Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking, 20 tema

QUOTE(Zmogiuke @ 2010 03 27, 08:51)
Dar negavau  schmoll.gif Labai laukiu... Kasdien tikrinu pasto dezute  hihihi.gif O kai gausiu jau is karto pasigirsiu cia  biggrin.gif

lauksiu ziniu smile.gif
Atsakyti
prisipasakojau is anksto, tai dabar baisu nuvilt blush2.gif vis su greitukais ilendu, bet kol kas tik tokie scrapinasi blush2.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Miglota: 27 kovo 2010 - 11:49
na jeigu cia tavo greitukas, tai mano butu savaites darbas. lotuliukas.gif
labai patiko. megstu visokiu prikaisiotu popieriuku, labai liuks
Atsakyti
Laba diena,

matau, gaminate atvirukus, gal žinote, kur būtų galima rasti permatomų plastikinių vokelių/maišelių atvirukams? Man reikėtų A6 formato (apytiksliai 15*10,5cm).
Atsakyti
QUOTE(juu @ 2010 03 27, 12:03)
Laba diena,

matau, gaminate atvirukus, gal žinote, kur būtų galima rasti permatomų plastikinių vokelių/maišelių atvirukams?  Man reikėtų A6 formato (apytiksliai 15*10,5cm).

Kaune tai aš Urmo bazėj perku (kur parduoda vienkartinius indus, maišelius, kasos juostas ir pan.), o Vilniuj tai nežinau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ader @ 2010 03 27, 10:51)
na jeigu cia tavo greitukas, tai mano butu savaites darbas.  lotuliukas.gif
labai patiko. megstu visokiu prikaisiotu popieriuku, labai liuks

savaite uztruktu kol siuksliu prisirinktum, cia mano grynu gryniausias siukslinukas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(justess22 @ 2010 03 27, 14:06)
Kaune tai aš Urmo bazėj perku (kur parduoda vienkartinius indus, maišelius, kasos juostas ir pan.), o Vilniuj tai nežinau ax.gif

Hm, o tie maišeliai va tokie kaip nuotraukoje didesnis kairėje? g.gif
http://img532.images...aiseliai002.jpg
Nes kur nueinu, siūlo tik hermetiškai užsegamų kaip mažesnis dešinėje, su raudonu brūkšneliu.

Man reiktų didesnio kiekio, apie 100-200 vienetų, gal atsimeni firmos pavadinimą,
tuomet galėčiau užsisakyti smile.gif

Ir dėkui 4u.gif
Atsakyti
Miglota, super greitukas thumbup.gif As irgi noriu ismokti greitai darbuotis smile.gif ir prikaisioti visaip "siukslyciu" ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Scrap8 @ 2010 03 27, 02:04)

tad ilgai nedelsus, Jum pristatau Konkurso "Kažkas iš nieko nugalėtoją"....
clap.gif  clap.gif  clap.gif  first.gif Čia

Aciu dar karta visai sauniai SB kompanijai! aciuks.gif (zr. Scrapmanijoje)

Dvigubas aciu Scrap8 4u.gif - visu konkursu mamai!

Atsakyti
user posted image

cia mano "greitukas" darytas tik dvi dienas lotuliukas.gif is pradziu bandziau daryt pagal schema, bet paskui pameciau ja interneto platybese ir baigiau taip kaip prisiminiau.
Atsakyti
QUOTE(ader @ 2010 03 27, 16:39)
cia mano "greitukas" darytas tik dvi dienas  lotuliukas.gif is pradziu bandziau daryt pagal schema, bet paskui pameciau ja interneto platybese ir baigiau taip kaip prisiminiau.

labai mielas riozinis scrabukas, o veidu iskraiskos nuotraukoj thumbup.gif

nezinau ar noretum dar keleto pastabu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Miglota @ 2010 03 27, 16:17)
labai mielas riozinis scrabukas, o veidu iskraiskos nuotraukoj  thumbup.gif

nezinau ar noretum dar keleto pastabu  ax.gif

zinoma noreciau, nors jau viskas suklijuota , bet prideti visada galima
Atsakyti