Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking, 20 tema

QUOTE(OJE @ 2010 03 30, 18:24)
nzn kas yra colis- bet jo kaip kanvas... gal turi pvz.

o as zinau kas yra colis, bet nezinau kad tas kanvas lotuliukas.gif rodykit pavyzdzius
Atsakyti
kanvà, standus tinklinis storų siūlų audinys, ant kurio siuvinėjama vilnoniais arba šilkiniais siūlais.

1 colis =2,54 cm
Atsakyti
QUOTE(OJE @ 2010 03 30, 13:24)
nzn kas yra colis- bet jo kaip kanvas... gal turi pvz.

Ali Edwards knygoj "Life Artist" yra begalybe pavyz. kaip pasidaryti "prie meno" paveikslus/kanvas (ant sienu kabint) naudojant SB priemones.
cia skaitosi "wall canvas"...bet padaryta skaitmena, o atspausdinta ant kanvos wink.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Scrap8 @ 2010 03 30, 22:29)
Ali Edwards knygoj "Life Artist" yra begalybe pavyz. kaip pasidaryti "prie meno" paveikslus/kanvas (ant sienu kabint) naudojant SB priemones.
cia skaitosi "wall canvas"...bet padaryta skaitmena, o atspausdinta ant kanvos wink.gif

na kad nuotraukas galima atsispausdinti buvo nenaujiena.O va ir SB neatsilieka.. logiska ax.gif O tai tu turi skaitmenini ar daryta savo ? Man va kilus ideja ax.gif bet kaip man, ji dar perdydele biggrin.gif Ir kazkaip nezumaciau niekur nestandartiniu tokiu.
Atsakyti
QUOTE(OJE @ 2010 03 30, 14:51)
na kad nuotraukas galima atsispausdinti buvo nenaujiena.O va ir SB neatsilieka.. logiska ax.gif  O tai tu turi skaitmenini ar daryta savo ?  Man va kilus ideja ax.gif bet kaip man, ji  dar perdydele  biggrin.gif Ir kazkaip nezumaciau niekur nestandartiniu tokiu.

Pati esu nedarius ax.gif (kadangi namuose nera vietos ant sienu kur kabinti blush2.gif ), bet esu macius n. pavyz. tradicinem SB priemonem ir skiatmena.
Patarciau nueiti i dailes parduotuve ir nusipirkti dailininku kanva- jau paruosta, t.y. istempta ant medinio remelio, ir ant tokios klijuoti viska.
O pradet reikia nuo bent ko. Jei pradesi nuo didziausio darbo, tai visi kiti taps visiskai nesudetingi. Jei ne paslaptis, pasidalink ideja, gal mes cia kuom padesim ar patarsim mirksiukas.gif
Atsakyti
Su artejanciom Velykom! smile.gif

Neismeskite, mamytes, kiausiniu lukstu - jums ir jusu vaikuciams jusu creative-valandelei:

http://s44.radikal.r...3bf11d2d84b.jpg

galima panaudoti ir SB Velyku tema. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Scrap8 @ 2010 03 30, 22:56)
Pati esu nedarius ax.gif (kadangi namuose nera vietos ant sienu kur kabinti blush2.gif ), bet esu macius n. pavyz. tradicinem SB priemonem ir skiatmena.
Patarciau nueiti i dailes parduotuve ir nusipirkti dailininku kanva- jau paruosta, t.y. istempta ant medinio remelio, ir ant tokios klijuoti viska.
O pradet reikia nuo bent ko. Jei pradesi nuo didziausio darbo, tai visi kiti taps visiskai nesudetingi. Jei ne paslaptis, pasidalink ideja, gal mes cia kuom padesim ar patarsim mirksiukas.gif

na kanvasu pilni namai - as gi prie evangardo ax.gif
O ideja- tai nestuke.gif nuotraukos ... tai pradzia jau ismeciau.. toliau nzn ko truksta, laiko, ideju ar priemoniu ... Norejau tik kur akis paganyti ax.gif Bet Ader jau gelem uzverte- dabar vel sapnuosiu doh.gif
O man atrodo kad ne visada lengviau padaryti mazesni darba, nei didesni.. ax.gif Bent jau man taip ...
Papildyta:
QUOTE(Leja1 @ 2010 03 30, 23:37)
Su artejanciom Velykom!  smile.gif

Neismeskite, mamytes, kiausiniu lukstu - jums ir jusu vaikuciams jusu creative-valandelei:

http://s44.radikal.r...3bf11d2d84b.jpg

galima panaudoti ir SB Velyku tema. smile.gif

graziai ir vel zuikiai lotuliukas.gif
Papildyta:
cia tokia ideja, kur panaudojau SB ax.gif Man labai patiko sitos parduotuves reklama zurnale.
http://picasaweb.goo...feat=directlink
Atsakyti
QUOTE(OJE @ 2010 03 30, 22:57)
cia tokia ideja, kur panaudojau SB    ax.gif Man labai patiko sitos parduotuves reklama zurnale.

Cia tavo naujas darbelis, ar kaip? As nelabai suprantu, is toli gana fotkinta rolleyes.gif Parodyk is arciau bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zmogiuke @ 2010 03 31, 10:37)
Cia tavo naujas darbelis, ar kaip? As nelabai suprantu, is toli gana fotkinta  rolleyes.gif Parodyk is arciau  bigsmile.gif

nejoks cia nenaujas darbas, cia siaip is zurnalo patike paveiksliukai, papuosiau ax.gif
Cia gal geriau matysis.
Atsakyti
aha, tai jus kanva vadinat tai ka as drobe biggrin.gif viskas aisku. reikes kada paeksperimentuot grazia nuotrauka kai turesiu ir paskrebint , turetu gautis grazus monumentalus paveikslas.
Atsakyti
QUOTE(ader @ 2010 03 31, 11:46)
aha, tai jus kanva vadinat tai ka as drobe  biggrin.gif viskas aisku. reikes kada paeksperimentuot grazia nuotrauka kai turesiu ir paskrebint , turetu gautis grazus monumentalus paveikslas.

cia angliskas prikolas- tu teisi, lietuviskai drobe, ireminta. Manau kad is visko viskas graziai gaunas, prie ko pridedama fantazija ir noras ax.gif As vis svajoju apie papuostus indelius ax.gif labai patiko vieno konkurso, nugaletojos, mergaites ideja.
Atsakyti
QUOTE(OJE @ 2010 03 31, 12:18)
cia angliskas prikolas- tu teisi, lietuviskai drobe, ireminta. Manau kad is visko viskas graziai gaunas, prie ko pridedama fantazija ir noras  ax.gif As vis svajoju apie papuostus indelius  ax.gif labai patiko vieno konkurso, nugaletojos, mergaites ideja.

nu-nu, o toliau... kas per ideja mergaitiska? Gal kokiu nuotrauku turi? Ar cia ne i tema jau butu? blush2.gif
Atsakyti