Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking, 20 tema

QUOTE(Leja1 @ 2010 03 20, 15:16)
O man visai patiko...Tik gelyte gal tamsesne daryciau, tokio vintazinio stiliaus... prie zalio turetu labai tikti...

O kaip tu su ta juostele, ar pati paraitei, ar cia jau gatavai tokia raukta buvo?

Aciu smile.gif
Pati pabangavau ta juostele, cia paprasta is audiniu parduotuves smile.gif

ACIU visoms uz atsiliepimus 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Scrap8 @ 2010 03 20, 18:32)
ko cia kuklintis, ir prie ko cia ta geda smile.gif l.l.l tobulai gavosi galutinis rezultatas wub.gif man tiek kristaliukai labai daug energijos ir judesio vaizda suteikia siam skrebukui thumbup.gif

Nee, as cia sakau geda del to, kad tik dabar parodziau (o juk pradini varianta rodziau labai seniai) smile.gif O siaip man paciai irgi be galo patinka tie kristaliukai. As juos labai ilgai deliojau, kol gavau man patinkanti varianta smile.gif

O siaip as turbut esu perfekcioniste del skrebo, kas labai stabdo doh.gif Reikia kazkaip persilauzti, kad galima ir suklysti, ir gal nebutina delioti milijona kartu, o tiesiog imti ir klijuoti hihihi.gif

Idomu, kaip kitoms? Ar greit apsisprendziat ka prie ko prideti, ar stumdot popierius kelias valandas?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zmogiuke: 20 kovo 2010 - 18:35
Zmogiuke puikūs darbeliai. Man labai patiko ir screbukas ir atvirukas wub.gif
Atsakyti
Zmogiuke, prisidedu prie pagyrimu - varliukai nuostabus wub.gif
Atsakyti
Reikia kazkaip persilauzti, kad galima ir suklysti, ir gal nebutina delioti milijona kartu, o tiesiog imti ir klijuoti  hihihi.gif 

...irgi tas pats smile.gif
Atsakyti
su patirtim ateina igudziai, veliau darzniausiai tiek nebeuztrunka viskas mirksiukas.gif
Atsakyti
O siaip as turbut esu perfekcioniste del skrebo, kas labai stabdo  Reikia kazkaip persilauzti, kad galima ir suklysti, ir gal nebutina delioti milijona kartu, o tiesiog imti ir klijuoti 

Idomu, kaip kitoms? Ar greit apsisprendziat ka prie ko prideti, ar stumdot popierius kelias valandas?

yep, as esu rebilituota perfekcioniste. Pradzioj as irgi valandas stumdydavau popierius, perziuredavau visa savo SB lobyna kad atrasti tik tinkamiausias detales. Bet turejau Aha! bigsmile.gif momenta kada pastebejau kad tie skrebukai kuriuos sumeciau per 30-45 min. man taip pat mieli ir grazus, kai tie prie kuriu tupejau kelias dienas...vz, kad suvokiau kad daugiau laiko praleista, negarantuoja tobulesnio skrebuko. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Zmogiuke @ 2010 03 20, 19:41)
O siaip as turbut esu perfekcioniste del skrebo, kas labai stabdo  doh.gif Reikia kazkaip persilauzti, kad galima ir suklysti, ir gal nebutina delioti milijona kartu, o tiesiog imti ir klijuoti  hihihi.gif 

Tavo scrapukas tiesiog tobulas wub.gif iskart isimylejau wub.gif

Zinai, ir as turbut per daug noriu ir reikalauju sitame reikale is saves doh.gif net paciai baisu.

QUOTE(Scrap8 @ 2010 03 21, 00:16)
yep, as esu rebilituota perfekcioniste. Pradzioj as irgi valandas stumdydavau popierius, perziuredavau visa savo SB lobyna kad atrasti tik tinkamiausias detales. Bet turejau Aha! bigsmile.gif  momenta kada pastebejau kad tie skrebukai kuriuos sumeciau per 30-45 min. man taip pat mieli ir grazus, kai tie prie kuriu tupejau kelias dienas...vz, kad suvokiau kad daugiau laiko praleista, negarantuoja tobulesnio skrebuko. mirksiukas.gif

Scrapuke, iki to manau reikia savo atidirbti, subresti, kad suprastum kas tau paciai iki galo patinka ir koks rezultatas tenkina, reikia ir skoni ir supratima tureti apie daug dalyku.. visu kelias skirtingas isitokia laisve lotuliukas.gif

