ooo, Justess savo grozi parode jetus, man tikrai jau reikia leliuko, nes lydausi ziuredama i svetimus
Siandien koki 10 kartu lindau i scrapmanija ziuret, ar yra naujienu
jetus, man tikrai jau reikia leliuko, nes lydausi ziuredama i svetimus
"pasiskolink" mano [jauniausia] bus geriausias kontraceptikas
QUOTE(Scrap8 @ 2010 03 15, 23:11)
"pasiskolink" mano [jauniausia] bus geriausias kontraceptikas
hihi, dw pameginam - tau gausis mini atostogos, man testas, ar tikrai reikia
Atleiskit uz
QUOTE(Miglota @ 2010 03 15, 18:54)
dekui, dar karteli
netycia palikau kompa ties tavo albumu.. na ir namams nurimus, likus tik knarkimui... su arbatos puodeliu prisedau prie kompo.. nu ir is tavo albumo neisejau kokia valanda..labai letai verte lapus.. bet negaila..
dekui tau uz tai, kad privertei prisiminti, dekui uz tai, kad kai kurie gyvenimo momentai yra 100%panasus, nors imk ir kopijuok tavo darbus.Dekui uz siluma kuria patyriau ziuredama i tavo darbelius, uz asras kurios suvirpino sirdele...
Linkiu tau ir toliau nesustoti savo kuryboje, kazkam patikek miela ir jauku juos matyti.Man gal niekada tai ir nesigaus, bet yra tokiu sauniu kureju ..kurios moka ir tai daro...
p.s teisingai vyras daro.. bizuno tau.. kad tingi
Papildyta:
QUOTE(Žiurbutis @ 2010 03 15, 22:04)
Nu jo, man irgi nervina biski, kad taip laike issitesia krapstymasis prie darbelio - tai namie istisai betvarke. Nors pacio darbo tai ten nera daug, bet kol kai kurios detales isdziusta...
Oje, aciu
Jo, jau tas google vertimas geriau neverst bet MB liepe idet, nors ir mate tas nesamones
Beje, jei kas labai neaisku, rasyk man az, pabandysiu paaiskint, kiek zinau, kad nestrigtu blogo kuryba
Oje, aciu
Jo, jau tas google vertimas geriau neverst bet MB liepe idet, nors ir mate tas nesamones
Beje, jei kas labai neaisku, rasyk man az, pabandysiu paaiskint, kiek zinau, kad nestrigtu blogo kuryba
Man patiko tos nesamones nu tooks zavus prieskonis gaunasi aisku gera, kai supranti... butu prancuzu ir juoko sarmas dingtu, juokauju.
dekui, kai visai uzbuksuosiu, zinosiu kur pagalbos sauktis.
Papildyta:
QUOTE(Scrap8 @ 2010 03 15, 23:34)
nebutina kad konkursinis butu labai sudetingas technika ar detaliu kiekiu/gamyba...gali juk ir minimaliai ir greitai paskrebint, "sumest" ka nors
Zaviuosi visais konkursiniais... net nesitikejau kad tiek dalyvaujanciu bus
Zaviuosi visais konkursiniais... net nesitikejau kad tiek dalyvaujanciu bus
leta pradzia- pusia darbo, svarbu finiso tiesioji
Papildyta:
QUOTE(Zmogiuke @ 2010 03 15, 23:41)
ooo, Justess savo grozi parode jetus, man tikrai jau reikia leliuko, nes lydausi ziuredama i svetimus
aha tikras grozis man leliuku gal jau ir nebereikia, bet kaikuriuose darbuose susilydau ir as
Papildyta:
QUOTE(Scrap8 @ 2010 03 16, 00:11)
va, va.. cia tos kurios Liutus augina- mielai nuo ju pailsetu
Zmogiuke: sutarta nei vienam ir nei antram jau pakeite nuomone kad pakolkas nenori vaiku
P.S. dar vienas konkursinis netiketai atsirado ..pasipyle jie kaip pavasario lietutis
, ir man neapsakomas dziaugsmas kad Miglota nepasigyde nuo scrapliges.
gausis, garantuotai, kad kuo ilgiau skrebinsi ir krapstysiesi skrebo priemonem, tup labiau tobulesi.
