Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking, 20 tema

man draugė sunešė visokių auskarų be poros ir kitokių blizgučių, gal panaudosiu kur 

labai norėčiau tokio lobio wub.gif . Pavyz. galima prisegti tokius auskariukus ir kristaliukais išsagstytas sagas į gėlių centriukus ir pasidaryti pačiom tokias gėles kaip Prima.
O sluoksniuoti nėra sudėtinga; Pradedi nuo pagrindo, daug palamdytų smulkesnių lapų ir toliau "kaišioji" paskutinius pagražinimus pridedi smulkiausius.
Kaip stilius, toks shabby chic ir vintažinis manau "klaidas" atleidžia labiau negu minimalistinis. Kadangi kaip visko prikaišiota tai ne taip kas į akį šoka ar atsiskiria, bet minimalistiniuose, kadangi mažai tų sluoksniavimų ir aplamai pricipalų visokių, tai ne taip kur kas padėta, ir iškart pasireiškia smile.gif
Atsakyti
scrapuke, o jei LO pavadinime yra vienas ilgas zodis is 10raidziu ir as noriu ji padaryti 1 colio dydzio raidemis, kaip man geriau ji isdestyti, kad tilptu dar paskui subltitle parasyt.?ar tiesiog destyt po nuotrauka horizontaliai, ar vertikaliai.
Atsakyti
ader: jeigu tokio dydzio raides tai graziau ziuretusi horizontaliai. Taip pat gali "subtitle" pavadinimo antra dali, atspausdinti, ar parasyti ir iskirpus uzklijuoti ant dalies to pavadinimo kuris esa didelem raidem. Labai idomiai ziurisi jei pavadinimo pagrindinis zodis ir "subtitle" skirtingais sriftais.
Ikelsiu savo pavyz. (kadangi man nesmagu kitu LO, be leidimo kelti mirksiukas.gif )
http://www.scrapinst...p;user_id=14790
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Scrap8: 05 kovo 2010 - 18:45
supratau, darysiu apacioj tada. ant raidziu virsaus tai nesi uzrasyt, bet bandysiu ranka apacioj parasyt.
o butina po uzrasu deti dar viena pagrinda , skirtinga nei po nuotrauka, ar gali buti ant to paties?
Atsakyti
QUOTE(ader @ 2010 03 05, 11:48)
supratau, darysiu apacioj tada. ant raidziu virsaus tai nesi uzrasyt, bet bandysiu ranka apacioj parasyt.
o butina po uzrasu deti dar viena pagrinda , skirtinga nei po nuotrauka, ar gali buti ant to paties?

man lengviausia patarti su vaizdine medziaga mirksiukas.gif , o siaip nera jokiu taisykliu su pavadinimais...tinka tas kas dera ir kaip paciai tinka wink.gif...pavadinima netgi daug kas deda ant pacios nuotraukos jei yra nemaza tuscia vieta.
Atsakyti
QUOTE(Scrap8 @ 2010 03 05, 17:06)
man lengviausia patarti su vaizdine medziaga mirksiukas.gif , o siaip nera jokiu taisykliu su pavadinimais...tinka tas kas dera ir kaip paciai tinka wink.gif...pavadinima netgi daug kas deda ant pacios nuotraukos jei yra nemaza tuscia vieta.

jei jau visai strigsiu tai parodysiu, o kol as noriu pati ismokt komponuot. mirksiukas.gif
beje, angliski zodziai trumpi, tai labai gerai uzrasai gaunasi. Bet kadangi Lt gyvenam, tai reik lietuvisku uzrasu, o zodziu ilgumas....
Atsakyti
o aš šiandien įkvėpta vakarykščio myto, pradėjau minialbumą daryt blush2.gif jau vieną puslapiuką beveik padariau thumbup.gif kaip man, tai didelis darbas tongue.gif
o gaminu, tai irgi skaityk miego sąskaita blush2.gif bet aš kažkaip net labiau pailsiu popieriukus karpydama, nei miegodama ax.gif tada siela atsigauna, ne tik kūnas ax.gif
Atsakyti
merginos, man jau baisu ir jungtis prie temos kai neturiu ka parodyt unsure.gif bet retkarciais labai smalsu paskaityt kuo gyvenat blush2.gif

per ziema ir savo skrapo kampa uzbombordavau visokiais nereikalingais dalykais, reiks gal eit apsitvarkyt ax.gif
Atsakyti
Mes neseniai is Paryziaus grizom, tai jau kaip rankos niesti, nebegaliu. Snd rusiavau nuotraukas ir sesiu mini albuma daryti. kad tik pusiaukeleje man tas entuziazmas neisgaruotu. biggrin.gif
Atsakyti
Miglota, kaip gera tave cia matyti. tvarkykis savo kampa, gal ir ikvepimas ateis. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ader @ 2010 03 05, 12:23)
jei jau visai strigsiu tai parodysiu, o kol as noriu pati ismokt komponuot.  mirksiukas.gif
beje, angliski zodziai trumpi, tai labai gerai uzrasai gaunasi. Bet kadangi Lt gyvenam, tai reik lietuvisku uzrasu, o zodziu ilgumas....

ok.gif lauksiu rezultato
savo skrapo kampa uzbombordavau visokiais nereikalingais dalykais, reiks gal eit apsitvarkyt
jei tai garantuos nauju skrebuku, tai as atvyksiu i NO apsilankyt ir tau padet susitvarkyt biggrin.gif
Mes neseniai is Paryziaus grizom, tai jau kaip rankos niesti, nebegaliu.

kaip romantiska wub.gif , ir kaip tos rankos nenieztes po tokios keliones smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Scrap8 @ 2010 03 05, 20:38)
jei tai garantuos nauju skrebuku, tai as atvyksiu i NO apsilankyt ir tau padet susitvarkyt biggrin.gif

lotuliukas.gif

o jei rimtai, tai net truputi bijau pradet vel, nes atrodo, kad nieko nebemoku blush2.gif

na susiimsiu, pazadu 4u.gif
Atsakyti