Ikelsiu nuotrauka:
user posted image
Mano mintys baigiasi ties to, kad mazoji pirma karta pati susiradusi mano lupdazius pasidaze. Viskas, nebemoku nei israiskingai rasyti nei galvoti doh.gif
Jau Loriete pasidalino su manimi mintimis, net keliais fantastiskais variantais blush2.gif Turbut nerandu laiko, kad galeciau viena, nieko netrukdoma issivalyti mintis pusvalandziui ir pasinerti sito darbelio isbaigimui blush2.gif
Atsakyti
Glide- o jau saulyte, kokia wub.gif tikrai jausmus ir mintis kelianti, tau turetu gautis.
Antakiai jos, kaip nupiesti , tokie grazus mirksiukas.gif ir fotke gerai pagauta, megstu as svarias nuotraukas.
Juokingas sutapimas mano ir gi mergaitiska nuotrauka mirksiukas.gif tik mintis kita.
Papildyta:
QUOTE(Zmogiuke @ 2010 03 20, 19:41)

O siaip as turbut esu perfekcioniste del skrebo, kas labai stabdo  doh.gif Reikia kazkaip persilauzti, kad galima ir suklysti, ir gal nebutina delioti milijona kartu, o tiesiog imti ir klijuoti  hihihi.gif 

grazus LO- keista, o man labai krito tas desiniau nuotraukoj, virsutinis desinysis kampukas... labai graziai jis cia nutupdytas. Grazu ir kristaliukai, cia kaip suprantu jie buna palaidi tokie, imi po viena ir delioji ?
Atvirukas, man ir gi gal be kaspino labiau ziuretusi, daugiau erdves ta gele turetu ... bet siaip, graziai spalvos dera 4u.gif
Kas del perfekcionizmo- kiekvienai manau, savaip.As delioju pagal jausmus- man tada daugiau dziaugsmo darbu,daugiau inprovizacijos, o kai priesais sablonai ... kazkaip nesigauna laisvai.... kazkoks remas uzsideda..Matyt man, dar reik laiko, kuo daugiau ziniu, tuo vaisingesniai darbai biggrin.gif As tiesiog paskendau savo zuikiuose...Cia mano atvirukai... man jie tokie mieli- kad jauciu jie liks man biggrin.gif ir nedeis iki adresatu.
Atsakyti
Glide: pirma, nuotrauka yra pritrenkianciai grazi bigsmile.gif wub.gif ir apsvietimas ir spalvos...ir akytese sviesos atspindziai...tai nesvarbu ka ir pridesi skrebuke, visvien nuotrauka islaikys sau visa demesi.
Antra,....Pavadinimas: man su lietuviskais variantais niekad nesiseka ax.gif blush2.gif tad galbut kitos merginos vertingu patarimu tau pazers.

*Jei pati skrebinciau sia foto dukriukui tai tikriausiai pavadinciau pagal hip-hop'o daina: " Miss Independent"--Miss Nepriklausoma"...taip pat kelias dainos eilutes panaudociau. Arba kitas variantas is pasakos: "Veidrodeli, veidrodeli, pasakyk kas pasaulyje graziausia"...kadangi ji tiesiai i ziurova ziuri tai vaizdas lyg i veidrodi.
*Spalvos: pagrindas susidarytu is dvieju spalvu: pilkos ir rudo medienos rastuoto popieriaus fono, o detales butu oranzines ir rozines. Taip pat tiktu blizguciai, kristaliukai...jei darbelis butu labiau princesiskas.
(butinai panaudociau lupu stampuka padaryti koki tag'iuka/kortele; Jei netureciau tokio stampuko, tai savas lupas panaudociau biggrin.gif oro_buckis.gif
Labai lauksiu pamatyti si skrebuka...as ikvepta skrebinti sia nuotrauka nors ir ne mano dukriukas wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Scrap8: 21 kovo 2010 - 03:25
Jungiuosi laiko turedama prie skrebintoju 4u.gif as liguistai visada galvodavau apie skrebinima (geraja prasme) blush2.gif ruosiuosi velykoms:
user posted image
ir tokiam gimtadieniui po truputi:
user posted image
mano pirmieji darbeliai (neskaitant pernai metu kvietimu) blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo [fillette]: 21 kovo 2010 - 03:57
Sveika {fillette}
nesitiki kad pirmi skrebo darbai bigsmile.gif ...man antras atvirukas toks mielas wub.gif , nors visi kruopsciai atlikti...taip ir toliau.
p.s. Matau esate is Airijos...kokia ten situacija su skrebo priemonem?...siaip idomu mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveika fillette- man ir tas antras cyyyypsas su savo spalvotais apatiniais lotuliukas.gif labiausiai krito.
Glide- zio konkursui nauja tema mirksiukas.gif biggrin.gif juokauju.
Atsakyti