Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking, 20 tema

QUOTE(Scrap8 @ 2010 03 04, 16:04)
:
nufotkink ir pasidalink keliom mintim, ar bendra kryptim, o mes tau padesim dabaigti mirksiukas.gif

bijau kad paskui priprasiu viska su pagalba daryt, nebesugebesiu pati lotuliukas.gif

siaip tai esu nusiziurejus viena schema, tai bandau kazka lipdyt. bet truksta man kazkokiu karpiniu, krengeliu. mazai turiu priemoniu ax.gif
Atsakyti
Pagaliau baigiau tobulinti viena is 2 LO, pagal Scrapukes patarimus blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Nieko nesakykit, ir taip geda, kad taip ilgai uztraukau, bet man taip nutinka pomidorai2.gif

Bet kito taip "greitai" nepavyks - ieskosiu kristaliuku doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Zmogiuke @ 2010 03 04, 15:41)
Pagaliau baigiau tobulinti viena is 2 LO, pagal Scrapukes patarimus  blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif
Nieko nesakykit, ir taip geda, kad taip ilgai uztraukau, bet man taip nutinka   pomidorai2.gif

Bet kito taip "greitai" nepavyks - ieskosiu kristaliuku  doh.gif

bigsmile.gif labai lauksiu...
o del kristaliuku, tai juk nebutina firminiai Prima. Gali nusipiesti kringeliuku ir juvelyrikos parduotuvelej nusipirkti paprastu kristaliuku, biserio karoliuku, ar zvynuku (tokiu pritaikytu vakarinem sugnelem}. Tik sudetingiau priklijuoti su dantu pagaliuku biggrin.gif , bet yra ir suvalkietisku budu mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Scrap8: 04 kovo 2010 - 23:10
QUOTE(Scrap8 @ 2010 03 04, 22:51)
bigsmile.gif labai lauksiu...
o del kristaliuku tai nebutina juk firminiai ar koki primos. Gali nusipiesti kringeliuku ir juvelyrikos parduotuvelej nusipirkti paprastu kristaliuku, biserio karoliuku, ar zvynuku (tokiu pritaikytu vakarinem sugnelem}. Tik sudetingiau priklijuoti su dantu pagaliuku  biggrin.gif , bet yra ir suvalkietisku budu  mirksiukas.gif

Kita dien nufotkinsiu, ir butinai parodysiu, tik dabar jau tingiu traukt visa technika smile.gif
O del kristaliuku tai aisku, paprasciau su gatavais, tik juos uztrunka gauti kokia savaitele. Tad jei truks kantrybe, imsiuos rankinio darbo - esu jau klijavusi, tai labai kruopstumo reik tuos klijukus pataikyt hihihi.gif

Jei dar kalbet apie kristaliukus, tai jie man labai grazu tuose skrebukuose "del grozio", na, kurie turi daug papuosimu (kur antrojo scrapping.lt konkurso dizainere Nabon specializuojas ant tokiu). Bet as niekaip nesuprantu, kaip ten imanoma tiek sluoksniu visko priklijuot doh.gif Nu pvz., kazkas tokio (tik cia dar sakyciau saikingai, palyginus kiek kartais buna visko priklijuota, tame tarpe ir kristaliuku): http://swewi.files.w...6/scrap-364.jpg

nah... turbut nesuprasiu, ten nei pradzios, nei pabaigos tu papuosimu nematyti blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zmogiuke: 04 kovo 2010 - 23:22
sveikos,

prisistatau kaip nauja scrap ligonė pioneer.gif kol kas liga pasireiškia priemonių pirkimu ir mąstymais, kaip čia ką darysiu..na bet vieną, tiksliau, pusantro darbo jau turiu smile.gif Užsiregistravau kaip tik į kursus pradedantiesiems, tai po jų jau rimčiau imsiuos dirbt. O kol kas skaitinėju jūsų temas nuo pat pradžių, jau net 4 įpusėjau smile.gif
šiaip kelias merginas jau žinau iš kitų forumų, gal ir mane kas atsimena rolleyes.gif

gražus remini darbelis, mistika man, kaip taip dailiai galima nuspalvint ir apskritai, viską padaryt bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zmogiuke @ 2010 03 04, 16:17)
Kita dien nufotkinsiu, ir butinai parodysiu, tik dabar jau tingiu traukt visa technika smile.gif
O del kristaliuku tai aisku, paprasciau su gatavais, tik juos uztrunka gauti kokia savaitele. Tad jei truks kantrybe, imsiuos rankinio darbo - esu jau klijavusi, tai labai kruopstumo reik tuos klijukus pataikyt  hihihi.gif

