QUOTE(Zmogiuke @ 2010 03 04, 16:17)
Kita dien nufotkinsiu, ir butinai parodysiu, tik dabar jau tingiu traukt visa technika
O del kristaliuku tai aisku, paprasciau su gatavais, tik juos uztrunka gauti kokia savaitele. Tad jei truks kantrybe, imsiuos rankinio darbo - esu jau klijavusi, tai labai kruopstumo reik tuos klijukus pataikyt
Jei dar kalbet apie kristaliukus, tai jie man labai grazu tuose skrebukuose "del grozio", na, kurie turi daug papuosimu (kur antrojo scrapping.lt konkurso dizainere Nabon specializuojas ant tokiu). Bet as niekaip nesuprantu, kaip ten imanoma tiek sluoksniu visko priklijuot
Nu pvz., kazkas tokio (tik cia dar sakyciau saikingai, palyginus kiek kartais buna visko priklijuota, tame tarpe ir kristaliuku):
http://swewi.files.w...6/scrap-364.jpg
nah... turbut nesuprasiu, ten nei pradzios, nei pabaigos tu papuosimu nematyti
kiekviena sau
kas yra "grazu" yra l.l subjektyvu: vienom super sluoksniuoti, kristaliukais blizgantys skrebai, kitom minimalistiniai kuriuose tekstui pirmenybe. Asmeniskai, man zymiai lengviau skrebinti dekoratyvinius, bet bandau rasti vidurki kad ne tik dekoratyviniai butu, bet ir tokie kurie issamiai papasakoja seimos istorija ar ivykius. Ne visi jie malonus ar smagus, bet gyvenimas ne tik vaivorykstes ir geles
Kadangi esu seimos istorike, bandau tiksliai viska pateikti, lyg dokumentini.
Nabon darbai man nuostabiai grazus pasigrozeti
, deja vien tik tokios glamurines rusies savo albumuose nenoreciau
man tai lyg gyvenimo idile o ne realybe
Ta pavyzdi kur imetei tai cia labai neperdetas palyginus su tokiais kuriuos esu macius
Papildyta:
QUOTE(madrugada @ 2010 03 04, 16:40)
sveikos,
prisistatau kaip nauja scrap ligonė
kol kas liga pasireiškia priemonių pirkimu ir mąstymais, kaip čia ką darysiu..na bet vieną, tiksliau, pusantro darbo jau turiu
Užsiregistravau kaip tik į kursus pradedantiesiems, tai po jų jau rimčiau imsiuos dirbt. O kol kas skaitinėju jūsų temas nuo pat pradžių, jau net 4 įpusėjau
šiaip kelias merginas jau žinau iš kitų forumų, gal ir mane kas atsimena
gražus remini darbelis, mistika man, kaip taip dailiai galima nuspalvint ir apskritai, viską padaryt
sveika prisiregistravus
pradzioj viskas visom mistika
su patirtim visur ir bele kur matysi galimybes skrebui. MB pradejo is manes tyciotis: pries ismetant kokia sukslele, pakelia ir paklausia: "ar gal skrebui noresi"
Lauksim darbeliu