Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking, 20 tema

Laba diena mergaites 4u.gif
Rodau dar viena eksperimenta atviruciu tema smile.gif
http://picasaweb.goo...feat=directlink
http://picasaweb.goo...feat=directlink

Kopijavau nuo sitos atvirutes: http://4.bp.blogspot.../best_okt09.jpg
(is http://bibbisdillerier.blogspot.com/)

Papildyta:
QUOTE(Glidė @ 2010 03 20, 23:48)
Ikelsiu nuotrauka:

Nereali nuotrauka tikrai! Prasyte prasosi skrebuko wub.gif
Papildyta:
QUOTE([fillette] @ 2010 03 21, 03:56)
Jungiuosi laiko turedama prie skrebintoju 

Sveika prisijungusi smile.gif Grazus darbeliai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Scrap8 @ 2010 03 21, 03:10)
Sveika {fillette}
nesitiki kad pirmi skrebo darbai bigsmile.gif ...man antras atvirukas toks mielas wub.gif , nors visi kruopsciai atlikti...taip ir toliau.
p.s. Matau esate is Airijos...kokia ten situacija su skrebo priemonem?...siaip idomu mirksiukas.gif

kaip aciu!!! labai sirdi pagloste man tavo pagyrimai blush2.gif as visciukus pati piesiau be antspaudu... siaip galima labai daug visokiu grozybiu nusipirkti tokiu arts+crafts parduotuvese ir ebay ziurinejau... is ebay dar nepirkau - man baisu su antspaudu dydziais... o siaip pasnekejus parduotuvese galima susitarti, kad uzsakytu to, ko nori - labai maloniai bendrauja bigsmile.gif lietuvoje tik man rodo s popierius pigiau pirkti nei cia, nes as mokejau uz a4 lapa 80ct euru doh.gif
QUOTE(OJE @ 2010 03 21, 12:15)
Sveika fillette- man ir tas antras cyyyypsas su savo spalvotais apatiniais  lotuliukas.gif labiausiai krito. <...>

aciu - marginau marginau marguti cool.gif
QUOTE(Zmogiuke @ 2010 03 21, 13:46)
<...> Sveika prisijungusi smile.gif Grazus darbeliai  thumbup.gif

aciu 4u.gif
Atsakyti
as visciukus pati piesiau be antspaudu...

rimtai bigsmile.gif net nepagalvojau kad cia piesta...tad dar labiau ivertinu wub.gif thumbup.gif
Zmogiuke: thumbup.gif patiko tavo variantas l.l...bus laiminga(s) tas kas atviruka gaus
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
QUOTE(Zmogiuke @ 2010 03 21, 15:46)
Laba diena mergaites  4u.gif
Rodau dar viena eksperimenta atviruciu tema smile.gif

Labai dailutė atvirutė 4u.gif

Norėjau paklaust, kaip patamsinti popieriaus kraštelius, na, pasendinti? Su kreida (fresh chalk)? Ar čia su rašalais kažkaip įmanoma tai padaryt? ax.gif

Ir dar noriu pasiteirauti, kada Scrapmanijoj atsiras naujas dizaino pagrindų įrašas? smile.gif
Atsakyti
Aciu visoms uz siltus atsiliepimus 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Mercredi @ 2010 03 21, 16:36)
Norėjau paklaust, kaip patamsinti popieriaus kraštelius, na, pasendinti? Su kreida (fresh chalk)? Ar čia su rašalais kažkaip įmanoma tai padaryt?  ax.gif

As paprastai tamsinu su rasalais skirtais stampavimui. Scrapmanijos puslapy yra aprasyti tie rasaliukai: http://www.scrapmanija.com/20080316-25
Man labiausiai patinka Tsukineko VersaMagic Dew Drop wub.gif
Atsakyti
mergaite su lupdaziu fantastiska wub.gif as jauciu bandyciau daryti tema "lupos kaip vysnios", pridaryciau uogeliu, arba naudociau popieriu su vysniu motyvu, gautusi vaikiskas/zaismingas scrapukas... is pradziu irgi pagalvojau apie lupu antspauda, bet tai dazniausiai asocijuojasi su seksualumu, todel vaikiskam darbeliui, gal nenaudociau, bet cia tik mano nuomone 4u.gif

