Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking, 20 tema

tai ne as viena tokia sau pasakiusi, kad kol neliks ne vieno lapo tol nepirksiu lotuliukas.gif kaip cia susilaikius is tikruju.
Atsakyti
QUOTE(Zmogiuke @ 2010 03 17, 01:18)

Papildyta:

O kokios tau patiko?  bigsmile.gif
Siaip as esu tokia neapsisprendele - man patinka ir neutralios, pilku atspalviu (kaip pvz. BG Cappella), tiek visokie ryskus saldaininai kaip Lemonade ar Green at heart smile.gif Pas mane ir rubai tokie pat - dalis pilksvai rusvu, dalis (ypac vasarai) ryskus zydri, ruzavi, zali, balti  doh.gif
Zodziu, megstu as visokias spalvas, gaila, kad negaliu visu rinkiniu turet  ax.gif Ir aisku, dar visu priedu - bradsiuku, lipduku, rub-onsu... oj, isivaziavau biski  blush2.gif

cappella-duokit ir as galiu del nieko nesigundyti lotuliukas.gif
Jei daugiau nieko neuzrodytumet mirksiukas.gif
Aha ir as pasizadejau daugiau jau nieko nepirkti- o viduje tOOOks ligotas MOOOnstras sedi ir jam finansai visai nerupi lotuliukas.gif
Galeciau va visa tuzina atviuku pridaryti, jei ne tas internetas ir visokie blogo niuncai. doh.gif
O siaip galit man pradeti pavydeti,arba siulyti idejas - vyrukas, man ruosia kambari ax.gif Man kokius 8kvm Nes sau pasidarys didesni lotuliukas.gif
As cia ne i tama
scrap8- kodel pas tave CP , abu gimdymai?
Atsakyti
QUOTE(OJE @ 2010 03 17, 12:01)

Galeciau va visa tuzina atviuku pridaryti, jei ne tas internetas ir visokie blogo niuncai. doh.gif
O siaip galit man pradeti pavydeti,arba siulyti idejas - vyrukas, man ruosia kambari  ax.gif Man  kokius 8kvm Nes sau pasidarys didesni  lotuliukas.gif

U-u-u... kaip faina! Nereikes tvarka pastovia palaikyti...o as, kadangi "gimdau" letai savo LO, tai uzknyso tas kiekvienadienis tvarkimasis... O vyras gera sau alternativa parinkes - dar didesne vietele biggrin.gif na, svarbu kad abiem gerai!
Atsakyti
QUOTE(Leja1 @ 2010 03 17, 12:52)
U-u-u... kaip faina! Nereikes tvarka pastovia palaikyti...o as, kadangi "gimdau" letai savo LO, tai uzknyso tas kiekvienadienis tvarkimasis...  O vyras gera sau alternativa parinkes - dar didesne vietele  biggrin.gif  na, svarbu kad abiem gerai!

Oj nesakyk, tvarkytis pastoviai, tas tai uzknisa doh.gif nes jei zinai kad namie yra tokiu kuriem visko tavo-gali prireikti tik todel ,kad matomai padeta biggrin.gif
Tai konkursui padarysi ?
O del vietos- man, negaila, tegul turi daugiau, bo ir taip visi namai - mano lotuliukas.gif
Sake, geles augins thumbup.gif as galesiu grozetis jo kambaryje - kava gerdama bigsmile.gif
O i savo kambario duru, plytos zenkla uzsidesiu lotuliukas.gif
Atsakyti
Vau, kaip idomu! Ir geles vyras augina...na tikiras saunuolis! Labai jos megstu....

...kaip ir bandau kazka suraityti...dabar jau prie antrasties priejau - tai vel su mano tempais pora denu darysiu hihihi.gif sunkoka- ir nusipiesti, ir nuspalvinti, ir iskirpti... pripratau jau irgi prie gatavu SB priemoniu.
Atsakyti
matau, kad tuoj vel reikes keltis i pliurpalus biggrin.gif kaip smagu, kad temoj pilna nauju veidu thumbup.gif
Atsakyti
[/QUOTE]
As cia ne i tama
scrap8- kodel pas tave CP , abu gimdymai? [/QUOTE]

pirmas niekad neapsisuko galvyte zemyn (buvo "breech" pozicijoj), ir per pavojinga ji buvo jega apsukti.
O antras augo, augo i maza versiuka uzaugo, ir nors buvo galvyte zemyn, jei butu prasidedja saremiai, tai uzsuta gimda butu staigiai isirus, ir gerai kad antras CP, kadangi kai pradejo operacija pastebejo kad sienele jau truputi atsiverus.

[QUOTE]matau, kad tuoj vel reikes keltis i pliurpalus kaip smagu, kad temoj pilna nauju veidu
ax.gif jooo matau kad reikes biggrin.gif nesitikejau kad si tema prisikels is pelenu thumbup.gif
Papildyta:
sorry, su citatom nesusitvarkau blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Scrap8: 17 kovo 2010 - 15:51
[quote=Scrap8,2010 03 17, 16:51]
[/QUOTE]
As cia ne i tama
scrap8- kodel pas tave CP , abu gimdymai? [/QUOTE]

Papildyta:
sorry, su citatom nesusitvarkau blush2.gif
[/quote]
ajei, kaip sudetingai.Dziugu kad viskas gerai baigesi.
nu gi yra kas isveda is teisingo kelio, tai ir nebesusitvarkai ax.gif
Atsakyti
OJE kaip sekasi kurtis naujuose namučiuose(bloge) 4u.gif
Atsakyti
priemones

pliurpalai

4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Miglota: 17 kovo 2010 - 22:30
Na ką gi, ir aš pridaviau savo darbelį konkursui biggrin.gif
Atsakyti
thumbup.gif apziurejau