Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking, 20 tema

Scrapuke, publikuok visą straipsnį. Mes pailsėdamos jį perskaitysime biggrin.gif Tiesiog kai informacija yra aktuali ir naudinga (šiuo atveju neabejoju, kad taip ir bus) labai sunku išlaukti, kada gi pasirodys jos tęsinys. Bent jau man taip yra. Tiesiog turiu iš karto viską perskaityti, po to dar permesti, po to paanalizuoti ir t.t. 4u.gif O laukti tęsinio - tai lėtas kankinimas biggrin.gif
Atsakyti
Skrapuke, nuostabios naujienos thumbup.gif
Atsakyti
Kadangi vakar dienos košmaras jau baigėsi (dukrytė visą dieną be perstojo vėmė, nei sekundei negalėjau atsitraukti), džiaugiuosi galėdama ir aš sudalyvauti konkurse.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sanrita: 24 kovo 2010 - 14:51
*Grandiozinis teorijos straipsnis jau į pabaigą thumbup.gif ...dar dienelę prisėsiu padirbėt ir galbūt rytoj pasistengsiu publikuoti.
*Sanrita: thumbup.gif kad spėjai 4u.gif Sveikatos dukriukui.
*ar dar yra besidarbuojančių konkursui?
Visos konkurso dalyvės, išsirinkite savo 1 favorite , kadangi neužilgo man turėsite atsiųsti savo balsą mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Scrap8: 24 kovo 2010 - 14:57
tai kaip dabar issirinkt g.gif is tokios gausybes.
Atsakyti
Dabar tikrai bus sudetinga... kaip isrinkti pati paciausia, kai turiu tikrai ne viena favorita.

Sanrita, uzjauciu del dukriuko 4u.gif
Atsakyti
Sanrita, jau apžiūrėjau tąvąjį darbą wub.gif Džiaugiuosi, kad spėjai. Užjaučiu dėl mažutės. Sveikit 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
BALSAVIMAS: Visų konkursinių darbelių nuorodos įkeltos komentaruose čia

18 dalyvių šiame konkurse--tai rekordinis skaičius (!) Esu be galo nustebus ir pamaloninta kad šį kartą mano parinkta tema sudomino tiek skrebukių...ačiū Jums,
O dabar prie reikalo....balsavimas:
Prašau visų 18 dalyvių kad atsiųstų savo mėgiamiausią (tik vieną), pirmos vietos vertą skrebuką šiuo adresu:

irma0408[eta]yahoo[taškas]com

svarbu: kad žinutės neatsirastų spam'e, prašau atsiųskite tokiu formatu:
*Žinutės pavadinimas, tai Jūsų vardas/nickas, ir "Scrapmanija konkurso balsas" (pavyz. Scrap8 Scrapmanija konkurso balsas)
*Pačioj žinutėj paminėkite už ką balsuojate.

Dalyvių sąrašas:
-Gabija
-ader
-Remini
-shauktukas
-Aurelija
-OJE
-justess22
-sypseniki
-Inga
-Žiurbutis
-Asta
-kristi13
-Agnėja
-liutuka
-Leja
-Isida
-gaga*
-Sanrita
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Scrap8: 25 kovo 2010 - 02:28
OJE: man neatidaro tavo albumo, spaudžiant konkursinio nuorodą rodo kad albume '0' nuotraukų g.gif
Atsakyti
Prabalsuota pioneer.gif
Atsakyti
QUOTE(aasta @ 2010 03 25, 08:27)
Prabalsuota  pioneer.gif

Kaip tau gerai. O as siaip ne taip dar sugebejau is visu patinkanciu atrinkti 2 labiausiai kritusius i aki. O daugiau nezinau, kuri rinktis - abu vienodai mieli wub.gif Gal antroje dienos puseje bus lengviau apsispresti g.gif
Atsakyti
O man kažkaip nebuvo labai sunku išsirinkti. Turiu 3 favoritus. Man tie darbai patys pačiausi. Bet vienas kažkaip vos tik žvilgtelėjus prikaustė dėmesį. Už tą ir balsavau 4u.gif
Atsakyti