Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking, 20 tema

QUOTE(Miglota @ 2010 03 14, 22:43)
aciu, merginos  mirksiukas.gif  nors MB nebuvo labai suzavetas, sake nuotrauku mazai, niekas neaisku  blush2.gif
norejau isskirti ta foto kaip pagrindine, todel paklijavau ta rysku orandzini remeli pries klijuodama rusvaji  smile.gif

A vyrams kada nors kas nors buna aisku, ipac tai ka daro moterys bigsmile.gif
Labai ciki gavosi, nes ir krito ji pirmiausia 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Miglota @ 2010 03 14, 19:47)
neseniai gavau velniu nuo MB, kad nebeskrapinu  blink.gif

Kaip grazu! Tegul TB daugiau tau velniu duoda, kad daugiau tokiu groziu mums parodytum good.gif Mane tie augaliukai domina - cia rub-onsai?
Papildyta:
QUOTE(ader @ 2010 03 14, 20:41)
aciuz mogiuke, ziurinejau ir as ta knyga reiskia. lauksiu tavo nuomones apie ja. o gal tu Vilniuj, ati duotum pavartyt  blush2.gif

Aga, as Vilniuj smile.gif Ir aga, galeciau duot pavartyt lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Zmogiuke @ 2010 03 14, 21:21)
Kaip grazu! Tegul TB daugiau tau velniu duoda, kad daugiau tokiu groziu mums parodytum  good.gif Mane tie augaliukai domina - cia rub-onsai?

man buvo lengavas sokas.. niekad nesitikejau is MB tokiu zodziu isgirst.. anksciau vis priekaistaudavo del islaidu ir laiko biggrin.gif

o augaliukai, taip, jie ruboniniai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Zmogiuke @ 2010 03 14, 20:21)

Aga, as Vilniuj smile.gif Ir aga, galeciau duot pavartyt  lotuliukas.gif

tai reikes tave i pasimatyma pakviest mirksiukas.gif kai orai truputi pasiltes.

Maniskis skrebinimui nepriestarauja, islaidomis nesidomi (vistiek savais pinigais tai finansuoju) Laiko man parupina su vaikais pabudamas kai man reikia, taigi tik dirbk ir norek lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ader @ 2010 03 15, 08:22)
tai reikes tave i pasimatyma pakviest  mirksiukas.gif kai orai truputi pasiltes.

Maniskis skrebinimui nepriestarauja, islaidomis nesidomi (vistiek savais pinigais tai finansuoju) Laiko man parupina su vaikais pabudamas kai man reikia, taigi tik dirbk ir norek  lotuliukas.gif

Mielai! bigsmile.gif Duok zinoti, kada wink.gif
Saunuolis TB thumbup.gif Tikrai tada darbuokis kuo daugiau biggrin.gif ir rodyk rodyk rodyk mums biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Zmogiuke @ 2010 03 15, 06:45)
Mielai!  bigsmile.gif Duok zinoti, kada wink.gif

butinai. pasiltes orai mazumele, tai galesim su mazaja toliau isvaziuot,
Atsakyti
QUOTE(Miglota @ 2010 03 15, 00:58)
man buvo lengavas sokas.. niekad nesitikejau is MB tokiu zodziu isgirst.. anksciau vis priekaistaudavo del islaidu ir laiko  biggrin.gif

o augaliukai, taip, jie ruboniniai  mirksiukas.gif

Man atrodo kad as kazkur tavo darbeliu daugiau macius?ar klystu?neturi savo kokios galerijos ax.gif
Atsakyti
Atrodo tik savaitėlę nebuvau SM ir čia toks judėjimas thumbup.gif
Tiek darbelių prisižiūrėjau, konkursinio taisyklių pasikeitimas (gerulis), Miglota sugrįžo thumbup.gif
Žodžiu, viskas super mirksiukas.gif

Atsakyti
Prisidaviau ir as konkursui bigsmile.gif
Atsakyti
OJE, stebuklas, spyriojaisi spyriojaisi ir se tau . Saunuole thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(OJE @ 2010 03 15, 11:52)
Prisidaviau ir as konkursui bigsmile.gif

O kodel as nematau niekur nieko? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Zmogiuke @ 2010 03 15, 05:32)
O kodel as nematau niekur nieko?  g.gif

kadangi ijungtas komentaru moderavimas, jei rasote pirma zinute tada moderuojama, sekanti karta rasant, iskart parodys mirksiukas.gif
dabar jau matosi OJE konkursinis 4u.gif
Atsakyti