Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking, 20 tema

Scrap8, super darbas thumbup.gif o dar tas lektuvelis - meile is pirmo zvilgsnio wub.gif
Atsakyti
auuuu, man reikia minciuuuuu. Turiu nuotrauka miegancio vaiko, ka su ja daryt ? lotuliukas.gif visa pusdieni siandien delioju popierius ir nieko nesugalvoju.
Miglota, duok nuoroda i savo "blynus" blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ader @ 2010 03 30, 15:03)
auuuu, man reikia minciuuuuu. Turiu nuotrauka miegancio vaiko, ka su ja daryt ? lotuliukas.gif visa pusdieni siandien delioju popierius ir nieko nesugalvoju.
Miglota, duok nuoroda i savo "blynus"  blush2.gif

Nors as ne Miglota, turiu nuoroda i jos darbukus: http://s418.photobuc...268/miglascrap/
Atsakyti
QUOTE(ader @ 2010 03 30, 16:03)

Turiu ir as issisaugojusi neblogu, gal i E-mail'a numesti?
Atsakyti
zmogiuke, aciu labai, o tai ieskojau siandien ikvepimo, ir neradau.
Leja parasiau i az tau savo emaila. atsiusk, busiu dekinga. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ader @ 2010 03 30, 16:03)
Miglota, duok nuoroda i savo "blynus"  blush2.gif

nu tai parasyk koki eilerastuka, dedek debeselius, avytes.. sapnu tematika..pavaidzuok.. ar ivyki del ko tau ta fotke mieganti faina... Nzn kodel man taip paprasta lotuliukas.gif patart ....
scrap8- o tu esi darius dydelio formato LO ?
O medziagines geles galima paciam pasidayti kazkaip ?Gal kas galit imesti kokia nuoroda mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo OJE: 30 kovo 2010 - 16:57
scrap8- o tu esi darius dydelio formato LO ?

turi omeny dvigubus, dvieju psl. LO?
Atsakyti
http://picasaweb.goo...TiposDeFuxicos#

gelytes

is pradziu ir as galvojau apie debeseliu, avinelius, bet nelimpa man. nuotrauka nespalvota. zodzius turiu is lopsines. bet norisi kazko romantisko, gal plesyto, gal siuvineto.
Atsakyti
QUOTE(Scrap8 @ 2010 03 30, 17:58)
turi omeny dvigubus, dvieju psl. LO?

turiu omenyje visai nestandartinius parametrus
Ader- nu tai ir lipink prie fono popieriu ir mezginius,kokias baltas gelytes, karoliukus ir t.t Gal net pagal zodzius is lopsines...
Dekui, einu paziuresiu apie gelytes... Vaikas vaikscioti pradejo, tai kaip ant adatu
Oj dar karta dekui, cia kad tureciau ka veiktia ane lotuliukas.gif Pati bandei ?
O tokias kaip pardej parduoda- galima pasidaryti paciam, ar reikia kokios tai technikos?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo OJE: 30 kovo 2010 - 17:30
OJE, as jau pamirsau ka reiskia kai pradeda vaiksciot, pas mane dabar begimo distancijos po namus ir daiktu vertimas is visu pakampiu. doh.gif
zinok, viska galima padaryt rankom, tik reikia kantrybes ir kruopstumo. toj nuorodoj kur imeciau labai daug visokiu variantu. kazka esu bandzius
Atsakyti
turiu omenyje visai nestandartinius parametrus

turi omeny: skrebintas kanvas kabint ant sienos, apvalia lapo forma, 6x12 coliu pus-lapius...kelis is siu esu bandzius
Atsakyti
QUOTE(Scrap8 @ 2010 03 30, 20:40)
turi omeny: skrebintas kanvas kabint ant sienos, apvalia lapo forma, 6x12 coliu pus-lapius...kelis is siu esu bandzius

nzn kas yra colis- bet jo kaip kanvas... gal turi pvz.
Atsakyti