Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking, 20 tema

QUOTE(Scrap8 @ 2010 03 21, 21:38)
drinks_cheers.gif ne naujokem si knyga, o tokiom kuriu zingsnis po zingsnio instrukciju nereikia ir supranta kaip tai padaryti vien tik is nuotrauku. Grazi knyga pavartyti, bet turiu prisipazinti  ax.gif is visu Ali E. knygu, si man pasirode kad maziausia vertingo turinio turi. Kelis kartus atsiverciau, o jos senesnias knygas labai daznai pavartau, mane jos ikvepia.

As, tiesa sakant, tikejausi daugiau smile.gif Na, bet knygu juk negali buti per daug biggrin.gif
Gavau ebay Designer's Eye 2, tai dabar labai laukiu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zmogiuke: 21 kovo 2010 - 21:42
sveikos,
QUOTE(Zmogiuke @ 2010 03 20, 17:41)
Idomu, kaip kitoms? Ar greit apsisprendziat ka prie ko prideti, ar stumdot popierius kelias valandas?

aš savo pirmąjį stumdžiau kelias savaites doh.gif Su viskuo jaučiu mėnesis gavos. Tai kai trijų val. trukmės kursuose pradedantiems išgirdau, kad per juos žmonės net po du darbus padaro.. blink.gif Man taip nesigavo. Patirtis ir įgūdžiai turi reikšmės, bet dar ir žmogaus perfekcionizmo laipsnis svarbu biggrin.gif

QUOTE(Zmogiuke @ 2010 03 21, 20:41)
As, tiesa sakant, tikejausi daugiau smile.gif Na, bet knygu juk negali buti per daug biggrin.gif
Gavau ebay Designer's Eye 2, tai dabar labai laukiu smile.gif

o šita knyga naujokėms tinka blush2.gif norisi ir man literatūros...

baisiai noriu savo pirmus darbus įkelt smile.gif bet neatidaro photobucketo.. reiks geresnių laikų laukt rolleyes.gif
Atsakyti
Tariamės dėl dizaino pagrindų pradžiamokslio smile.gif
Nž kaip geriau pristatyti g.gif ar geriau sąrašą/ konspektą kokį ar kiekvienai "taisyklei" atskirai po skrebuką, analizę, pavyz., paaiškinimą, iliustracijas ir t.t
...kokios nuomonės?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Scrap8: 21 kovo 2010 - 22:32
QUOTE(madrugada @ 2010 03 21, 20:56)
o šita knyga naujokėms tinka  blush2.gif norisi ir man literatūros...

naujokem galiu rekomenduot sita
The Designing with RECIPE BOOK

galima is cia uzsisakyt mirksiukas.gif
http://www.bikuben.c...th-recipe-book/

Atsakyti
QUOTE(Scrap8 @ 2010 03 21, 22:31)
Tariamės dėl dizaino pagrindų pradžiamokslio smile.gif
Nž kaip geriau pristatyti g.gif ar geriau sąrašą/ konspektą kokį ar kiekvienai "taisyklei" atskirai po skrebuką, analizę, pavyz., paaiškinimą, iliustracijas ir t.t
...kokios nuomonės?

Siaip, taisykles su pavyzdziais ir analize butu idealus variantas naujokems, bet as isivaizduoju, kad tai pareikalautu labai daug tavo laiko...
As buciau labai dekinga ir uz konspekta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zmogiuke @ 2010 03 21, 16:04)
Siaip, taisykles su pavyzdziais ir analize butu idealus variantas naujokems, bet as isivaizduoju, kad tai pareikalautu labai daug tavo laiko...
As buciau labai dekinga ir uz konspekta smile.gif

OK, tada parasysiu konspekta o bedarydama skrebukus jei naudojausi kokia "dizaino taisykle" tai galiu imesti nuoroda i ta straipsni ir pamineti atitinkamus punktus.
Man teorijas kzkp labai "sausa" rasyti, visada labiau sugebu paaiskinti su vaizdine medziaga ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Miglota @ 2010 03 21, 21:57)
naujokem galiu rekomenduot sita
The Designing with RECIPE BOOK

galima is cia uzsisakyt  mirksiukas.gif
http://www.bikuben.c...th-recipe-book/

ačiū 4u.gif

QUOTE(Scrap8 @ 2010 03 21, 22:22)
OK, tada parasysiu konspekta o bedarydama skrebukus jei naudojausi kokia "dizaino taisykle" tai galiu imesti nuoroda i ta straipsni ir pamineti atitinkamus punktus.
Man teorijas kzkp labai "sausa" rasyti, visada labiau sugebu paaiskinti su vaizdine medziaga ax.gif

super tiesiog rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Scrap8 @ 2010 03 21, 23:22)

Labai gerai bigsmile.gif Is anksto aciu 4u.gif
Kaip laukiu ax.gif
Atsakyti
Scrap8,

ScrapManijoj man uzrase - Your comment is awaiting moderation.
Norejau dar papildyti, bet nepraleidzia verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Leja1 @ 2010 03 22, 13:33)
Scrap8,

Norejau dar papildyti, bet nepraleidzia  verysad.gif

Tai kai scrap8- perskaitys- leis.Cia sake del to kad pirma karta palieki zinute mirksiukas.gif Man ir taip ir buvo.
O cia , kaip gavosi man
ax.gif gal biskeli per daug, visada sunku ir neaisku kur sustoti.
http://picasaweb.goo...feat=directlink
Atsakyti
QUOTE(OJE @ 2010 03 22, 13:27)
O cia , kaip gavosi man
ax.gif gal biskeli per daug, visada sunku ir neaisku kur sustoti.

Man patinka thumbup.gif Graziai labai ziurisi smile.gif Ir kaip keista bebutu, man tikrai ne per daug biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Leja1 @ 2010 03 22, 05:33)
Scrap8,

Norejau dar papildyti, bet nepraleidzia  verysad.gif

jep, komentarus as moderuoju kadangi per 2 dienas gavau 208 spam'o zinutes gun_bandana.gif
Dabar matysi savo skrebuka ir papildyma 4u.gif
Atsakyti