 7gypsies. Kaip tau jis? Manau ant sidabro plytelių atrodys kaip sidabriniai troliukai biggrin.gif

Papildyta:
QUOTE(Mercredi @ 2010 04 01, 07:16)
bigsmile.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif Laaabai smagu matyt biggrin.gif Spausdinsiuos ir skaitysiu biggrin.gif Ačiū!

man tiek popieriaus būtų gaila lotuliukas.gif

Ačiū visom...taip man smagu žinoti kad praleistas laikas ir mano pstangos buvo neveltui 4u.gif
Atsakyti
Aš su mielu noru išversčiau, bet jei gerai atsimenu, lyg ir Žmogiuke labai norėjo tuo užsiimti. Žmogiuke, parašyk kaip darom 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(aasta @ 2010 04 01, 07:49)
Aš su mielu noru išversčiau, bet jei gerai atsimenu, lyg ir Žmogiuke labai norėjo tuo užsiimti. Žmogiuke, parašyk kaip darom  4u.gif

tai tą turėjau ir omeny mirksiukas.gif tik sakau kad būtų lengviau paskirti projekto šefę kuri paskirstys paragrafus vertimui, bus atsakinga juos surinkti ir sulipdyti į vieną. O darbo čia užteks visom ne tik aastai ir žmogiukei biggrin.gif
Atsakyti
Tai gerai tada.
Merginos, kurios siūlėsi versti - prašom dar kartą pasiskelbti. Tuomet pasidaliname paragrafus, išverčiame ir nusiunčiame Scrapukei. O tada jau tikriausiai bus nauji konkursai biggrin.gif
Atsakyti
O, kiek daug prikalbejot smile.gif

Del vertimo. Man tikrai nera skirtumo, kas "vadovaus" komandai lotuliukas.gif

Isida - perziures galutini sulipdyta varianta ir atliks redagavimo darbus (ji bus musu "sefe" - velniu atrasys uz bloga stiliu hihihi.gif )
Vertejos:
- Aasta (ka tik patvirtino)
- Zmogiuke
- Glide (pamenu, buvo sakiusi)
- kas daugiau?
Papildyta:
QUOTE(Scrap8 @ 2010 04 01, 15:25)
Žmogiuke, sumaišiau blush2.gif tas Troliškas alfabetas ne BG o 7gypsies. Kaip tau jis? Manau ant sidabro plytelių atrodys kaip sidabriniai troliukai  biggrin.gif

g.gif nu tikrai turi kazka tokio Trolisko biggrin.gif Primena tamsinta sidabra bigsmile.gif
Darysi Trollbeads LO?
Atsakyti
nu tikrai turi kazka tokio Trolisko  Primena tamsinta sidabra 
Darysi Trollbeads LO?

yep smile.gif Panaudosiu tas Troliuku nuotraukas kurias bloge rodziau...jau atspausdinau, minyse turiu jau isvardinta pavadinimo raidyna ir ties to sustojau biggrin.gif
O, kiek daug prikalbejot

verda cia gyvenimas kad spek tik apsisukt thumbup.gif
Atsakyti
Ar galeciau as tada apsiimti pirma dali versti? (nes jau 4 punktus isverciau), o likusias dalis pasidalinsim i tiek daliu, kiek bus verteju biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(aasta @ 2010 04 01, 20:09)
Ar galeciau as tada apsiimti pirma dali  versti? (nes jau 4 punktus isverciau), o likusias dalis pasidalinsim i tiek daliu, kiek bus verteju  biggrin.gif

Jau 4 isvertei??? iki Visual triangle?
Tai tada versk toliau iki 10-o. As pradedu tada nuo vienuolikto punkto.
Atsakyti
QUOTE(aasta @ 2010 04 01, 20:09)
Ar galeciau as tada apsiimti pirma dali  versti? (nes jau 4 punktus isverciau), o likusias dalis pasidalinsim i tiek daliu, kiek bus verteju  biggrin.gif

zaibiskai thumbup.gif
Atsakyti