***Mane pavasaris paveike; Siandien baigiau kapitalistini skrebo kambario pertvarkyma... viska suorganizavau, sutvarkiau, tame tarpe netgi atradau priemoniu kuriu nz kad turiu ir net nepamenu kad pirkau ....turetu buti 14 zenklas pasitikrinimui ar sergate skreblige
P.S. dar vienas konkursinis netiketai atsirado ..pasipyle jie kaip pavasario lietutis
Linkiu tau ir toliau nesustoti savo kuryboje, kazkam patikek miela ir jauku juos matyti
Man gal niekada tai ir nesigaus,
gausis, garantuotai, kad kuo ilgiau skrebinsi ir krapstysiesi skrebo priemonem, tup labiau tobulesi.
***Mane pavasaris paveike; Siandien baigiau kapitalistini skrebo kambario pertvarkyma... viska suorganizavau, sutvarkiau, tame tarpe netgi atradau priemoniu kuriu nz kad turiu ir net nepamenu kad pirkau ....turetu buti 14 zenklas pasitikrinimui ar sergate skreblige
QUOTE(Scrap8 @ 2010 03 16, 01:13)
Zmogiuke: sutarta nei vienam ir nei antram jau pakeite nuomone kad pakolkas nenori vaiku
Revizija pasidaryti namuose- tikrai naudinga, ne vien scrapo spintose
scrap8- va, sugebejau perziureti tavo 184 nuotraukas.Ideju gausumas- neispasakytas Net nesuvokiu is kur visa tai gimsta ?
Man labai patinka ten kur jusu daug kur berniukai kartu, aisku vyresneliui pasiseke- jo daugiau jis vyresnis.
As kaip megeja kazko tokio- tai man tas pakabukas Life labai labai suzavejo
Kas liecia scraplige- kazkas gausis, bet bus mano braize.Todel kitu darbai liks mieli sirdziai ir akiai.
oho, kiek jau konkursinių kaip smagu matyti tiek nuostabių darbeių tik bus labai jau sunku rinktis
oho kiek visokiu graziu dalyku. Itariu scrapuke, teks rengti ir antra toki konkursa, nes ideju merginos nestokoja, itariu dar ne visa arsenala isnaudojo
as jau scrapukei turiu naujo konkurso pasiulyma
nu tai klok, pageneruosim kol ji prisijungs
Buvau nusprendusi neapziurineti kitu merginu konkursiniu darbeliu, kol pati nepaviesinau savojo - na, kad neatsirastu noras "deti i krumus". Bet siandien neistveriau - viskas cia per jusu visokius aikciojimus apie jau esamusndarbelius. Nu ir ka??? Pradesiu nuo emociju As suzaveta, pritrenkta ir pritariu 100%, kad sita konkursa jau dabar galima skelbti itin nusisekusiu. Ir esu labai maloniai nustebinta darbuose esanciu ideju ir fantazijos gausybe.
Merginos, jus talentu talentai!!!
O dabar einu pamastyti apie krumus...
Merginos, jus talentu talentai!!!
O dabar einu pamastyti apie krumus...
Miglota sveika sugryžusi su savo naujuoju gražiuoju darbeliu
Viskas ir manę užkrėtėt. Šiandien apžiūrėjau visus darbelius. Tiesiog visi puikūs.
Nusprendžiau sudalyvauti tik nežinau ar spėsiu iki termino, bet pasistengsiu
Viskas ir manę užkrėtėt. Šiandien apžiūrėjau visus darbelius. Tiesiog visi puikūs.
Nusprendžiau sudalyvauti tik nežinau ar spėsiu iki termino, bet pasistengsiu