Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking, 20 tema

QUOTE(Scrap8 @ 2010 03 22, 15:14)
jep, komentarus as moderuoju kadangi per 2 dienas gavau 208 spam'o zinutes gun_bandana.gif
Dabar matysi savo skrebuka ir papildyma 4u.gif

Oho tiek nereikalingų žinučių privaro blink.gif
Atsakyti
OJE, atvirutės gražios 4u.gif o ta, kur anksčiau įdėjai - štampukai ten blush2.gif

aš mąsčiau daryt atvirutę velykinę dukriuko darželiui, bet norėtųs ir dukriuko foto įmontuot. Kad visi žinotų, kieno čia mama taip gražiai dirba cool.gif Bet kiek žiūrėjau nete, nelabai užmačiau pavyzdžių.. jaučiu, nekokia čia mano mintis, per gerai užsimaniau unsure.gif

vis skaitau ankstesnes jūsų temas, įpusėjau dvyliktą cool.gif Daug darbelių nebėra, bet kas išlikę, labai labai gražu wub.gif ypač Miglotos.. super, labai prie dūšios man tokie 4u.gif Nežinau net kas taip patraukia, bet patinka labai wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo madrugada: 23 kovo 2010 - 11:03
QUOTE(madrugada @ 2010 03 23, 11:00)
Daug darbelių nebėra, bet kas išlikę, labai labai gražu  wub.gif ypač Miglotos.. super, labai prie dūšios man tokie 4u.gif Nežinau net kas taip patraukia, bet patinka labai  wub.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif man irgi jos labai labai. Daznai jos darbeli issaugau savo megstamiausiu skrebuku folderyje. Gaila, kad dabar retai ji mus bepradziugina...
Atsakyti
vaje kiek priraset doh.gif
Dekui uz pastabas, suskrebinsiu as sita nuotrauka butinai, tik nenoriu kad butu pirmu blynu lotuliukas.gif Dabar jauciuosi siokiamtokiam pasimetime, nebezinau kas man patinka doh.gif

Prie knygos vertimo ir mane prirasykit, kiek galesiu butinai prisidesiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(madrugada @ 2010 03 23, 12:00)
OJE, atvirutės gražios  4u.gif o ta, kur anksčiau įdėjai - štampukai ten  blush2.gif

aš mąsčiau daryt atvirutę velykinę dukriuko darželiui, bet norėtųs ir dukriuko foto įmontuot. Kad visi žinotų, kieno čia mama taip gražiai dirba  cool.gif Bet kiek žiūrėjau nete, nelabai užmačiau pavyzdžių.. jaučiu, nekokia čia mano mintis, per gerai užsimaniau  unsure.gif

vis skaitau ankstesnes jūsų temas, įpusėjau dvyliktą cool.gif Daug darbelių nebėra, bet kas išlikę, labai labai gražu  wub.gif ypač Miglotos.. super, labai prie dūšios man tokie 4u.gif Nežinau net kas taip patraukia, bet patinka labai  wub.gif

Dekui jums.
Tai kopijuok mano, ta atvirute kur su mergaite imeciau ir prikurpk darbeli ir manau bus viskas ciki mirksiukas.gif jei tu apie tas juodas per viduri geliu bangelias- ten stampavau...Kaip man, atrode, nesgrabnai ax.gif
Saunuole tiek perskaityti- as pasidaviau ties pirma ir 10lapu lotuliukas.gif
Einu konkursiniu apziureti bigsmile.gif
O tai balsuosim uz tris darbelius ? As kolkas pjaunuos tarp dvieju .. kaip pasirinkt rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo OJE: 23 kovo 2010 - 11:25
QUOTE(OJE @ 2010 03 22, 22:27)

Sian deajo iki manes , kad mano vieni lipdukai- o as ju megeja(priklijuodavua prie kokios fotkes,albume), buvo tie kuriuos jus vadinat rub-on... Tai va,pasijuokit, kad as juos tada karpiau zirklem, ir keikiaus jod jie niekam tike... sian uzklijavau kaip reikejo  lotuliukas.gif ir sian supratau, kam tas pagaliukas reikalingaas buvo  lotuliukas.gif

