Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking, 20 tema

QUOTE(Zmogiuke @ 2010 03 05, 09:52)

As tai okupuoju vieninteli namie esanti stala smile.gif Labai sudetingas maitinimosi reikalas gaunasi tada  lotuliukas.gif

isivaizduoju lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Zmogiuke @ 2010 03 05, 12:52)
Tai cia dar neblogas variantas visai smile.gif
As tai okupuoju vieninteli namie esanti stala smile.gif Labai sudetingas maitinimosi reikalas gaunasi tada  lotuliukas.gif

gera technika dietai lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(OJE @ 2010 03 05, 12:12)
gera technika dietai  lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif Galvoju, oj, tingiu tvarkyt stala, geriau busiu nevalgius smile.gif Man tai patiktu visai, deja MB gaila.
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

registruojuos su naujausiu darbeliu ax.gif

user posted image
Atsakyti
Oho, kiek jūs čia priplepėjote per porą dienų, net naujus namučius atsidarėte 4u.gif
Sanrita, jei matei Miglotą skaitančią, tai vyliuosi, kad jai ši liga nepraėjo 4u.gif 4u.gif
Miglota, labai laukiu sugrįžtančios 4u.gif
Šaunūs jūsų visų darbai. Agnėja, man labai patiko tavojo darbo pavadinimas thumbup.gif Ir paukšukas wub.gif
Atsakyti
Padiskutuosiu tema, kuria čia gvildenot blush2.gif
Mano albumuose vyrauja dokumentinis, tačiau ne minimalistinis stilius. Kol kas patinka, kai lapas beveik užpildytas ir daug vietos mąstymui nepalikta ... Tačiau Nabon, Ingvild Bolme ir Michele Beck darbais žaviuosi ir "renku" į atskiras papkutes kompe. Jei reiktų dovanoti, ar namie kabinti darbelį ant sienos ... g.gif tikrai sluoksniuočiau, daryčiau daug 3D detalių. Kai dariau pirmąjį užsakytą darbelį ir jį įrėminau po stiklu, patikėkit, atrodo geriau kai daug iškilių detalių ... Taip ir norisi paliest, pačiupinėti mirksiukas.gif
Atsakyti
man irgi patinka tokie daug sendinti, lamdyti plesyti, visko daug prideti darbai. Bet pati dar nedristu tokiu daryt, paziuret labai grazu. man atrodo ivairios 3D detales suteikia LO daugiau gyvumo. tada visas tas detales norisi paciupineti. Kai kuriuose savo darbuose naudoju atverciamus langelius, jie ne tik vaikams idomus biggrin.gif tai ir su 3d man atrodo panasiai, smalsu kaip ten viskas is ko padaryta.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ader: 05 kovo 2010 - 14:01
Sanrita, jei matei Miglotą skaitančią, tai vyliuosi, kad jai ši liga nepraėjo   

ir aš mačiau ir aš smile.gif ax.gif
Kiekvieną dieną prisijungiu prie SM su viltim kad rasiu Miglotos skrebuką bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif
Aš nebuvau prisėdus prie SB jau senokai, vis svajoju kaip prisėsiu daugiau laiko turėdama, bet to laiko taip ir neatsiranda (variantas aukot miegą ne itin patrauklus biggrin.gif). Juolab nuotraukos po truputį kaupiasi. ax.gif Iki šiol dariau tik atvirukus su SB priemonėm (su nuotraukom tik pavieniai), bet bandysiu ir nuotraukas įterpt, vis dėlto patirties jau yra ir šis turėtų išeit. ax.gif Žodžiu, kol kas galiu dalintis tik svajonėm. smile.gif
QUOTE(Scrap8 @ 2010 03 05, 01:56)

Man po skrebinimo, uztrunka kokia val. sudeti viska atgal...nemegeja sio proceso biggrin.gif

drinks_cheers.gif Man irgi biggrin.gif Bent pusvalandį tai atima laiko : D

QUOTE(Agneja @ 2010 03 05, 12:28)
Sveikos 4u.gif

registruojuos  su naujausiu darbeliu ax.gif

Dailus. 4u.gif Ir fono popierius ypač gražus 4u.gif
Atsakyti
vis svajoju kaip prisėsiu daugiau laiko turėdama, bet to laiko taip ir neatsiranda (variantas aukot miegą ne itin patrauklus

ar ne sakiau tai mirksiukas.gif ...deja man vienintelė galimybė skrebinti tai aukojant miegą...bet skrebas pasidarė svarbesnis negu miegas biggrin.gif esu irgzli be miego, bet visapusiska ragana jei neskrebinu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Agneja @ 2010 03 05, 12:28)
Sveikos 4u.gif

registruojuos  su naujausiu darbeliu ax.gif

Fainas koks smile.gif Sunelio israiska super thumbup.gif Man patinka taip netvarkginai isdestytos raides - tinka isdykelio temai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Scrap8 @ 2010 03 04, 22:52)
sveika prisiregistravus 4u.gif
pradzioj viskas visom mistika mirksiukas.gif su patirtim visur ir bele kur matysi galimybes skrebui. MB pradejo is manes tyciotis: pries ismetant kokia sukslele, pakelia ir paklausia: "ar gal skrebui noresi" lotuliukas.gif
Lauksim darbeliu 4u.gif

man draugė sunešė visokių auskarų be poros ir kitokių blizgučių, gal panaudosiu kur biggrin.gif

o kitų darbus aš skirstau "patinka-nepatinka", ir "suprantu-nesuprantu, kaip padaryta". Tai va man tie visi su daugybe sluoksnių detalių sunkiai suprantami... ir noris kol kas labiau žiūrėti į visumą, o ne nagrinėtis, kaip kas ten. Nežinau, ar kada padaryčiau ką nors panašaus pati ax.gif

dėl darbo vietos - turiu pusantros lentynos, bet reiks kraustyt kažkur aukščiau, nes mažoji jau krapštinėja gėlytes mano, nors ką tik dar nepasiekiami tie gėriai buvo doh.gif O šiaip dirbu, kai visi miega, ant grindų... stalas suverstas ir be sb doh.gif

Agnėjos dailus darbelis, ir raidės, ir paukštukas thumbup.gif mielas labai smile.gif
Atsakyti