sveikos, prisistačiau kaip scrap ligonė ir dingau į krūmus. Išlendu vėl
Vakar scrap kursuose buvau savo kaime, tai širdis dainuoja Šiaip ypatingai nieko naujo nesužinojau, nes jau gudri esu, SM temų ir scrapping.lt pasiskaičius, bet gavau pabandyt pati, tai žiauriai smagu... beveik padariau vieną darbelį, tik tekstas kliūna.
mačiau keletą jūsų konkursinių darbelių, gražu.. ne visus man atidaro, kompas vos velkas, bet ką atidarė, tai ader užmačiau, gera mintis ir dailiai atrodo
aš kol kas galėčiau dalyvaut tik kokiam žalių pradedančių konkurse, kur reiktų panaudot kuo daugiau scrap priemonių man tokia stadija dabar, baisiai įdomu visi rašalai, skylamušiai, mašinėlės, štampukai, valdaus, kad ko neprisipirkčiau be reikalo, bet jaučiu, jau vėlu
QUOTE(ader @ 2010 03 16, 11:56)
nu tai klok, pageneruosim kol ji prisijungs
generuok.
Na, uzmaciau vakar pas scrapuke8 toki jos LO- tai pamaniau, jei dar nebuvo tokio konkurso, kad galima butu sukurti LO -tema:BE KO AS, NEGALIU GYVENTI
Ziurbutis- nenerk i krumus, bo ten visas rasi
Madrugada- tavo simptomai zinomi visoms
OJE: dekui uz komplimentus mano skrebukam . Beja, ne visus matei kadangi yra dar viena galerija kurioj tupi 5 psl. mano anksciausiu, zaliausiu darbeliu cia
*aciu dar uz nauja tema..visus pasiulymus priimu, gal dar kas nori pasidalinti mintim?
*** lyskit is krumu ir prasau sudalyvaukit siame konkurse ...tiek nuostabiu kuriniu kad as esu tiesiog apstulbus
madrugada: naujokiu simptomas naudoti tik skrebo priemones, ir dar tik naujausias...o kaip viska jau turesi susipirkus bus labiau cool nardyt po siuksles
o gal visdelto pabandyk ka sumesti? juk jokiu spec SB priemoniu nereikia
*aciu dar uz nauja tema..visus pasiulymus priimu, gal dar kas nori pasidalinti mintim?
*** lyskit is krumu ir prasau sudalyvaukit siame konkurse ...tiek nuostabiu kuriniu kad as esu tiesiog apstulbus
madrugada: naujokiu simptomas naudoti tik skrebo priemones, ir dar tik naujausias...o kaip viska jau turesi susipirkus bus labiau cool nardyt po siuksles
o gal visdelto pabandyk ka sumesti? juk jokiu spec SB priemoniu nereikia
QUOTE(OJE @ 2010 03 16, 11:43)
generuok.
Na, uzmaciau vakar pas scrapuke8 toki jos LO- tai pamaniau, jei dar nebuvo tokio konkurso, kad galima butu sukurti LO -tema:BE KO AS, NEGALIU GYVENTI
taip ant greicio tai ir nesugalvociau ka padaryt. labai plati savoka. Beje, man kol kas abstrakciom temom ko atis skrebukai nesidelioja. Na pvz. kaip tu su norais tai as dar nesugalvociau daryt. nezinau gal cia man kazko truksta, menines kraujagysles
madrugada, aciu uz komplimenta, beje sis konkursas kaip tik tau. taigi kol nieko neturi tai ir gamink toki skrebuka, nes kai turesi visko daug tai bus sunku
QUOTE(Scrap8 @ 2010 03 16, 14:40)
OJE: dekui uz komplimentus mano skrebukam . Beja, ne visus matei kadangi yra dar viena galerija kurioj tupi 5 psl. mano anksciausiu, zaliausiu darbeliu cia
Geras As irgi nebuvau macius kai kuriu! ziauriai patiko Suspended Time... ir fonas, ir laikrodziai... viskas ziauriai uzkabino. O kokia grazi nuotrauka... Paskaiciau aprasyma ir susigraudinau.
Papildyta:
QUOTE(ader @ 2010 03 16, 16:42)
taip ant greicio tai ir nesugalvociau ka padaryt. labai plati savoka. Beje, man kol kas abstrakciom temom ko atis skrebukai nesidelioja. Na pvz. kaip tu su norais tai as dar nesugalvociau daryt. nezinau gal cia man kazko truksta, menines kraujagysles
Man tai butu labai sunki tema Dar nedaaugau iki tokiu
Geras As irgi nebuvau macius kai kuriu! ziauriai patiko Suspended Time... ir fonas, ir laikrodziai... viskas ziauriai uzkabino. O kokia grazi nuotrauka... Paskaiciau aprasyma ir susigraudinau.
Aciuks
Turiu identiska nuotrauka su antro sunelio cezariu...galvoju padarysiu skrebuka sulyginant pirma ir antra operacija ir ju gimima. Suspended Time skrebukas sulauke labiausia az ir komentaru tipo: "sugraudino mane"
Man tai butu labai sunki tema Dar nedaaugau iki tokiu
as jau is anksto esu sugalvojus nauja tema, bet l.l.l prasau ir kitu variantu uzsirasau visus.
Sveikutes, o as atejau pasicekavyti kas tai per darbeliai tad einu pasizmonet ir pagirt jusu darbeliu
neberandu konkurso idekit kas nuoroda
OJE, as be zodziu.. tokie komentarai pats didziausias akstinas eiti toliau, man be galo gera, kad tai ne tik didziulis malonumas man, bet patinka ir kitiems.. labai aciu
OJE, as be zodziu.. tokie komentarai pats didziausias akstinas eiti toliau, man be galo gera, kad tai ne tik didziulis malonumas man, bet patinka ir kitiems.. labai aciu
ScrapManijos konkursas "kazkas is nieko":
http://www.scrapmani...m/20100308-1579
sveika pas mus uzklydus
http://www.scrapmani...m/20100308-1579
Sveikutes, o as atejau pasicekavyti kas tai per darbeliai tad einu pasizmonet ir pagirt jusu darbeliu
sveika pas mus uzklydus
is 18 karto radau viska idomus darbai
Siandien pagaliau nusipirkau albuma su imautem.
Bet mane nervuoja, kad ten visos 3D detales tampa neryskios... Ir jeigu yra biski i pakrasciukus issikise, tai netelpa i ta imaute.
Kaip kitoms? Normaliai tos imautes? Ar gal kazkokiu kitokiu budu archyvuojat?
Bet mane nervuoja, kad ten visos 3D detales tampa neryskios... Ir jeigu yra biski i pakrasciukus issikise, tai netelpa i ta imaute.
Kaip kitoms? Normaliai tos imautes? Ar gal kazkokiu kitokiu budu archyvuojat?
as i imautes dedu, nes plikai tai labai apsilamdo, o jei labai idomu visada galima istraukt ir apziuret, paciupinet.