Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking, 20 tema

Mano darbelis Scrapping konkursui čia 4u.gif
Atsakyti
ScrapManijos konkursinių vis daugėja ir daugėja...niekd nesitikėjau kad bus tiek dalyvaujančių..kžkp jaučiu įpareigojimą tęsti konkursą biggrin.gif
ir kad neprisiplakčiau prie plepalų temos, rodausi su nauju dokumentiniu, a lia reportažiniu skrebuku. Bloge daugiau vaizdų iš arčiau ir aprašymas lietuvių k. komentaruose wink.gif cia
soriukas už l.l. prastą skenavimą verysad.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Scrap8: 18 kovo 2010 - 21:33
scrap8, kaip puikiai suderinai viename darbe skirtingu atspalviu nuotraukas thumbup.gif
Atsakyti
Matosi, kad artimas LO, siltas, sentimetalus, bet ryskus ir perteikiantis jusu nuotaikas... nemazai cia pamoku, deduosi i "atminti" ax.gif kaip gerai nuotraukos sukomponuotos per toki ju kieki!

Labai-labai patiko aprasymas good.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Leja1: 18 kovo 2010 - 23:03
Kaip faina, kad papasakojot jusu susidraugavimo istorija! Siaip tikrai nerealiai faina, kad jus taip atradot viena kita. Dziaugiuos uz jumis.
Ir dar labai grazios fotkes... toks siltas siltas vaizdas smile.gif noriu keliauti dabar bigsmile.gif
IRL raideles superines!

Papildyta:
QUOTE(remini @ 2010 03 18, 16:55)
Mano darbelis Scrapping konkursui čia  4u.gif

Koks mielas lelius... wub.gif
Grazus darbelis, fainiai taip. Ir man cia patinka gelytes - sventiska nuotaika sukuria smile.gif
Linkiu sekmes konkurse!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zmogiuke: 18 kovo 2010 - 23:56
Aciu merginos uz siltus ivertinimus 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Sekantis skrebukas bus tikriausiai sekanciam konkursui...tik dar po sio kambari reiketu susitvarkyti ax.gif
Atsakyti
scrapuke, na ka as galiu pasakyt....

kodel man nekyla tokiu minciu cry.gif

man labai labai grazu. paprata ir genialu.
Atsakyti
Mergaites, kurios norejote knygu Designer's Eye, Ader rado e-bay visai nebloga varianta:
http://cgi.ebay.co.u...=item45f1b7b9ee
As viena jau papirkau, dar viena liko.
Laikas nuo laiko patikrintu ir Bookdepository.co.uk, bet jie vis dar sitos knygeles neturi (kaip ir pirmosios dalies).

Savaitgali pameginsiu nuskenuoti dali tos anksciau nusipirktos knygos, pasidalinsiu su jumi.
Atsakyti
Valio ir aš užbaigiau konkursinį. Jau maniau, kad jo visai nesugebėsiu pabaigti yahoo.gif
Atsakyti
QUOTE(kristi13 @ 2010 03 19, 10:54)
Valio ir aš užbaigiau konkursinį. Jau maniau, kad jo visai nesugebėsiu pabaigti yahoo.gif

Saunuole thumbup.gif Lekiu ziuret!
o, net 2 nauji!

Bet kokie darbeliai swoon.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zmogiuke: 19 kovo 2010 - 11:05
kristi, nu pasistengei tai ne tas zodis, sitiek issiuvinet doh.gif is kur tiek kantrybes biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ader @ 2010 03 19, 12:03)
kristi, nu pasistengei tai ne tas zodis, sitiek issiuvinet  doh.gif is kur tiek kantrybes  biggrin.gif

Nauja aistra siuvinėjimui lotuliukas.gif
Atsakyti