Kaip gerai, kad man šį kartą nereikia balsuot, nes kitaip mėtyčiausi nežinodama kam atiduot vienintelį balsą
Merginos, jūs talentai Šitiek nuostabių idėjų, tokie nebanalūs darbai. Nors čia niekad ir nebūna banalių darbų, tiesiog staiga nesugalvoju kito žodžio Labai įdomūs darbai. Labai nusisekęs konkursas Visas sveikinu
Papildyta:
O su naujom popieriaus kolekcijom tai baikit erzinti Tie skrebo priemonių gamintojai niekad nenurims Vis naujovių pametėja - ir kuo toliau, tuo gražesnių rinkinių...
O štai Vokietijoj tai nekoks vaizdelis - užsukau į rankdarbių parduotuvę - tas pats priemonių arsenalas, kurį ten mačiau prieš 2 metus. Absoliučiai nieko naujo. Tie patys popieriai ir štampukai (dauguma vestuviniai ). Matyt, vokiečiams nerūpi skreb'pramonė.
Mano balso nelaukit, esu vis dar isvykus i seminara Paryziuj, tad tikrai neturiu galimybiu visus darbus atidziai perziureti ir pabalsuoti.
*tai gal balsavima uzrakiname 5-dieni 24val.?
*labai idomiai balsavimas gavosi, beveik visos dalyves po balsa gavo siame konkurse, nebuvo taip kad visos uz viena
*Grandiozine teorija jau lygtai parasiau bet dar reiketu man redaguoti geriau ir dadeti visus (,) ir (.) kur priklauso Kasdien vis dar ka pamenu, pribegu prie laptopo ir darasau, bet teisingas MB...tokio ilgio straipsni kitu sapaliojimo, ir as nenoreciau skaityti
O gal geriau isverskite atskirais straipsniais pagal busimu konkursiniu temas kurios bus pagal dizaino pagrindus?
*Zmogiuke/shauktukai...tavo nikai man galvele sumaise . Vakar kada ikeliau visu dalyviu sarasa, akis permeciau, suskaiciavau ir isjungiau kompa...jau ruosiausi lovon ir staigiai prisiminiau kad Zmogiukes nemaciau sarase (bet juk zinojau kad konkursini pagaminai)...teko vel ijungti kompa patvirtinti kad Zmogiuke ir shauktukas yra ta pati man
*labai idomiai balsavimas gavosi, beveik visos dalyves po balsa gavo siame konkurse, nebuvo taip kad visos uz viena
*Grandiozine teorija jau lygtai parasiau bet dar reiketu man redaguoti geriau ir dadeti visus (,) ir (.) kur priklauso Kasdien vis dar ka pamenu, pribegu prie laptopo ir darasau, bet teisingas MB...tokio ilgio straipsni kitu sapaliojimo, ir as nenoreciau skaityti
O gal geriau isverskite atskirais straipsniais pagal busimu konkursiniu temas kurios bus pagal dizaino pagrindus?
*Zmogiuke/shauktukai...tavo nikai man galvele sumaise . Vakar kada ikeliau visu dalyviu sarasa, akis permeciau, suskaiciavau ir isjungiau kompa...jau ruosiausi lovon ir staigiai prisiminiau kad Zmogiukes nemaciau sarase (bet juk zinojau kad konkursini pagaminai)...teko vel ijungti kompa patvirtinti kad Zmogiuke ir shauktukas yra ta pati man
QUOTE(Scrap8 @ 2010 03 26, 06:20)
Va va, ir man pasirode, kad gausis maisalyne. Todel daugiau busiu tik zmogiuke
scrapuke, ar mano balsa gavai? tikiuos kur nors jis interneto platybese nebus pasiklydes kaip, kad anksciau buvo tokiu isdaigu, kai siunciau tau i pasta
Del viso pikto ir as klausiu, ar gavote ir mano balsa? Nes irgi gal kokie nesusipratimai ...
gavau merginos
o dar laukiu:
Gabija
ader
Inga
kristi13
liutuka
o dar laukiu:
Gabija
ader
Inga
kristi13
liutuka
ale gi as jau vakar tau siunciau, ziurek spam'a bet pakartosiu dar karta
QUOTE(ader @ 2010 03 26, 09:20)
ale gi as jau vakar tau siunciau, ziurek spam'a bet pakartosiu dar karta
negavau nei vakar, nei siandien ir spam'e nieko nera...
atsiusk mansavo balsa az cia per SM
Na štai ir aš prabalsavau
parasiau AZ