Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking, 20 tema

QUOTE(ader @ 2010 03 27, 17:52)
zinoma noreciau, nors jau viskas suklijuota , bet prideti visada galima

man rodykle nelabai aiski (arba gal vaizdas per mazas, todel nesimato blush2.gif ), ypac po zenkliuku & tas margumas kliuna,

ta balta bradziuka (ar kas ten) salia sirdutes, pakelciau kokius 3-4 cm i virsu ant to sviesaus popieriaus krastelio, arba nulesciau truputi zemiau blush2.gif

ir saguciu apacioj buciau tiek nedejus, gal uztektu dvieju ar vienos..

pagrindas tekstukui superinis thumbup.gif bet gal irgi leisciau siek tiek i apacia

tai tiek mano pastebejimu 4u.gif

mano darba prasom tarsyt drasiai, keip visad biggrin.gif
Atsakyti
aciu Miglota. 4u.gif ta laikikliuka tai pakeliau truputi, jis cia tipo prilaiko tuos du lapelius. o didesni vaizda tai bloge gali apziuret, gal ir ta rodykle aiskiau pamtysi, ja dariau is to paties popieriuko kur po uzrasu tete, tai buvo likes nedidelis galbaliukas ax.gif
Atsakyti
Didžiausi sveikinimai nugalėtojai thumbup.gif Tikrai geras ir vertas pirmos vietos darbelis mirksiukas.gif
Miglota, nors ir seniai besirodei, bet stiliuką savo išlaikai ... visiškai nepraradai sugebėjimo ... Teisingai Scrapukė rašė, tai kaip važiuoti su dviračiu mirksiukas.gif Super skrebukas. Dar tik norisi žinot (ot cekauna boba) kokią reikšmę tie popieriukai turi ax.gif g.gif Kiek suprantu vieni iš jų bilietai ...
ader, gražiai žiūrisi dabelis. Spalvos taip puikiai suderintos. Labiausiai patiko: raidės turi savo atskirus kvadratėlius ir figūrinis pagrindas po užrašu thumbup.gif

Atsakyti
QUOTE(Sanrita @ 2010 03 28, 12:08)
Miglota, nors ir seniai besirodei, bet stiliuką savo išlaikai ... visiškai nepraradai sugebėjimo ... Teisingai Scrapukė rašė, tai kaip važiuoti su dviračiu  mirksiukas.gif Super skrebukas. Dar tik norisi žinot (ot cekauna boba) kokią reikšmę tie popieriukai turi  ax.gif  g.gif Kiek suprantu vieni iš jų bilietai ...

darbo pavadinimas - vyriski reikalai, nezinau kaip tiksliai isversti, angliskai butu " the guys thing".. nuotraukose jie abu eina, kalbasi ir , rodos, sprendzia, aptarineja kazkokius labai rimtus klausimus.. seniai norejau jas iamzint, bet nesugalvodavau kaip..ideja buvo iskratytos vyriskos kisenes turinys: bilietukai, kramtomos gumos popiereliai, kazkokiso zaidimu korteles ir siaip siuksles, ir skruzdes biggrin.gif
Atsakyti
Miglota: aš tau irgi turiu pastabų smile.gif kada įkeli darbelį ar gai bent trumpai aprašyti skrebuką. Pavyz. žinant pavadinimą, ir apie veiksmą nuotraukose, labiau suprantama kodėl pasirinkai šiokius ar anokius elementus puslapiui mirksiukas.gif man kol ader nepaklausė irgi kilo mintis: kodėl būtent tokias detales ji pasirinko g.gif

o darbelis toks mano skonio...patiko pati idėja kad paskrebinti su tai ką randi vyrų kišenėse thumbup.gif
galėjai su šia mintimi sudalyvauti konkurse juk ax.gif
ader: fainas skrebukas...mergytiškas, man nuotrauka tokia nuotaikinga kad užkrečia savo laime smile.gif
o dabar pristatau savo paskandintą idėją, kuri 180 laipsnių pasikeitė. CK žurnalas man pametė namų darbų...tursiau apie valandą prie technikos, bet pasirodo kad ta technika labai netiktų šiom nuotraukom kurių nenorėjau atidėti kitam kartui. Tad mečiau namų darbus ir skrebinau pagal savus norus taip kaip man tiko biggrin.gif (aprašymas bloge komentaruose) čia
Pavadinimas: Atograižų Krapšukas
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Scrap8: 28 kovo 2010 - 22:44
ooops pavadinimas lotuliukas.gif doh.gif " Atraižų/skiautelių krapštukas
Atsakyti
QUOTE(Scrap8 @ 2010 03 29, 00:41)
ooops pavadinimas  lotuliukas.gif  doh.gif " Atraižų/skiautelių krapštukas

