OJE, nu saunuole,
ir norai nemazi
QUOTE(ader @ 2010 03 15, 12:58)
OJE, stebuklas, spyriojaisi spyriojaisi ir se tau . Saunuole
sitam nesispyriojau , ten kazkuriuos kitus siulete, atviruko ir dar kazko.
Norai, mano normalus greiciau tik pildytusi
QUOTE(OJE @ 2010 03 15, 14:44)
sitam nesispyriojau , ten kazkuriuos kitus siulete, atviruko ir dar kazko.
ideja pavaizduoti nora! Mano kolegei labai gerai suveike, kai masinos "portreta" isiremino ir pasistate pries akis darbe Linkiu, kad ir tau taip atsitiktu
QUOTE(Zmogiuke @ 2010 03 15, 15:47)
ideja pavaizduoti nora! Mano kolegei labai gerai suveike, kai masinos "portreta" isiremino ir pasistate pries akis darbe Linkiu, kad ir tau taip atsitiktu
tai mano, tos nuotraukos kabejo ant virtuvines lentos,su magnetais prisegtos, kaip zinia,sitas dalykas naudojamas psichologijoj.
Nu dar isireminti liko, milijona ir Daniel Craige
QUOTE(OJE @ 2010 03 15, 15:32)
Nu dar isireminti liko, milijona ir Daniel Craige
Oij, prijuokinai Ir man reiks norus įsirėmint
Miglota, labai smagu vėl tavo skrebuką pamatyt...visos čia jų išsiilgę Ir tavęs
O Miglota, smagu tave matyt sugrizus su grazuoliu darbeliu.
O siaip raportuoju, kad ipusejau konkursui darbeli, kurio padarymas del tam tikru techniniu detaliu trunka siek tiek ilgiau nei tikejausi. Bet labai tikiuos ji suspet uzbaigt poros dienu eigoje
O siaip raportuoju, kad ipusejau konkursui darbeli, kurio padarymas del tam tikru techniniu detaliu trunka siek tiek ilgiau nei tikejausi. Bet labai tikiuos ji suspet uzbaigt poros dienu eigoje
as irgi planavau konkursini kept, bet.. paziurejau, kad viska nuo iki rankom gamint, man prireiks per daug laiko, todel konkursinio vietoj suskrapinau vakaryksti greituka
buvo kazkur
QUOTE(OJE @ 2010 03 15, 10:32)
Man atrodo kad as kazkur tavo darbeliu daugiau macius?ar klystu?neturi savo kokios galerijos
buvo kazkur
Miglota, sveika sugrizusi ir dar su tokiu darbeliu
QUOTE(Miglota @ 2010 03 15, 18:54)
as irgi planavau konkursini kept, bet.. paziurejau, kad viska nuo iki rankom gamint, man prireiks per daug laiko, todel konkursinio vietoj suskrapinau vakaryksti greituka
buvo kazkur
buvo kazkur
dekui
Papildyta:
QUOTE(Žiurbutis @ 2010 03 15, 18:42)
O Miglota, smagu tave matyt sugrizus su grazuoliu darbeliu.
Man patinka tavo blogas.. As gi dabar savo visa laika turiu atiduoti to blogo kurybai
Kaip susideti temas nesuprantu dar ... Ir siaip visokios smulkios detales stringa...
Va kaip graziaitavo bloge ji pervercia i anglu kalba
As soon as we arrive pakerėjo San Francisco kalvotumas.
Nu jo, man irgi nervina biski, kad taip laike issitesia krapstymasis prie darbelio - tai namie istisai betvarke. Nors pacio darbo tai ten nera daug, bet kol kai kurios detales isdziusta...
Oje, aciu
Jo, jau tas google vertimas geriau neverst bet MB liepe idet, nors ir mate tas nesamones
Beje, jei kas labai neaisku, rasyk man az, pabandysiu paaiskint, kiek zinau, kad nestrigtu blogo kuryba
QUOTE(OJE @ 2010 03 15, 19:24)
Kaip susideti temas nesuprantu dar ... Ir siaip visokios smulkios detales stringa...
Va kaip graziai tavo bloge ji pervercia i anglu kalba
Va kaip graziai tavo bloge ji pervercia i anglu kalba
Oje, aciu
Jo, jau tas google vertimas geriau neverst bet MB liepe idet, nors ir mate tas nesamones
Beje, jei kas labai neaisku, rasyk man az, pabandysiu paaiskint, kiek zinau, kad nestrigtu blogo kuryba
O as si vakara kankinuosi su kristaliukais... Juk turetu buti paprasta - mergaitems patinka svarovskiai... ale kazkaip sunku susidraugaut man su jais
nebutina kad konkursinis butu labai sudetingas technika ar detaliu kiekiu/gamyba...gali juk ir minimaliai ir greitai paskrebint, "sumest" ka nors
Zaviuosi visais konkursiniais... net nesitikejau kad tiek dalyvaujanciu bus
Zaviuosi visais konkursiniais... net nesitikejau kad tiek dalyvaujanciu bus