Jei dar kalbet apie kristaliukus, tai jie man labai grazu tuose skrebukuose "del grozio", na, kurie turi daug papuosimu (kur antrojo scrapping.lt konkurso dizainere Nabon specializuojas ant tokiu). Bet as niekaip nesuprantu, kaip ten imanoma tiek sluoksniu visko priklijuot  doh.gif  Nu pvz., kazkas tokio (tik cia dar sakyciau saikingai, palyginus kiek kartais buna visko priklijuota, tame tarpe ir kristaliuku): http://swewi.files.w...6/scrap-364.jpg

nah... turbut nesuprasiu, ten nei pradzios, nei pabaigos tu papuosimu nematyti  blink.gif

kiekviena sau mirksiukas.gif kas yra "grazu" yra l.l subjektyvu: vienom super sluoksniuoti, kristaliukais blizgantys skrebai, kitom minimalistiniai kuriuose tekstui pirmenybe. Asmeniskai, man zymiai lengviau skrebinti dekoratyvinius, bet bandau rasti vidurki kad ne tik dekoratyviniai butu, bet ir tokie kurie issamiai papasakoja seimos istorija ar ivykius. Ne visi jie malonus ar smagus, bet gyvenimas ne tik vaivorykstes ir geles ax.gif Kadangi esu seimos istorike, bandau tiksliai viska pateikti, lyg dokumentini.
Nabon darbai man nuostabiai grazus pasigrozeti wub.gif , deja vien tik tokios glamurines rusies savo albumuose nenoreciau rolleyes.gif man tai lyg gyvenimo idile o ne realybe ax.gif

Ta pavyzdi kur imetei tai cia labai neperdetas palyginus su tokiais kuriuos esu macius biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(madrugada @ 2010 03 04, 16:40)
sveikos,

prisistatau kaip nauja scrap ligonė  pioneer.gif kol kas liga pasireiškia priemonių pirkimu ir mąstymais, kaip čia ką darysiu..na bet vieną, tiksliau, pusantro darbo jau turiu  smile.gif Užsiregistravau kaip tik į kursus pradedantiesiems, tai po jų jau rimčiau imsiuos dirbt. O kol kas skaitinėju jūsų temas nuo pat pradžių, jau net 4 įpusėjau  smile.gif
šiaip kelias merginas jau žinau iš kitų forumų, gal ir mane kas atsimena  rolleyes.gif

gražus remini darbelis, mistika man, kaip taip dailiai galima nuspalvint ir apskritai, viską padaryt  bigsmile.gif

sveika prisiregistravus 4u.gif
pradzioj viskas visom mistika mirksiukas.gif su patirtim visur ir bele kur matysi galimybes skrebui. MB pradejo is manes tyciotis: pries ismetant kokia sukslele, pakelia ir paklausia: "ar gal skrebui noresi" lotuliukas.gif
Lauksim darbeliu 4u.gif
Atsakyti
Sveikinu nauja ligone 4u.gif
Saunuole- as buvau pasiryzusi ir temas perskaityti, bet pirmos temos 7 puslapyje - uzstrigau lotuliukas.gif
As pati ne taip senai susirgus ax.gif, taip ,kad, mokausi is visu.