etikeciu naikintojas- skamba labiau biggrin.gif (nes atraizu ir skiauciu- skamba kaip siuvejas ax.gif 9
Grazu... as nekalbi paskutiniu metu, vis nusikalus. Atvirkes paleidau,karveliais. Nebeliko ikvepio...
Atsakyti
QUOTE(OJE @ 2010 03 28, 17:35)
etikeciu naikintojas- skamba labiau  biggrin.gif (nes atraizu ir skiauciu- skamba kaip siuvejas  ax.gif 9
Grazu... as nekalbi paskutiniu metu, vis nusikalus. Atvirkes paleidau,karveliais. Nebeliko ikvepio...

dekui...man su pavadinimas l.l sunku kad tinkamai isversti i lietuviu k. ax.gif
o del ikvepimo...gal atsiras jei surengsiu dar viena Scrapmaijos konkursa smile.gif
o gal dar yra tikslesnis vertimas???
Anglu k. zodis shredder daiktavardis= ta masinele kuri sukarpo dokumentus, tai pavadinimas ta turi omeny kad vaikas kaip ta "shredder" masinele wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Scrap8: 29 kovo 2010 - 00:42
Savaitgaly neturėjau galimybės prisijungti prie interneto, o taip rūpėjo doh.gif
Todėl pavėluotai sveikinu nugalėtojas 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Ader, Miglota, Scrap 8 - thumbup.gif darbai. ačiū, kad dalinatės. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Scrap8 @ 2010 03 29, 01:39)
Anglu k. zodis shredder daiktavardis= ta masinele kuri sukarpo dokumentus, tai pavadinimas ta turi omeny kad vaikas kaip ta "shredder" masinele wink.gif

Peržiūrejau darbe prekių katalogus - visur jie vadinami dokumentų naikikliais mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Scrap8 @ 2010 03 29, 01:39)
dekui...man su pavadinimas l.l sunku kad tinkamai isversti i lietuviu k. ax.gif
o del ikvepimo...gal atsiras jei surengsiu dar viena Scrapmaijos konkursa smile.gif
o gal dar yra tikslesnis vertimas???

Man atrodo, kad katais tiesioginis vertimas buna netikslus, nes mintis juk tavoji ta, kad jis nulupineja tas etiketes... o shredder- naikintuvas.. tai ir gaunasi , bent man.. labai prikolnas ir tooks tikslingas vertimas.. Kad jis yra etikeciu nakintojas ax.gif
kaip man tai pazystama biggrin.gif
Saunu lauksim konkurso, gal ir ikveps.Siaip turiu kelis gimtadienio atvirutes padaryti su pinigams kisenele... bais idomu, bet yra laiko iki balandzio vidurio. O siaip svajoju apie gelyciu uzsipirkima ax.gif
Atsakyti
QUOTE(OJE @ 2010 03 29, 11:31)
Man atrodo, kad katais tiesioginis vertimas buna netikslus, nes mintis juk tavoji ta, kad jis nulupineja tas etiketes... o shredder- naikintuvas.. tai ir gaunasi , bent man.. labai prikolnas ir tooks tikslingas vertimas.. Kad jis yra etikeciu nakintojas  ax.gif
kaip man tai pazystama  biggrin.gif

drinks_cheers.gif Man irgi atrodo taiklu "Etikeciu naikintojas" hihihi.gif Nes ir pati megstu nulupineti / nuplesineti etiketes biggrin.gif Ir siaip kartais uzeina toks maniakizmas plesyti ka nors doh.gif
Bet angliskas pavadinimas tinka uz vis labiausiai smile.gif Toks dar nedidukas berniukas, o is tikro - THE Shredder lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Ir pats LO nerealus, ne tik pavadinimas thumbup.gif Jau tie pritaskymai kaip gerai atrodo. Seniai norejau ismeginti taip, bet vis lygintuvo gaila doh.gif O labiausiai labiausiai patiko tai kreideliu popieriuku skiautes - ikalciai paimti hihihi.gif
Atsakyti