Na prajuokinai, issivaizduoju, kaip ten "snekedavai" beklijuojant tos lipdukus... Pas mane su tais rub-on'ais irgi problema ta, kad blogai limpa jie, jeigu uzkabini galiuka, tai ir visas lipdukas nusiklijuoja lengviausiai nuo pagrindo, as priversta jos tepti dar papildomai klijais. Na, gal kokius senus ikiso, internete pirkau... daug turiu visokiu, tai kankinsiuos dabar ... sad.gif
Atsakyti
QUOTE(madrugada @ 2010 03 23, 10:00)
vis skaitau ankstesnes jūsų temas, įpusėjau dvyliktą cool.gif Daug darbelių nebėra, bet kas išlikę, labai labai gražu  wub.gif ypač Miglotos.. super, labai prie dūšios man tokie 4u.gif Nežinau net kas taip patraukia, bet patinka labai  wub.gif

QUOTE(Zmogiuke @ 2010 03 23, 10:07)
drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif man irgi jos labai labai. Daznai jos darbeli issaugau savo megstamiausiu skrebuku folderyje. Gaila, kad dabar retai ji mus bepradziugina...

blush2.gif aciu wub.gif

as labai dekinga scrap8, kad ji visas mus taip kantriai moke pacioj pradzioj wub.gif
Atsakyti
Ir pačioj pradžioj, ir dabar wub.gif
Atsakyti
QUOTE(aasta @ 2010 03 23, 14:23)
Ir pačioj pradžioj, ir dabar  wub.gif

Laikau spygas sukryziavusi, kad jai nedingtu noras patarimus dalinti ir disertacija rasyti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(OJE @ 2010 03 23, 10:22)
Dekui jums.
Tai kopijuok mano, ta atvirute kur su mergaite imeciau ir prikurpk darbeli  ir manau bus viskas ciki  mirksiukas.gif jei tu apie tas juodas per viduri geliu bangelias- ten stampavau...Kaip man, atrode, nesgrabnai  ax.gif
Saunuole tiek perskaityti- as pasidaviau ties pirma ir 10lapu  lotuliukas.gif

mintis bigsmile.gif bent jau atrodo įmanoma ką nors sukomponuot.. jei rasiu ką tinkamo pas save, bandysiu, ačiū drinks_cheers.gif

o nuo skaitymo tai reik jau man pailsėt wacko.gif

aj dėl knygos vertimo - galėsiu ir aš prisidėt.
Atsakyti
QUOTE(Zmogiuke @ 2010 03 23, 09:43)
Laikau spygas sukryziavusi, kad jai nedingtu noras patarimus dalinti ir disertacija rasyti smile.gif

kur as dingsiu smile.gif , juk mane tiek isgyrete oro_buckis.gif oro_buckis.gif oro_buckis.gif
Iki siol dar rasau...MB i mane vis pasiziuri lyg as fool.gif kad toki ilga straipsni noriu publikuoti, pataria suskaldyti I, II, III dalis. Sutinku kad skaitytoju tendencija yra akim greit permesti info. jei per ilgas straipsnis. Bet... jauciu kad jei pradesiu po viena kita ikelti tai aptingsiu ir daugiau laiko skyrsiu SB, o ne teoriju rasymui, dabar kol dar yra ikvepimas darbuojuosi smile.gif
Sugalvojau kad publikuosiu viena straipsni, o po to surengsiu konkursus pagal kiekviena punkta-pamokele smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Scrap8 @ 2010 03 23, 21:28)
kur as dingsiu  smile.gif , juk mane tiek isgyrete oro_buckis.gif  oro_buckis.gif  oro_buckis.gif
Iki siol dar rasau...MB i mane vis pasiziuri lyg as  fool.gif kad toki ilga straipsni noriu publikuoti, pataria suskaldyti I, II, III dalis. Sutinku kad skaitytoju tendencija yra akim greit permesti info. jei per ilgas straipsnis. Bet... jauciu kad jei pradesiu po viena kita ikelti tai aptingsiu ir daugiau laiko skyrsiu SB, o ne teoriju rasymui, dabar kol dar yra ikvepimas darbuojuosi smile.gif
Sugalvojau kad publikuosiu viena straipsni, o po to surengsiu konkursus pagal kiekviena punkta-pamokele smile.gif

nu saaaaunuole, minciu maratons pas tave mirksiukas.gif
Atsakyti