Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking, 20 tema

QUOTE(Leja1 @ 2010 03 31, 15:44)
nu-nu, o toliau... kas per ideja mergaitiska? Gal kokiu nuotrauku turi? Ar cia ne i tema jau butu?  blush2.gif

tai tos mergaites , kuri laimejo su savo puostu indeliu, nepamenu kuriam cia konkurse. Toks rudai nertas, su gelyte ax.gif Tai man ir noris kazkaip pribrest pasipuost koki indeli.
Atsakyti
QUOTE(OJE @ 2010 03 31, 16:39)
tai tos mergaites , kuri laimejo su savo puostu indeliu, nepamenu kuriam cia konkurse. Toks rudai nertas, su gelyte  ax.gif Tai man ir noris kazkaip pribrest pasipuost koki indeli.

Aciu, prisiminiau, maciau...
Atsakyti
Turiu klausima.
Kazkada, seniau pirkau juodus rub-onsus 7 Gypsies firmos (ornamentai, gelytes, tokio senovinio stiliaus). Ir niekur negaliu panaudot - man jie taip gedula primena doh.gif
Gal jus turit ideju, kaip juodus rub-onsus panaudoti, kad laidotuvemis nekvepetu? unsure.gif Nes jauciu, kad mesiu lauk kitaip...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zmogiuke: 31 kovo 2010 - 18:17
zmogiuke nemesk, paimk kokia nespalvota foto ir padaryk grafiska lo, juoda pilka balta, turetu but net sventiskai grazu
Atsakyti
user posted image
Žmogiuke: apie tokius juodus rub-onus kalbi? Šis mano senas LO, ant rub-onų užklijavau dar juodų kristaliukų, nors man neatrodo kad gedulinga, bet ax.gif bent man juoda, raudona ir balta/kreminė spalvinis derinys yra klasika.
Priklauso kaip panaudoji mirksiukas.gif gali pamaišyt su labiau moderniu, grafinio rašto popierium...tai būtų netikėta, ir intryguojančiai įdomu.
Turiu dar BG alphabetą toks kaip paminėjai "gedulingo vaizdo". Planuoju panaudoti ant sidabrinių fimo plytelių padaryti pavadinimą "Trollbeads" kolekcijai...man šis juodas BG alfabetas toks "Troliškas" biggrin.gif
Šiaip, galėtum pasikapstyti Basic Grey blogo galerijos archyve...ten galbūt atrasi mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Scrap8: 31 kovo 2010 - 18:35
Dekui uz patarimus 4u.gif
Nebenoriu mesti lauk ju biggrin.gif
Reikes kazka sumastyti. Tie lipdukai tokie viduramziu motyvais - rozytes, vynuogiu keke, augaliniai ornamentai. Bandziau ieskot internete jums parodyt, bet matyt seniena jau, tai nerandu. Ir dar, jie mazi patys - na, vidutiniskai 4*3 cm... Bet dar reik palaikyt, pagalvot, ka grazaus galima padaryt smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Scrap8 @ 2010 03 31, 18:31)
Turiu dar BG alphabetą toks kaip paminėjai "gedulingo vaizdo". Planuoju panaudoti ant sidabrinių fimo plytelių padaryti pavadinimą "Trollbeads" kolekcijai...man šis juodas BG alfabetas toks "Troliškas" biggrin.gif

bigsmile.gif koks alfabetas yra troliskas?
Atsakyti
Scrap8,
koks grazus LO! Ar cia nuotrauka su spec-efektais, ar man taip matosi?

Zmogiuke,
o as atvirksciai nepraleidziu tokiu, vintazinems darbeliams l.neblogai. Vinuoges, k
riauses ir t.t. net is dekupazinio popieriaus karpau - lipduku neturiu...

man jie taip gedula primena

beje, ar matei, yra ir su gedulu LO? Nustebau pamaciusi...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Leja1: 31 kovo 2010 - 22:38
*Atsakysiu į klausimus truputėlį vėliau...kadangi turiu labai svarbią naujieną:

Pristatau savo 'Dizaino pagrindai' disertaciją čia clap.gif sokiai.gif assa.gif

Dedikacija: Dėkoju visom nuostabiom merginom ir moteriškėm kurios iki šiol tiki ir tikėjo kad aš turiu ką vertingo pasakyti ir patarti skrebo srity. Dėkoju netgi ir tom kurios pasvilino man padus kad pradėčiau šį grandiozinį projektą. Dėkoju tom kurios pasiųlė talkininkauti vertimu iš anglų į lietuvių k. (jeigu dar tokių liks pamatę straipsnio ilgį lotuliukas.gif

Kas geriausiai valdo anglų k.? Pageidauju paskirti projekto viršininkę kuri paskyrstys vertimus kitom, ir finale surinks ir sulipdys į vieną straipsnį. Man atsiuntus cielą, bus lengviau publikuoti ScrapManijoj. mirksiukas.gif

P.S. Tikiuosi kad net nereikėtų minėti tarp mūsų merginų, ax.gif blush2.gif bet juk visokių žmonių pasitaiko, tad reikia apsidrausti nuo nesklandumų...
Autorinės teisės: Be mano raštiško sutikimo, draudžiu publikuoti šį straipsnį (išverstą į lietuvių k., kažkiek redaguotą - "filtruotą", ar anglų k.) kituose svetainėse, forumuose, žiniasklaidoj, ar bendrai interneto platybėse. Asmenys kurie užsiima išversti straipsnį į lietuvių k. tai daro tik ScrapManijos labui. Jei pageidaujate publikuoti šią informaciją savam saite, prašau pirma praneškite autorei (man), ir su leidimu, įkelkite nuorodą į originalų autorės straipsnį jos saite smile.gif
Ačiū 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Scrap8: 01 balandžio 2010 - 05:21
Na ir padirbėjai Scrapuke. doh.gif Beprotiškai tau ačiū 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Dėl vertimo tik pasakykit ir bus padaryta biggrin.gif
Atsakyti
assa.gif sokiai.gif ploja.gif
Kaip smagu pradet nauja diena su tokiom naujienom aciuks.gif
Scrapuke, nors ir sakei, kad disertacija, neisivaizdavau, kad cia tooooks kiekis info smile.gif Super thumbup.gif Laukiu pietu pertraukos, kad paskaityt bigsmile.gif
Atsakyti
Nu ir kurinys, saunuole 4u.gif
Padusau ties 20 rolleyes.gif
Atsakyti
O as, nors ketinau pasilikti kaip deserta po pietu, bet neiskenciau ir "surijau" prie pusrytines kavos biggrin.gif
Atsakyti