*Atsakysiu į klausimus truputėlį vėliau...kadangi turiu labai svarbią naujieną:
Pristatau savo
'Dizaino pagrindai' disertaciją
čia Dedikacija: Dėkoju visom nuostabiom merginom ir moteriškėm kurios iki šiol tiki ir tikėjo kad aš turiu ką vertingo pasakyti ir patarti skrebo srity. Dėkoju netgi ir tom kurios pasvilino man padus kad pradėčiau šį grandiozinį projektą. Dėkoju tom kurios pasiųlė talkininkauti vertimu iš anglų į lietuvių k. (jeigu dar tokių liks pamatę straipsnio ilgį
Kas geriausiai valdo anglų k.? Pageidauju paskirti projekto viršininkę kuri paskyrstys vertimus kitom, ir finale surinks ir sulipdys į vieną straipsnį. Man atsiuntus cielą, bus lengviau publikuoti ScrapManijoj.
P.S. Tikiuosi kad net nereikėtų minėti tarp mūsų merginų,
bet juk visokių žmonių pasitaiko, tad reikia apsidrausti nuo nesklandumų...
Autorinės teisės: Be mano raštiško sutikimo, draudžiu publikuoti šį straipsnį (išverstą į lietuvių k., kažkiek redaguotą - "filtruotą", ar anglų k.) kituose svetainėse, forumuose, žiniasklaidoj, ar bendrai interneto platybėse. Asmenys kurie užsiima išversti straipsnį į lietuvių k. tai daro tik ScrapManijos labui. Jei pageidaujate publikuoti šią informaciją savam saite, prašau pirma praneškite autorei (man), ir su leidimu, įkelkite nuorodą į originalų autorės straipsnį jos saite
Ačiū