man tai labai daug yra patikusiu, tai teko mesti burtus
QUOTE(Scrap8 @ 2010 03 25, 07:45)
OJE: man neatidaro tavo albumo, spaudžiant konkursinio nuorodą rodo kad albume '0' nuotraukų
matyt kazka prigrybavau, nes ten kazkaip atsirado labai daug tu paciu nuotrauku ir jas pratryniau.Galiu tik per nauja sukelti
Papildyta:
QUOTE(OJE @ 2010 03 25, 12:01)
matyt kazka prigrybavau, nes ten kazkaip atsirado labai daug tu paciu nuotrauku ir jas pratryniau.Galiu tik per nauja sukelti
O , man keliu pries paskutiniu darbeliu, kompas neuzkrauna
OJE, dabar man rodo
esu neapsisprendus tarp 2 konkursinių...nors nusišauk
esu neapsisprendus tarp 2 konkursinių...nors nusišauk
Bet jei save priskaiciuoji tada dalyviu 19
Papildyta:
einu balsuot, jau issirinkau,(rinkaus pagal tai, kas man butu issukis padaryti ) nors irgi reikejo rinktis tarp dvieju
Paskui galesiu parasyti kuris prie sirdies lipo
Papildyta:
QUOTE(OJE @ 2010 03 25, 15:27)
einu balsuot, jau issirinkau,(rinkaus pagal tai, kas man butu issukis padaryti ) nors irgi reikejo rinktis tarp dvieju
QUOTE(OJE @ 2010 03 25, 07:35)
Papildyta:
Papildyta:
niu jo, teoriskai as irgi dalyve kadangi padariau konkursini, bet i dalyviu sarasa saves juk neitrauksiu tad, dalyviu 18 o balsuojanciu 19
as dar vis neapsisprendus
O iki kada balsuojam?
QUOTE(aasta @ 2010 03 25, 08:41)
O iki kada balsuojam?
niu reiketu termina nustatyti bet dar nevisus balsus surinkau...ka patartumet?
Papildyta:
susilydziau naujas Crate Paper "Brook collection kit"
QUOTE(Scrap8 @ 2010 03 25, 16:46)
Grožis
Gal vieną dieną balsavimui nustatyti? Tiesiog paklausiau apie terminą, nes lyg ir neparašyta iki kada balsuojame.
QUOTE(aasta @ 2010 03 25, 15:53)
Gal vieną dieną balsavimui nustatyti? Tiesiog paklausiau apie terminą, nes lyg ir neparašyta iki kada balsuojame.
As irgi buciau uz viena diena balsavimui. Nu, maximum 2, jeigu kas nesuspetu per viena...
Papildyta:
QUOTE(Scrap8 @ 2010 03 25, 15:46)
Grazuuuu
primena kazkiek senove, lyg kokiu '70 spalvos ir rastai Noreciau... (nors o ko as nenoreciau )
tai gal balsuokime iki ryt ir jei matysim, kad jau daug maz visos prabalsavo, galima skelbt rezultatus
p.s. scrapuke, labai tau aciu uz komentara bloge labai malonu.
p.s. scrapuke, labai tau aciu uz komentara bloge labai malonu.
prabalsavau
tik šįkart daugiau už pačią idėją nei LO t.y. už tą merginą, kuri atvėrė akis kad galima net "iš to" skrebint
o šiaip visos didelės šaunuolės ir vertos pergalės
tik šįkart daugiau už pačią idėją nei LO t.y. už tą merginą, kuri atvėrė akis kad galima net "iš to" skrebint
o šiaip visos didelės šaunuolės ir vertos pergalės
na va... padariau pora nauju atviruku ir pataisiau pora senesniu... gal kam daugiau kokiu ideju kils... velykoms jau turiu pakalnamai atviruku, tai dabar gimtadieniams darau... noriu kada prisesti ir SB vaiku nuotraukeles ar piesinukus suskrebinti i zurnala ar kazkaip graziai... galvoju butu juokas paskui tokius parodyti jiems kai uzaugs