nu tai gali jau ir ant medziagos pradet siuvinet. labai man graziai tos geles ziurisi siuvinetos.
QUOTE(ader @ 2010 03 19, 12:44)
nu tai gali jau ir ant medziagos pradet siuvinet. labai man graziai tos geles ziurisi siuvinetos.
Tai kad jau kuris laikas siuvinėjo kryželiu dukriukui metrikus. Einu jau į pabaigą.
tai va is kur tie igudziai.
Scrap8, kaip nustebinai: niekada nebuvau mėgėja raudonos spalvos, bet šis darbas mane pakerėjo. Ir tiek nuotraukų sutalpinta Ir kaip visada, taip krupščiai parinktos detalės
Kristi darbas. Kiek pas tave kantrybės ir krupštumo
Kristi darbas. Kiek pas tave kantrybės ir krupštumo
Sveikutes, kai dirbu, nebeturiu kada su jumis pabendrauti, vis permetu akim ka prirasot ir viskas
Keli paskutiniai darbeliai:
Keli paskutiniai darbeliai:
Glide: man tas paskutinis su mergaitiska suknele
grazus konkursiniai, grazus atvirukai.Kokia reiksme turi tie mazi skaiciukaižpavadinime ?
OJE< as uz Glide tau atsakysiu, nes pirkau is jos tas raideles , ten tiesiog raideles jau su tokiais skaiciukais.
Kokia reiksme turi tie mazi skaiciukaižpavadinime ?
raides is Scrabble zaidimo (beja, ScrapManijos baneris tokio paciom . tie numeriukai tai kiek balu kiekivena raide turi...zaidziant Scrabble kuo daugiau tuo geriau, o skrebui reiksmes neturi
*EK Success gamintojai nukniauke sia ideja ir pagamino miniaturinias tokias raideles spec. scrapbooking (kur naudojau savam bloge).
o man pasidare idomu kur Glide rado lietuvisku Scrabble raidziu?
sulietuvino, t.y. pripiese krengeliuku.
ah cia sitaip.Dekui uz atsakyma.
Labiau maniau, kad cia kazkas giliau,, kazkas uzkoduoto.
O as va i Glides ziurejau tas raideles ir man primine sovietmeti- kai buvo tokios juodos(smirdincios )lietuviskos raides ir skaiciukai- kuriuos kaip jus cia dabar vadinat rub-onais
Labiau maniau, kad cia kazkas giliau,, kazkas uzkoduoto.
O as va i Glides ziurejau tas raideles ir man primine sovietmeti- kai buvo tokios juodos(smirdincios )lietuviskos raides ir skaiciukai- kuriuos kaip jus cia dabar vadinat rub-onais
Aciu visom uz visus atsakytus klausimus ir kad pastebejot mano kuklius darbelius
Viena nuotrauka tokia israiskinga glostau jau ne viena diena, bet va kaip ja suskrebinti, niekaip nekyla minciu iki galo, kad padaryyciau taip, kaip man patinka O priemoniu dabar daugiau nei proto po paskutinio siuntinio
Viena nuotrauka tokia israiskinga glostau jau ne viena diena, bet va kaip ja suskrebinti, niekaip nekyla minciu iki galo, kad padaryyciau taip, kaip man patinka O priemoniu dabar daugiau nei proto po paskutinio siuntinio