Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking, 20 tema

QUOTE(Scrap8 @ 2010 03 22, 19:59)
biggrin.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif trumpas nepavyks...as dabar tik ant 7 punkto ir tai disertacija gavosi, nors be jokiu iliustraciju o tiktai tekstas biggrin.gif , ir tai...pabaigos dar nematau.
kzks vyko panasaus kai mano minciu ir ilgai kaupiamos SB ziniu saltinio trieda  biggrin.gif

Hmm g.gif o ziurek, tiek prirasysi, kad net knyga gausis wink.gif Paskui mes ebay ieskosim Scrapukes knygu book.gif
Atsakyti
palinksminsiu jus, savom, ka tik baigta iliustracija..kol jus raidem kuriat mirksiukas.gif
http://picasaweb.goo...feat=directlink
Cia vienas atvirukas, tik kabinamas- dvipusis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(OJE @ 2010 03 22, 20:35)
palinksminsiu jus, savom, ka tik baigta iliustracija..kol jus raidem kuriat  mirksiukas.gif

Sparciai darbuojies thumbup.gif
Grazios spalvytes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Zmogiuke @ 2010 03 22, 21:45)
Sparciai darbuojies  thumbup.gif
Grazios spalvytes  4u.gif

yra dabar ikvepimo, ir velykos arteja, po svenciu, jauciu nebus vel ikvepimo ax.gif
Atsakyti
OJE thumbup.gif tu ziuriu pas mus netradiciniu visokiu grazumeliu megeja ir gamintoja biggrin.gif
scrapuke, lauksiu tada ilgo aprasymo lotuliukas.gif
Atsakyti
oje, zavus triusis smile.gif

QUOTE(Scrap8 @ 2010 03 22, 18:59)
biggrin.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif trumpas nepavyks...as dabar tik ant 7 punkto ir tai disertacija gavosi, nors be jokiu iliustraciju o tiktai tekstas biggrin.gif , ir tai...pabaigos dar nematau.
kzks vyko panasaus kai mano minciu ir ilgai kaupiamos SB ziniu saltinio trieda  biggrin.gif

leisk knyga thumbup.gif

Atsakyti
QUOTE(ader @ 2010 03 22, 21:58)
OJE  thumbup.gif tu ziuriu pas mus netradiciniu visokiu grazumeliu megeja ir gamintoja  biggrin.gif
scrapuke, lauksiu tada ilgo aprasymo  lotuliukas.gif

dekui dekui merginos.Man matyt su galva kazkas negerai lotuliukas.gif

Papildyta:
QUOTE(Miglota @ 2010 03 22, 22:01)
oje, zavus triusis  smile.gif

su tuo triusiu- tai,pagaminau 5 atvirukus(liko uzbaigti,detales )
ir vis kitoks charkteris gaunasi(nenuobodu lotuliukas.gif )

Papildyta:
QUOTE(Scrap8 @ 2010 03 22, 15:16)

pastaruoju metu pasizere nemazai uzsleptu talentu kurios turbut pasislepe visos skrebino skrebukus, o tik dabar islenda is landyniu  biggrin.gif

Cia man patikes sakinys.Irodau, bent jau savo suvokimus.
Sian deajo iki manes , kad mano vieni lipdukai- o as ju megeja(priklijuodavua prie kokios fotkes,albume), buvo tie kuriuos jus vadinat rub-on... Tai va,pasijuokit, kad as juos tada karpiau zirklem, ir keikiaus jod jie niekam tike... sian uzklijavau kaip reikejo lotuliukas.gif ir sian supratau, kam tas pagaliukas reikalingaas buvo lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(OJE @ 2010 03 22, 20:27)
Tai va,pasijuokit, kad as juos tada karpiau zirklem, ir keikiaus jod jie niekam tike... sian uzklijavau kaip reikejo  lotuliukas.gif ir sian supratau, kam tas pagaliukas reikalingaas buvo  lotuliukas.gif

geriau veliau, negu niekada biggrin.gif
Atsakyti
Neleidau sau nei televizoriaus vakare žiūrėti, nei kompo jungti, kol konkursinio nepabaigsiu ... Paskutiniai potėpiai / prisiuvimai padaryti ... apturėjau begalinį malonumą ... jėga ...
Ryt planuoju sukelt į savo blogą.

Jūs tiek per kelias dienas prirašėt doh.gif Tiek gražių darbų thumbup.gif
Matau ir scrapukė straipsnius rašo mirksiukas.gif
Laukiu nesulaukiu dizaino pagrindų thumbup.gif

Atsakyti
QUOTE(Sanrita @ 2010 03 22, 22:55)
Neleidau sau nei televizoriaus vakare žiūrėti, nei kompo jungti, kol konkursinio nepabaigsiu ... Paskutiniai potėpiai / prisiuvimai padaryti ... apturėjau begalinį malonumą ... jėga ...

Jūs tiek per kelias dienas prirašėt  doh.gif Tiek gražių darbų  thumbup.gif
Matau ir scrapukė straipsnius rašo  mirksiukas.gif
Laukiu nesulaukiu dizaino pagrindų  thumbup.gif

nu tu duodi- bet dziugu, kad speji i traukini. lauksim rytojaus ax.gif
Atsakyti
Hmm  o ziurek, tiek prirasysi, kad net knyga gausis  Paskui mes ebay ieskosim Scrapukes knygu 

istiesu jeigu su pavyz., iliustracijom, LO'liukais tai tikrai nemenka knyga gautusi biggrin.gif , MB man ne karta sake kad isleisciau bent e-knyga...galbut kada nors, bet dar iki tol nepribrendau ax.gif

***konkursas netiketinai sekmingas si karta...as apakus ant kiek graziu darbeliu pridarete bigsmile.gif , ir dar kasdien po nauja gaunu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(OJE @ 2010 03 22, 13:35)
palinksminsiu jus, savom, ka tik baigta iliustracija..kol jus raidem kuriat  mirksiukas.gif
http://picasaweb.goo...feat=directlink
Cia vienas atvirukas, tik kabinamas- dvipusis  ax.gif

nerealiai man patiko tas zuikis. wub.gif Man pamena tokias antklodes is skiautiniu su "applique" technika...noreciau tokio wub.gif

lauksiu...niu ir koks atsidavimas konkursui thumbup.gif biggrin.gif tikiuosi kad nors pilvuka nestuke.gif pamaitinai biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Scrap8: 23 kovo 2010 - 07:19