Padariau sian pati geriausia darba scrapbooke- susiorganizavau darbo vieta bigsmile.gif
O tai jau buvo netas zodis, viskas visur sukista,viska visada reikia isimineti ir vel delioti nuo stalo atgal doh.gif
Lieka ieskoti Velykinio ikvepimo mirksiukas.gif
Zmogiuke- pavyzdys tikrai kad is neapkrautuju- mane tai veza tokie(gal kiek sitas per saldus ) bet jei jie butu is "murziu" serijos ir pilno apkrovimo, man butu baisiai grazu, bet iki to- svajones ir darbas po zingsniuka.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo OJE: 05 kovo 2010 - 01:55
QUOTE(OJE @ 2010 03 04, 18:52)
Sveikinu nauja ligone  4u.gif
As pati ne taip senai susirgus  ax.gif

Padariau sian pati geriausia darba scrapbooke- susiorganizavau darbo vieta  bigsmile.gif
O tai jau buvo netas zodis, viskas visur sukista,viska visada reikia isimineti ir vel delioti nuo stalo atgal  doh.gif
Lieka ieskoti Velykinio ikvepimo  mirksiukas.gif
Zmogiuke- pavyzdys tikrai kad is neapkrautuju- mane tai veza tokie(gal kiek sitas per saldus ) bet jei jie butu is "murziu" serijos ir pilno apkrovimo, man butu baisiai grazu, bet iki to- svajones ir darbas po zingsniuka.

parodyk darbo vieta smile.gif smalsu pamatyti kaip kitos skrebukes skrebina.
Man po skrebinimo, uztrunka kokia val. sudeti viska atgal...nemegeja sio proceso biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Scrap8 @ 2010 03 05, 02:56)
parodyk darbo vieta smile.gif smalsu pamatyti kaip kitos skrebukes skrebina.
Man po skrebinimo, uztrunka kokia val. sudeti viska atgal...nemegeja sio proceso biggrin.gif

Na, kad nelabai i ka yra ten ziureti, viskas svarbu, savo dydelese dezutese, o ne mazose dezutese ir visur. Ir organizuotai.O tai buvo viskas - suvelta i viena kose.
Na, bet turesiu omenyje- pasirodysiu ax.gif
Na, valandos man tikrai nereikia- as tiek matyt neisipleciu hihihi.gif
Laukia va mazytis darbelis- noriu draugam padaryti palinkejima, remelyje- su "gandriniais " palinkejimais bigsmile.gif
Ir po to, Velykiniu atviruciu reiktu- daug doh.gif
Atsakyti
as tai su Sunum dalinuosi darbo vieta, tai jam stalas- man palange lotuliukas.gif ir dar viena jo lentyna okupavau. Kai nedaug turiu tu geriu, tai telpu. Bet vyras jau bumba, kad man reikia atskiro stalo. sakau gal pabumbes ir pagamins biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Scrap8 @ 2010 03 04, 23:52)
kiekviena sau mirksiukas.gif kas yra "grazu" yra l.l subjektyvu: vienom super sluoksniuoti, kristaliukais blizgantys skrebai, kitom minimalistiniai kuriuose tekstui pirmenybe.

drinks_cheers.gif Visiskai pritariu - skrebas tuo ir nuostabus, kad kiekvienas randa, kuo zavetis thumbup.gif
Man paciai grazu labai daug kas - tiek kristaliukais / plunksnom / sendinimais / plesymais ir pan. papuosti "glamuriniai" (kaip tu sakai wink.gif ) darbeliai, tiek ir minimalistiniai, dokumentiniai, "svarus" wub.gif
Jeigu kas nors, sautuva i galva iremes, lieptu pasirinkti, turbut nesugebeciau g.gif

Papildyta:
QUOTE(OJE @ 2010 03 05, 01:52)

Aga, as cia toki dar "prie proto" parinkau, kur dar gali biski suprasti, kas prie ko priklijuota smile.gif Bet kai paziuriu Nabon darbelius, tai galva nenesa, kaip taip imanoma padaryti schmoll.gif
Tik zinau, kad pati niekada tokiu nesukurciau.
Atsakyti
QUOTE(ader @ 2010 03 05, 10:20)
as tai su Sunum dalinuosi darbo vieta, tai jam stalas-  man palange 

Tai cia dar neblogas variantas visai smile.gif
As tai okupuoju vieninteli namie esanti stala smile.gif Labai sudetingas maitinimosi reikalas gaunasi tada lotuliukas.gif
Atsakyti