Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking, 20 tema

QUOTE(Leja1 @ 2010 03 22, 12:33)
ScrapManijoj man uzrase - Your comment is awaiting moderation.
Norejau dar papildyti, bet nepraleidzia  verysad.gif

Viskas matosi thumbup.gif Nu super ideja, uzkabino smile.gif sauniai pasidarbavai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(OJE @ 2010 03 22, 06:27)
Tai kai scrap8- perskaitys- leis.Cia sake del to kad pirma karta palieki zinute  mirksiukas.gif Man ir taip ir buvo.
O cia , kaip gavosi man
ax.gif gal biskeli per daug, visada sunku ir neaisku kur sustoti.
http://picasaweb.goo...feat=directlink

man l.l.l patiko. Nieko neperdaug wub.gif
pastaruoju metu pasizere nemazai uzsleptu talentu kurios turbut pasislepe visos skrebino skrebukus, o tik dabar islenda is landyniu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Scrap8 @ 2010 03 22, 14:14)
jep, komentarus as moderuoju kadangi per 2 dienas gavau 208 spam'o zinutes gun_bandana.gif

Kaip cia taip gaunasi, kad tokia ankstyva? smile.gif
Labai faina savaite pradet nuo naujo skrebuko thumbup.gif
Atsakyti
Aciu, aciu, viskas susitvarke... na, tundra esu siuose reikalose blush2.gif

O jau kaip graziai tau cia gavosi ta juostele azurine - prie garbaniukiu, geriau ir nesugalvosi! Ir is viso, visos spalvos prie balto tokios svelnios... suderinta labai. Perdaug - nereiskia , kad prikliackuota. Grazu man!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Leja1: 22 kovo 2010 - 14:26
Kaip cia taip gaunasi, kad tokia ankstyva?

ne pagal mano norus lotuliukas.gif jei nuo manes priklausytu tai iki vidurdienio miegociau, kadangi esu peleda,.....bet abu vaikai visad pabunda 7 ryto ar anksciau net blink.gif , nors ir velai vakare sugula miegoti.
Vakar parasiau nemazai dizaino patarimu ir teorijos...tieeeek prirasiau kad patariu pasirinkti pavaduotoja verteja/redaktore biggrin.gif Cia nebus 10 trumpu patarimu, o gavosi visa disertacija lotuliukas.gif ...ir tai dar net puses neparasiau. Uzjauciu ta(s) kurios tures isversti mano sapaliojimus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Scrap8 @ 2010 03 22, 14:26)
ne pagal mano norus  lotuliukas.gif jei nuo manes priklausytu tai iki vidurdienio miegociau, kadangi esu peleda,.....bet abu vaikai visad pabunda 7 ryto ar anksciau net  blink.gif , nors ir velai vakare sugula miegoti.
Vakar parasiau nemazai dizaino patarimu ir teorijos...tieeeek prirasiau kad patariu pasirinkti pavaduotoja verteja/redaktore biggrin.gif Cia nebus 10 trumpu patarimu, o gavosi visa disertacija lotuliukas.gif ...ir tai dar net puses neparasiau. Uzjauciu ta(s) kurios tures isversti mano sapaliojimus biggrin.gif

Uzjauciu... as pati irgi peledu peleda smile.gif ir vaikystej tokia budavau hihihi.gif
Ooo jau taip greitai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Na ir saunuole tu smile.gif
As tai pasiruosus tokiam maloniam darbeliui (kad tik sugebeciau, bet gal kaip nors). Cia turbut emailu geriausia butu atsiust, ane? Atsiusiu AZ (nors turbut zinai)
Atsakyti
Zmogiuke, jei reikės pagalbos verčiant, rašyk, padėsiu. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Scrap8 @ 2010 03 22, 15:16)
man l.l.l patiko. Nieko neperdaug wub.gif
pastaruoju metu pasizere nemazai uzsleptu talentu kurios turbut pasislepe visos skrebino skrebukus, o tik dabar islenda is landyniu  biggrin.gif

Aciu merginos.Geras, net atsisedau is nuostabos, kaip jus cia pagiras zarstot.
Ka kritikuot nemokat lotuliukas.gif Tikrai nesitikejau aciuks.gif Dariau ka liepe sirdis ir tiek- koks cia talentas ax.gif
Leja1- liuks dabelis 4u.gif liuks.
Tai kaip ten tie balsavymai vyks? Tiek darbu dar turbut nera buve ?
Atsakyti
QUOTE(aasta @ 2010 03 22, 14:55)
Zmogiuke, jei reikės pagalbos verčiant, rašyk, padėsiu.  4u.gif

Labai gerai thumbup.gif Galesim pasidalint smile.gif
Atsakyti
Ooo jau taip greitai     
Na ir saunuole tu
As tai pasiruosus tokiam maloniam darbeliui (kad tik sugebeciau, bet gal kaip nors). Cia turbut emailu geriausia butu atsiust, ane? Atsiusiu AZ (nors turbut zinai)

kad dar pabaigos nematau....nebaigta juk ax.gif
Pirma publikuosiu savo anglu k. dienorasty, o tada galesit nuspresti kiek verteju talkininkiu reikes biggrin.gif Is anksto l.l. dekoju visom kurios prisides prie vertimo 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Ka kritikuot nemokat  Tikrai nesitikejau 

patarineju tik jei pati isvardintum kas paciai tau nesiziuri ar kitu nuomones prireiktu apsispresti del keliu variantu. Siame skrebuke man niekas nesiprase koregavimo...atrodo viskas vietoj 4u.gif
Papildyta:
Tai kaip ten tie balsavymai vyks? Tiek darbu dar turbut nera buve ?

kada konkursas uzsidarys, surasysiu visu dalyviu vardus/nickus ir visos kurios sudalyvavo konkurse, man atsius savo balsa el. pastu...
Nugaletojos darbeli publikuosiu bloge, o 2 ir 3-cia vieta paminesiu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Scrap8 @ 2010 03 21, 20:31)
Tariamės dėl dizaino pagrindų pradžiamokslio smile.gif
Nž kaip geriau pristatyti g.gif ar geriau sąrašą/ konspektą kokį ar kiekvienai "taisyklei" atskirai po skrebuką, analizę, pavyz., paaiškinimą, iliustracijas ir t.t
...kokios nuomonės?

man tai nepamaisytu ir isliustracijos, butu is vis super variantas. bet jei adarysi trumpa konspekta tai busiu labai dekinga. 4u.gif
Atsakyti
bet jei adarysi trumpa konspekta tai busiu labai dekinga.

biggrin.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif trumpas nepavyks...as dabar tik ant 7 punkto ir tai disertacija gavosi, nors be jokiu iliustraciju o tiktai tekstas biggrin.gif , ir tai...pabaigos dar nematau.
kzks vyko panasaus kai mano minciu ir ilgai kaupiamos SB ziniu saltinio trieda biggrin.gif
Atsakyti