Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking, 20 tema

QUOTE(ader @ 2010 03 16, 19:35)
as i imautes dedu, nes plikai tai labai apsilamdo, o jei labai idomu visada galima istraukt ir apziuret, paciupinet.

Man tai ir apkarpyt biski prisiejo, nes netilpo kitaip doh.gif
O kur tu pirkai albuma? As dabar tam pirmam pabandymui is VCUP'o pagriebiau, tai nzn, a geras jis smile.gif o gal ner labai didelio skirtumo tarp ju?
Atsakyti
as albumo nepirkau, turiu tik imautes, albuma pati padarysiu.
Atsakyti
Mergiukai, ka manot apie Basic Grey nauja kolekcija Green at Heart? http://www.basicgrey.../green-at-heart

Aisku, kompe atrodo kitaip, bet kazkodel galvoju, kad pamacius gyvai dar smarkiau isimyleciau smile.gif
O jau kokie ciotki atrodo is veltinuko padaryti lipdukai wub.gif Ar gal cia tik man vienai uzplauke? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zmogiuke: 16 kovo 2010 - 21:20
QUOTE(Zmogiuke @ 2010 03 16, 21:19)
Mergiukai, ka manot apie Basic Grey nauja kolekcija Green at Heart? http://www.basicgrey.../green-at-heart

Aisku, kompe atrodo kitaip, bet kazkodel galvoju, kad pamacius gyvai dar smarkiau isimyleciau smile.gif
O jau kokie ciotki atrodo is veltinuko padaryti lipdukai  wub.gif Ar gal cia tik man vienai uzplauke?  ax.gif

Aš šitą rinkinuką jau įsimylėjus...gundausi labai užsisakyt jį wub.gif doh.gif
Atsakyti
user posted image
Zmogiuke: as kaifuoju del naujesnio "Origins". wub.gif ...man tavasis "Green at Heart" per daug rozines spalvos ax.gif , o Origins toks labiau unisex

o del ankstesnio klausimo...jei man koki kampai ar detales issikisa del kuriu netilptu i ymaute, as pagrinda tinkamai pasiaurinu is kito galo kad tilptu. Tik nepergyvenu jei virsuj kas issikise kadangi ten ymaute atvira ir idomu matyti kaip albumas lentynoj stovi o visokios juosteles ir dagiukai lyg skirtukai issikise smile.gif
Atsakyti
Ai, galėčiau, tai aš viską iš BasicGrey užsisakyčiau...man pats pačiausias jų stilius wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo justess22: 16 kovo 2010 - 21:32
o gal kas pastebejote Basic Grey nauja "Basics" http://www.basicgrey...urrent/basics-1...nuvirtau blink.gif wub.gif
kaip tiktu pagrindui...visi rastai toki a lia sasiuvino ir uzrasiniu...zadejau nieko daugiau nepirkti, bet gal gimtadieniui uzsiprasysiu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Scrap8: 16 kovo 2010 - 21:32
QUOTE(Scrap8 @ 2010 03 16, 21:31)
o gal kas pastebejote Basic Grey nauja "Basics" http://www.basicgrey...urrent/basics-1...nuvirtau blink.gif  wub.gif
kaip tiktu pagrindui...visi rastai toki a lia sasiuvino ir uzrasiniu...zadejau nieko daugiau nepirkti, bet gal gimtadieniui uzsiprasysiu smile.gif

Pastebėjau...yra man rodos rusvi ir gelsvi rinkiniai... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(ader @ 2010 03 16, 17:42)
g.gif taip ant greicio tai ir nesugalvociau ka padaryt. labai plati savoka. Beje, man kol kas abstrakciom temom ko atis skrebukai nesidelioja. Na pvz. kaip tu su norais tai as dar nesugalvociau daryt. nezinau gal cia man kazko truksta, menines kraujagysles  lotuliukas.gif

matai, kaip.Man sunkiau ledus pralausti scrapinti seima, save ir t.t Nors atrodo milijonas zmoniu tai daro ir krauna savo darbus i interneta, bet... va... manyje dar ..
Pasitikrinau ir as savo spalvas Basic Grey bigsmile.gif visai kitokios .. jei jus parodytos...
Atsakyti
Hihi, man brangusis padare staigmena su Origins - uzsake man nezinant thumbup.gif
Man jis toks senovinis... lyg is tu laiku, kai mano tevai mazi dar buvo bigsmile.gif Tad kazkodel pirmiausiai pagalvojau, kad noriu juodai baltu nuotrauku tokiam popieriui g.gif
Papildyta:
QUOTE(Scrap8 @ 2010 03 16, 21:27)
o del ankstesnio klausimo...jei man koki kampai ar detales issikisa del kuriu netilptu i ymaute, as pagrinda tinkamai pasiaurinu is kito galo kad tilptu. Tik nepergyvenu jei virsuj kas issikise kadangi ten ymaute atvira ir idomu matyti kaip albumas lentynoj stovi o visokios juosteles ir dagiukai lyg skirtukai issikise smile.gif

drinks_cheers.gif as ir taip pat padariau - biski pakirpau is kitos puses, ir tada jau sulindo smile.gif

Papildyta:
QUOTE(OJE @ 2010 03 16, 22:33)
Pasitikrinau ir as savo spalvas Basic Grey  bigsmile.gif visai kitokios .. jei jus parodytos...

O kokios tau patiko? bigsmile.gif
Siaip as esu tokia neapsisprendele - man patinka ir neutralios, pilku atspalviu (kaip pvz. BG Cappella), tiek visokie ryskus saldaininai kaip Lemonade ar Green at heart smile.gif Pas mane ir rubai tokie pat - dalis pilksvai rusvu, dalis (ypac vasarai) ryskus zydri, ruzavi, zali, balti doh.gif
Zodziu, megstu as visokias spalvas, gaila, kad negaliu visu rinkiniu turet ax.gif Ir aisku, dar visu priedu - bradsiuku, lipduku, rub-onsu... oj, isivaziavau biski blush2.gif
Atsakyti
Merginos negundykit su popieriais verysad.gif verysad.gif
Esu sau įsakius porą mėnesių pataupyti ...
Mano pirkimo tempai ir kiekiai realiai neatitinka darbavimosi tampų.

Atsakyti
QUOTE(Sanrita @ 2010 03 17, 10:05)
Merginos negundykit su popieriais  verysad.gif  verysad.gif
Esu sau įsakius porą mėnesių pataupyti ...
Mano pirkimo tempai ir kiekiai realiai neatitinka darbavimosi tampų.

Oj, net nesakyk... Bet man taip patinka jie, sirdis dziaugiasi, kai matau naujus popieriukus. Bet sau irgi pazadejau, kad kol bent dalies turimu nesunaudosiu, daugiau nieko negaliu pirkt schmoll.gif
Atsakyti