Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking, 20 tema

Glide, kelk cia ka turi, ir lauk patarimu. pamatysi labai greitai sudeliosi. juk man jau ne syki taip pavyko padaryt kai ka grazaus biggrin.gif
Atsakyti
Reiks pabandyti, bet matai, tada visas priemones ka turiu irgi reiks nufotkint lotuliukas.gif kad sudeliotumet is to ka turiu cool.gif
Atsakyti
tai tu mazdaug issirink ka naudosi, sudek viska salia ir nufotkink. arba pamegink ant lapo pamodeliuot.
Atsakyti
Glide- ne tau vienai ta problema.As ir turiu viena fotke- reik pribrest padaryti.O kai pirmam tikram LO- reik brest ilgai itariu ax.gif Arba imti expromtu.
Atsakyti
Glide, uzkretei mane smile.gif Visa ryta vargstu prie vienos atvirutes lotuliukas.gif
Atsakyti
Viena nuotrauka tokia israiskinga glostau jau ne viena diena, bet va kaip ja suskrebinti, niekaip nekyla minciu iki galo, kad padaryyciau taip, kaip man patinka O priemoniu dabar daugiau nei proto po paskutinio siuntinio

kadangi turi tokia nuotrauka kuri isprovokuoja jausmus tai 1/3 darbo jau atlikta mirksiukas.gif Tad pradek nuo nuotraukos saves paklausus:"ka noriu pasakyt apie sia nuotrauka?", Jei padeda, isivaizduok kad pasakoji nuotraukos istorija artimiausiam zmogui. Pries pradedant delioti viska, pasirink pavadinima--tai turint minty, nulems pasirinkima visu kitu detaliu: spalvu, popieriaus, bei kitu niekuciu.
Bent mano tokia darbo eiga smile.gif Turint "stipria" nuotrauka, kuri prasosi sau skrebuko, visad sparciai viskas susimeta mirksiukas.gif
Jei uzstrigsi, beabejo mes cia padesim, tik nufotografuok 4u.gif
Atsakyti
Geda peleda, bet lendu i sviesa su savo pakoreguotais varliukais
http://picasaweb.goo...feat=directlink
- dabar cia jau yra kristaliuku, simbolizuojanciu vandeni (aciu Scrapukei uz ideja 4u.gif ) Buvau dar pripiesusi ir varliuku jos patarimu, bet nesugebejau graziai ikomponuoti, tai nusprendziau, kad su "vandenuku" jau visai man patinka lotuliukas.gif

O cia, pirmas blynas - atvirute.
Nepatiko man rezultatas, ir daug ka dabar daryciau kitaip (kam ta juostele dariau su kvarbatkom doh.gif Ir is viso, kam tos juosteles cia reikejo dry.gif , gal ne ant zalio pagrindo klijuociau, ir ismokciau ranka uzrasyti graziai bent viena zodi... o dabar tenka klaida slepti po stampuotu zodeliu).
Bet buvo smagu pazaisti su stampukais rolleyes.gif
Atsakyti
Zmogiuke, labai gražiai darbuojies thumbup.gif
o atvirutės gėlytė - tai štampukas, ane? jau koks fainas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(remini @ 2010 03 20, 14:35)
Zmogiuke, labai gražiai darbuojies  thumbup.gif
o atvirutės gėlytė - tai štampukas, ane? jau koks fainas  wub.gif

Aciu smile.gif
Aga, stampukas, tik koteli pripiesiau pati.
Atsakyti
O man visai patiko...Tik gelyte gal tamsesne daryciau, tokio vintazinio stiliaus... prie zalio turetu labai tikti...

O kaip tu su ta juostele, ar pati paraitei, ar cia jau gatavai tokia raukta buvo?
Atsakyti
zmogiuke, abu labai wub.gif darbai
Atsakyti
Geda peleda, bet lendu i sviesa su savo pakoreguotais varliukais

ko cia kuklintis, ir prie ko cia ta geda smile.gif l.l.l tobulai gavosi galutinis rezultatas wub.gif man tiek kristaliukai labai daug energijos ir judesio vaizda suteikia siam skrebukui thumbup.gif
kam ta juostele dariau su kvarbatkom  Ir is viso, kam tos juosteles cia reikejo

jei nieko nebutum sakius pagalvociau kad butent taip ir turejo buti mirksiukas.gif Kvarbatkos sioje atviruteje man nei daug ka duoda nei atima. Siaip, manau kad tinka, kadangi spalvos svelnios, gele tokia delikatni...atvirukas moteriskas tad man tinka cia ta juostele thumbup.gif
Atsakyti