QUOTE([fillette] @ 2010 03 21, 15:12)
nes as mokejau uz a4 lapa 80ct euru  doh.gif

man rodos, cia normali kaina uz 12x12" dydzio lapa (as moku po 3-8 lt uz vnt), o A4 dydzio popierius scrapui gal net brangesnis, nes daznai buna isskirtinis, ranku darbo ar su specialiais priedais, technologija smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zmogiuke @ 2010 03 21, 17:35)
As paprastai tamsinu su rasalais skirtais stampavimui. Scrapmanijos puslapy yra aprasyti tie rasaliukai: http://www.scrapmanija.com/20080316-25
Man labiausiai patinka Tsukineko VersaMagic Dew Drop  wub.gif

Dėkui už atsakymą smile.gif
Atsakyti
Ir dar noriu pasiteirauti, kada Scrapmanijoj atsiras naujas dizaino pagrindų įrašas? 

matau man padai svilinami biggrin.gif
atsiras pirma mano anglu k. dienorasty o ScrapManijoj tada kada kelios pasisake savanores isvers i lietuviu k....jau kelias pamokeles esu suplanavus mirksiukas.gif
is pradziu irgi pagalvojau apie lupu antspauda, bet tai dazniausiai asocijuojasi su seksualumu, todel vaikiskam darbeliui, gal nenaudociau,

lotuliukas.gif man net i galva nesove si mintis lotuliukas.gif
lupu antspauda patariau tam kad iskarto butu suprantama jog mergyte zaidzia su mamos lupdaziu, kadangi ziurint i nuotrauka mane uzhipnotizavo jos akytes, ir kadangi lupdazis-vazelinas ne toks ryskus, as net nepastebejau kad ji issidazius ax.gif ...su antspauduku simboliskai iskart butu aisku mirksiukas.gif
"lupos kaip vysnios"

thumbup.gif ideja
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Scrap8: 21 kovo 2010 - 18:11
QUOTE(Scrap8 @ 2010 03 21, 17:55)
matau man padai svilinami biggrin.gif
atsiras pirma mano anglu k. dienorasty o ScrapManijoj tada kada kelios pasisake savanores isvers i lietuviu k....jau kelias pamokeles esu suplanavus mirksiukas.gif

Hihi nebeissisuksi dabar jau hihihi.gif
As kaip jau tada ir sakiau, taip ir dabar patvirtinu, kad mielai pagelbesiu su vertimu ok.gif
Atsakyti
Buvau zadejusi paskanuoti kelis knygos "Sharing your story" puslapius, tai kam idomu, rasykite AZ.
O pati knyga tai man daugiau graziu mini albumu rinkinys smile.gif Gerai ikvepimui, bet man pasirode, kad naujokams butu per mazai info, kaip padaryti mini albumiuka.
Knygos gale keli psl. patarimu (juos irgi nuskenavau)...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zmogiuke: 21 kovo 2010 - 20:05
QUOTE(Scrap8 @ 2010 03 21, 17:55)
atsiras pirma mano anglu k. dienorasty

Lauksiu. 4u.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Zmogiuke @ 2010 03 21, 13:01)
Buvau zadejusi paskanuoti kelis knygos "Sharing your story" puslapius, tai kam idomu, rasykite AZ.
O pati knyga tai man daugiau graziu mini albumu rinkinys smile.gif Gerai ikvepimui, bet man pasirode, kad naujokams butu per mazai info, kaip padaryti mini albumiuka.
Knygos gale keli psl. patarimu (juos irgi nuskenavau)...

drinks_cheers.gif ne naujokem si knyga, o tokiom kuriom zingsnis po zingsnio instrukciju nereikia ir supranta kaip tai padaryti vien tik is nuotrauku. Grazi knyga pavartyti, bet turiu prisipazinti ax.gif is visu Ali E. knygu, si man pasirode kad maziausia vertingo turinio turi. Kelis kartus atsiverciau, o jos senesnias knygas labai daznai pavartau, mane jos ikvepia.
Si mano nuomone yra geriausia thumbup.gif
user posted image
Pastarajam "friends IRL" skrebuke netgi panaudojau Ali E. gamybos rastuota popieriu (ta geltona su tekstu) is jos "Designer's eye 2" designing with patterned paper knygos kurioje yra rinkinukas jos rastuotu popieriuku wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Scrap8: 21 kovo 2010 - 21:44