Mano darbelis Scrapping konkursui čia
ScrapManijos konkursinių vis daugėja ir daugėja...niekd nesitikėjau kad bus tiek dalyvaujančių..kžkp jaučiu įpareigojimą tęsti konkursą
ir kad neprisiplakčiau prie plepalų temos, rodausi su nauju dokumentiniu, a lia reportažiniu skrebuku. Bloge daugiau vaizdų iš arčiau ir aprašymas lietuvių k. komentaruose cia
soriukas už l.l. prastą skenavimą
ir kad neprisiplakčiau prie plepalų temos, rodausi su nauju dokumentiniu, a lia reportažiniu skrebuku. Bloge daugiau vaizdų iš arčiau ir aprašymas lietuvių k. komentaruose cia
soriukas už l.l. prastą skenavimą
scrap8, kaip puikiai suderinai viename darbe skirtingu atspalviu nuotraukas
Matosi, kad artimas LO, siltas, sentimetalus, bet ryskus ir perteikiantis jusu nuotaikas... nemazai cia pamoku, deduosi i "atminti" kaip gerai nuotraukos sukomponuotos per toki ju kieki!
Labai-labai patiko aprasymas
Labai-labai patiko aprasymas
Kaip faina, kad papasakojot jusu susidraugavimo istorija! Siaip tikrai nerealiai faina, kad jus taip atradot viena kita. Dziaugiuos uz jumis.
Ir dar labai grazios fotkes... toks siltas siltas vaizdas noriu keliauti dabar
IRL raideles superines!
Papildyta:
Koks mielas lelius...
Grazus darbelis, fainiai taip. Ir man cia patinka gelytes - sventiska nuotaika sukuria
Linkiu sekmes konkurse!
Ir dar labai grazios fotkes... toks siltas siltas vaizdas noriu keliauti dabar
IRL raideles superines!
Papildyta:
QUOTE(remini @ 2010 03 18, 16:55)
Mano darbelis Scrapping konkursui čia
Koks mielas lelius...
Grazus darbelis, fainiai taip. Ir man cia patinka gelytes - sventiska nuotaika sukuria
Linkiu sekmes konkurse!
Aciu merginos uz siltus ivertinimus
Sekantis skrebukas bus tikriausiai sekanciam konkursui...tik dar po sio kambari reiketu susitvarkyti
Sekantis skrebukas bus tikriausiai sekanciam konkursui...tik dar po sio kambari reiketu susitvarkyti
scrapuke, na ka as galiu pasakyt....
kodel man nekyla tokiu minciu
man labai labai grazu. paprata ir genialu.
kodel man nekyla tokiu minciu
man labai labai grazu. paprata ir genialu.
Mergaites, kurios norejote knygu Designer's Eye, Ader rado e-bay visai nebloga varianta:
http://cgi.ebay.co.u...=item45f1b7b9ee
As viena jau papirkau, dar viena liko.
Laikas nuo laiko patikrintu ir Bookdepository.co.uk, bet jie vis dar sitos knygeles neturi (kaip ir pirmosios dalies).
Savaitgali pameginsiu nuskenuoti dali tos anksciau nusipirktos knygos, pasidalinsiu su jumi.
http://cgi.ebay.co.u...=item45f1b7b9ee
As viena jau papirkau, dar viena liko.
Laikas nuo laiko patikrintu ir Bookdepository.co.uk, bet jie vis dar sitos knygeles neturi (kaip ir pirmosios dalies).
Savaitgali pameginsiu nuskenuoti dali tos anksciau nusipirktos knygos, pasidalinsiu su jumi.
Valio ir aš užbaigiau konkursinį. Jau maniau, kad jo visai nesugebėsiu pabaigti
QUOTE(kristi13 @ 2010 03 19, 10:54)
Valio ir aš užbaigiau konkursinį. Jau maniau, kad jo visai nesugebėsiu pabaigti
Saunuole Lekiu ziuret!
o, net 2 nauji!
Bet kokie darbeliai
kristi, nu pasistengei tai ne tas zodis, sitiek issiuvinet is kur tiek kantrybes
QUOTE(ader @ 2010 03 19, 12:03)
kristi, nu pasistengei tai ne tas zodis, sitiek issiuvinet is kur tiek kantrybes
Nauja aistra siuvinėjimui