Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking, 20 tema

OJE, nu saunuole, thumbup.gif
ir norai nemazi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ader @ 2010 03 15, 12:58)
OJE, stebuklas, spyriojaisi spyriojaisi ir se tau . Saunuole  thumbup.gif

sitam nesispyriojau bigsmile.gif , ten kazkuriuos kitus siulete, atviruko ir dar kazko.
Norai, mano normalus lotuliukas.gif greiciau tik pildytusi bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(OJE @ 2010 03 15, 14:44)
sitam nesispyriojau  bigsmile.gif , ten kazkuriuos kitus siulete, atviruko ir dar kazko.
Norai, mano normalus  lotuliukas.gif  greiciau tik pildytusi bigsmile.gif

thumbup.gif ideja pavaizduoti nora! Mano kolegei labai gerai suveike, kai masinos "portreta" isiremino ir pasistate pries akis darbe biggrin.gif Linkiu, kad ir tau taip atsitiktu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Zmogiuke @ 2010 03 15, 15:47)
thumbup.gif ideja pavaizduoti nora! Mano kolegei labai gerai suveike, kai masinos "portreta" isiremino ir pasistate pries akis darbe biggrin.gif Linkiu, kad ir tau taip atsitiktu  4u.gif

tai mano, tos nuotraukos kabejo ant virtuvines lentos,su magnetais prisegtos, kaip zinia,sitas dalykas naudojamas psichologijoj.
Nu dar isireminti liko, milijona ir Daniel Craige lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo OJE: 15 kovo 2010 - 15:32
QUOTE(OJE @ 2010 03 15, 15:32)
Nu dar isireminti liko, milijona ir Daniel Craige lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Oij, prijuokinai lotuliukas.gif Ir man reiks norus įsirėmint ax.gif

Miglota, labai smagu vėl tavo skrebuką pamatyt...visos čia jų išsiilgę blush2.gif Ir tavęs ax.gif
Atsakyti
O Miglota, smagu tave matyt sugrizus su grazuoliu darbeliu. 4u.gif thumbup.gif

O siaip raportuoju, kad ipusejau konkursui darbeli, kurio padarymas del tam tikru techniniu detaliu trunka siek tiek ilgiau nei tikejausi. Bet labai tikiuos ji suspet uzbaigt poros dienu eigoje smile.gif
Atsakyti
as irgi planavau konkursini kept, bet.. paziurejau, kad viska nuo iki rankom gamint, man prireiks per daug laiko, todel konkursinio vietoj suskrapinau vakaryksti greituka blush2.gif

QUOTE(OJE @ 2010 03 15, 10:32)
Man atrodo kad as kazkur tavo darbeliu daugiau macius?ar klystu?neturi savo kokios galerijos  ax.gif

buvo kazkur blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Miglota: 15 kovo 2010 - 17:54
Miglota, sveika sugrizusi 4u.gif ir dar su tokiu darbeliu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Miglota @ 2010 03 15, 18:54)
as irgi planavau konkursini kept, bet.. paziurejau, kad viska nuo iki rankom gamint, man prireiks per daug laiko,  todel konkursinio vietoj suskrapinau vakaryksti greituka  blush2.gif
buvo kazkur  blush2.gif

dekui mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Žiurbutis @ 2010 03 15, 18:42)
O Miglota, smagu tave matyt sugrizus su grazuoliu darbeliu.  4u.gif  thumbup.gif

O siaip raportuoju, kad ipusejau konkursui darbeli, kurio padarymas del tam tikru techniniu detaliu trunka siek tiek ilgiau nei tikejausi. Bet labai tikiuos ji suspet uzbaigt poros dienu eigoje smile.gif

Man patinka tavo blogas.. As gi dabar savo visa laika turiu atiduoti to blogo kurybai doh.gif
Kaip susideti temas nesuprantu dar ... Ir siaip visokios smulkios detales doh.gif stringa...

Va kaip graziaitavo bloge ji pervercia i anglu kalba lotuliukas.gif

As soon as we arrive pakerėjo San Francisco kalvotumas.
Atsakyti
Nu jo, man irgi nervina biski, kad taip laike issitesia krapstymasis prie darbelio - tai namie istisai betvarke. rolleyes.gif Nors pacio darbo tai ten nera daug, bet kol kai kurios detales isdziusta... blink.gif

QUOTE(OJE @ 2010 03 15, 19:24)
Kaip susideti temas nesuprantu dar ... Ir siaip visokios smulkios detales  doh.gif stringa...

Va kaip graziai tavo bloge ji pervercia i anglu kalba  lotuliukas.gif
As soon as we arrive pakerėjo San Francisco kalvotumas.

Oje, aciu blush2.gif

Jo, jau tas google vertimas doh.gif lotuliukas.gif geriau neverst doh.gif bet MB liepe idet, nors ir mate tas nesamones rolleyes.gif doh.gif

Beje, jei kas labai neaisku, rasyk man az, pabandysiu paaiskint, kiek zinau, kad nestrigtu blogo kuryba mirksiukas.gif
Atsakyti
O as si vakara kankinuosi su kristaliukais... Juk turetu buti paprasta - mergaitems patinka svarovskiai... ale kazkaip sunku susidraugaut man su jais dry.gif
Atsakyti
nebutina kad konkursinis butu labai sudetingas technika ar detaliu kiekiu/gamyba...gali juk ir minimaliai ir greitai paskrebint, "sumest" ka nors mirksiukas.gif

Zaviuosi visais konkursiniais... wub.gif net nesitikejau kad tiek dalyvaujanciu bus thumbup.gif
Atsakyti