Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking, 20 tema

sveikos, prisistačiau kaip scrap ligonė ir dingau į krūmus. Išlendu vėl biggrin.gif
Vakar scrap kursuose buvau savo kaime, tai širdis dainuoja biggrin.gif Šiaip ypatingai nieko naujo nesužinojau, nes jau gudri esu, SM temų ir scrapping.lt pasiskaičius, bet gavau pabandyt pati, tai žiauriai smagu... beveik padariau vieną darbelį, tik tekstas kliūna.

mačiau keletą jūsų konkursinių darbelių, gražu.. ne visus man atidaro, kompas vos velkas, bet ką atidarė, tai ader užmačiau, gera mintis ir dailiai atrodo thumbup.gif
aš kol kas galėčiau dalyvaut tik kokiam žalių pradedančių konkurse, kur reiktų panaudot kuo daugiau scrap priemonių lotuliukas.gif man tokia stadija dabar, baisiai įdomu visi rašalai, skylamušiai, mašinėlės, štampukai, valdaus, kad ko neprisipirkčiau be reikalo, bet jaučiu, jau vėlu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ader @ 2010 03 16, 11:56)
nu tai klok, pageneruosim kol ji prisijungs smile.gif

generuok.
Na, uzmaciau vakar pas scrapuke8 toki jos LO- tai pamaniau, jei dar nebuvo tokio konkurso, kad galima butu sukurti LO -tema:BE KO AS, NEGALIU GYVENTI g.gif
Ziurbutis- nenerk i krumus, bo ten visas rasi lotuliukas.gif
Madrugada- tavo simptomai zinomi visoms mirksiukas.gif
Atsakyti
OJE: dekui uz komplimentus mano skrebukam blush2.gif . Beja, ne visus matei smile.gif kadangi yra dar viena galerija kurioj tupi 5 psl. mano anksciausiu, zaliausiu darbeliu biggrin.gif cia
*aciu dar uz nauja tema..visus pasiulymus priimu, gal dar kas nori pasidalinti mintim?
*** lyskit is krumu ir prasau sudalyvaukit siame konkurse 4u.gif ...tiek nuostabiu kuriniu kad as esu tiesiog apstulbus blink.gif bigsmile.gif

madrugada: naujokiu simptomas naudoti tik skrebo priemones, ir dar tik naujausias...o kaip viska jau turesi susipirkus bus labiau cool.gif cool nardyt po siuksles lotuliukas.gif
o gal visdelto pabandyk ka sumesti? juk jokiu spec SB priemoniu nereikia wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Scrap8: 16 kovo 2010 - 14:54
QUOTE(OJE @ 2010 03 16, 11:43)
generuok.
Na, uzmaciau vakar pas scrapuke8 toki jos  LO- tai pamaniau, jei dar nebuvo tokio konkurso, kad galima butu sukurti LO -tema:BE KO AS, NEGALIU GYVENTI  g.gif

g.gif taip ant greicio tai ir nesugalvociau ka padaryt. labai plati savoka. Beje, man kol kas abstrakciom temom ko atis skrebukai nesidelioja. Na pvz. kaip tu su norais tai as dar nesugalvociau daryt. nezinau gal cia man kazko truksta, menines kraujagysles lotuliukas.gif

madrugada, aciu uz komplimenta, beje sis konkursas kaip tik tau. taigi kol nieko neturi tai ir gamink toki skrebuka, nes kai turesi visko daug tai bus sunku biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ader: 16 kovo 2010 - 16:43
QUOTE(Scrap8 @ 2010 03 16, 14:40)
OJE: dekui uz komplimentus mano skrebukam blush2.gif . Beja, ne visus matei  smile.gif  kadangi yra dar viena galerija kurioj tupi 5 psl. mano anksciausiu, zaliausiu darbeliu  biggrin.gif cia

Geras bigsmile.gif As irgi nebuvau macius kai kuriu! ziauriai patiko Suspended Time... ir fonas, ir laikrodziai... viskas ziauriai uzkabino. O kokia grazi nuotrauka... wub.gif Paskaiciau aprasyma ir susigraudinau.
Papildyta:
QUOTE(ader @ 2010 03 16, 16:42)
g.gif taip ant greicio tai ir nesugalvociau ka padaryt. labai plati savoka. Beje, man kol kas abstrakciom temom ko atis skrebukai nesidelioja. Na pvz. kaip tu su norais tai as dar nesugalvociau daryt. nezinau gal cia man kazko truksta, menines kraujagysles  lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif Man tai butu labai sunki tema ax.gif Dar nedaaugau iki tokiu smile.gif
Atsakyti
Geras   As irgi nebuvau macius kai kuriu! ziauriai patiko Suspended Time... ir fonas, ir laikrodziai... viskas ziauriai uzkabino. O kokia grazi nuotrauka...  Paskaiciau aprasyma ir susigraudinau.

Aciuks smile.gif
Turiu identiska nuotrauka su antro sunelio cezariu...galvoju padarysiu skrebuka sulyginant pirma ir antra operacija ir ju gimima. Suspended Time skrebukas sulauke labiausia az ir komentaru tipo: "sugraudino mane" biggrin.gif
Man tai butu labai sunki tema  Dar nedaaugau iki tokiu

as jau is anksto esu sugalvojus nauja tema, bet l.l.l prasau ir kitu variantu 4u.gif uzsirasau visus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Scrap8: 16 kovo 2010 - 17:27
Sveikutes, o as atejau pasicekavyti kas tai per darbeliai blush2.gif tad einu pasizmonet ir pagirt jusu darbeliu mirksiukas.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
neberandu konkurso unsure.gif idekit kas nuoroda blush2.gif

OJE, wub.gif as be zodziu.. tokie komentarai pats didziausias akstinas eiti toliau, man be galo gera, kad tai ne tik didziulis malonumas man, bet patinka ir kitiems.. labai aciu wub.gif
Atsakyti
ScrapManijos konkursas "kazkas is nieko":
http://www.scrapmani...m/20100308-1579
Sveikutes, o as atejau pasicekavyti kas tai per darbeliai  tad einu pasizmonet ir pagirt jusu darbeliu         

sveika pas mus uzklydus 4u.gif
Atsakyti
is 18 karto radau viska biggrin.gif idomus darbai smile.gif
Atsakyti
Siandien pagaliau nusipirkau albuma su imautem.
Bet mane nervuoja, kad ten visos 3D detales tampa neryskios... Ir jeigu yra biski i pakrasciukus issikise, tai netelpa i ta imaute.
Kaip kitoms? Normaliai tos imautes? Ar gal kazkokiu kitokiu budu archyvuojat? g.gif
Atsakyti
as i imautes dedu, nes plikai tai labai apsilamdo, o jei labai idomu visada galima istraukt ir apziuret, paciupinet.
Atsakyti