Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking, 20 tema

Procesas pajudejo 4u.gif grazus darbeliai.

Papildyta:
QUOTE(kristi13 @ 2010 03 14, 17:41)
a Luo atvirukui laumžirgį iškirpau iš  rodos Graphik45 Botanikal rinkinuko lapo. Tikiuosi gerai surašiau g.gif
Papildyta:

Jeigu nori galiu aš tau padėti jį susikurti ir apipavidalinti mirksiukas.gif
Maniškis yra po parašu

aciukas. ax.gif man atrodo as nuo taves ir nuklydau i blogo darymus,paspaudziau registruotis, nu ir nuvilnijo... doh.gif
Pradzia jau pasidariau nervina tik tai, kad bais daug laiko tam reikia- o jo nera... nu bet.. po zingsniuka isibegesiu ir susidraugausiu su juo. O tai dabar dar jis tooks nepazystamas ir nejaukus biggrin.gif Jum taip nebuvo pradzioje ?
Atsakyti
QUOTE(OJE @ 2010 03 14, 10:53)
Procesas pajudejo  4u.gif grazus darbeliai.

Papildyta:

aciukas. ax.gif man atrodo as nuo taves ir nuklydau i blogo darymus,paspaudziau registruotis, nu ir nuvilnijo...  doh.gif
Pradzia jau pasidariau nervina tik tai, kad bais daug laiko tam reikia- o jo nera... nu bet.. po zingsniuka isibegesiu ir susidraugausiu su juo. O tai dabar dar jis tooks nepazystamas ir nejaukus  biggrin.gif  Jum taip nebuvo pradzioje ?

pradzia man buvo sunki, bet po truputi, visagalis google ir blogger "help" man padejo.
OJE, as nesupratau kzko...kodel rasei kad tau su lietuviu k. nesiraso? Tau tai negimtoji kalba, ar kaip?
Atsakyti
QUOTE(Scrap8 @ 2010 03 14, 18:55)
pradzia man buvo sunki, bet po truputi, visagalis google ir blogger "help" man padejo.
OJE, as nesupratau kzko...kodel rasei kad tau su lietuviu k. nesiraso? Tau tai negimtoji kalba, ar kaip?

tada as teisingoj pradzioj ax.gif o su kalba, nu matai kaip svepluojiu. Nemoku rasyti su pauksciukais ir nosinem schmoll.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(OJE @ 2010 03 14, 18:53)
Procesas pajudejo  4u.gif grazus darbeliai.

Papildyta:

aciukas. ax.gif man atrodo as nuo taves ir nuklydau i blogo darymus,paspaudziau registruotis, nu ir nuvilnijo...  doh.gif
Pradzia jau pasidariau nervina tik tai, kad bais daug laiko tam reikia- o jo nera... nu bet.. po zingsniuka isibegesiu ir susidraugausiu su juo. O tai dabar dar jis tooks nepazystamas ir nejaukus  biggrin.gif  Jum taip nebuvo pradzioje ?

Man irgi visko buvo ir dabar dar visko būna kai nori ką nors mandresnio įdėti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kristi13 @ 2010 03 14, 19:42)
Man irgi visko buvo ir dabar dar visko būna kai nori ką nors mandresnio įdėti biggrin.gif

as sian su tekstu kovojau, noriu kad paveiksliukas butu po tekstu,o jis man neduoda nors tu ka doh.gif
I scrap8 linka paziurejau, man ten visko dar per daug... cia kaip alkanam maisto parduotuvej biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo OJE: 14 kovo 2010 - 19:24
QUOTE(ader @ 2010 03 14, 17:27)
primink prasau kokia tu knyga uzsakinejai?

Tada as buvau uzsakius apie mini albumus Sharing your story.
Kaip gaila, kad Designer's eye jie dar neturi sad.gif
Atsakyti
neseniai gavau velniu nuo MB, kad nebeskrapinu blink.gif

siandieninis greitukas blush2.gif tik gaila, kad dienos sviesoj jau nebespejau nufotografuot verysad.gif

user posted image
Atsakyti
Miglota thumbup.gif labai fainas man, toks minimalus, islaikytas, issamus. Man ta lapo forma labai patinka, netyciom isigijau viena lapa, tai pasigaminau sablona, kad galeciau veliau issipjauti.

aciuz mogiuke, ziurinejau ir as ta knyga reiskia. lauksiu tavo nuomones apie ja. o gal tu Vilniuj, ati duotum pavartyt blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ader: 14 kovo 2010 - 20:42
Miglota-labai liuks, toks saikingas.Tas orandzinis remelis aplink foto- scrapintas, ar cia jau fotos remelis?
Atsakyti
Labai siltas ir mielas, svelnios spalvos... Patiko konturas LO kaip pratesiantis matomo pastato geometrija.
Atsakyti
aciu, merginos mirksiukas.gif nors MB nebuvo labai suzavetas, sake nuotrauku mazai, niekas neaisku blush2.gif

QUOTE(OJE @ 2010 03 14, 19:44)
Tas orandzinis remelis aplink foto- scrapintas, ar cia jau fotos remelis?

norejau isskirti ta foto kaip pagrindine, todel paklijavau ta rysku orandzini remeli pries klijuodama rusvaji smile.gif
Atsakyti
clap.gif pagaliau Miglotos debiutas po ilgooos pertraukos bigsmile.gif
Nera ka ir prieti, viskam ka merginos jau issake: man sis LO patinka savo minimalizmu, saikingu detaliu parinkimu, dizainu, spalvom...ai viskuo thumbup.gif
Smagu kad nepasigydei nuo scrapliges mirksiukas.gif
Atsakyti