Sveikos visos
Kaip smagu cia uzsukti, kaip smagu kaskart rasti desrta - nauja konkursini LO
Nors Scrapuke sake teisybe, kad man anksciau labai patikdavo rytas, kai startuodavo konkursas - as isitaisydavau prie kompo su puodeliu kavos ir megavausi konkursiniu darbeliu perziura kaip gardziu desertu... Bet tai buvo anksciau. O dabar man visai patinka gauti po maza gabaleli deserto kasdien
Linkejimai is apsnigtos Bavarijos
remini, as irgi visa dar lauzausi del to internetinio dienorascio Nu dar viena pareiga teks uzsikraut ant peciu.
*** Jurgaarts, sveika prisijungus
*** Kristi.... as be zado.... Neapsakomai grazus atvirukas.... Pasakok, kaip laumzirgi pagavai Ar tai stampukas, ar toks piesinys buvo...
Stojau i kluba ir pirma karta pries laika baigiau konkursini http://picasaweb.goo...feat=directlink
Pridaviau ir Scrapmanijoj jau
MB labai suniekino ji, kam ant balto fono, bet man sikarta norejosi buten taip padaryti Su situo darbuku daug kas pirma karta: kad pirma karta dariau LO liudnesne nuotaika, kad pirma karta apie save, ir, aisku, pirma karta kankinausi tepliodama akvareles
Konkurso issukis man labai patiko, bet dabar galiu daryt isvada, kad man, tokiai letapedei, darbuotis su savos gamybos priemonemis uztruktu kankinamai ilgai Ir blogiausia butu istverti be raideliu
Beje, dar kartu nufotkinau ir pataisyta viena is ankstesniu darbuku: http://picasaweb.goo...feat=directlink
http://picasaweb.goo...feat=directlink
Scrapukes patarimu dar bandziau ryskesnius malunelius delioti, bet man atitrauke demesi nuo nuotrauku, tad palikau tokius pat neryskius kaip pradzioje O vietoj debeseliu pripiesiau kringeliuku - na, man cia jie primine vejeli, visur smirinejanti, tad, manau, labai i tema
QUOTE(a Lua @ 2010 03 14, 09:00)
Sveikos visos
Nors Scrapuke sake teisybe, kad man anksciau labai patikdavo rytas, kai startuodavo konkursas - as isitaisydavau prie kompo su puodeliu kavos ir megavausi konkursiniu darbeliu perziura kaip gardziu desertu... Bet tai buvo anksciau. O dabar man visai patinka gauti po maza gabaleli deserto kasdien
linkejimai a Lua: baltai pavydziu (geriau apsnigta Bavarija negu OH)
*Pasipyle nauju konkursiniu...as esu apstulbus ant kiek groziu [konkursiniu] pasipyle, nesitikejau kad taip sunku man bus parinkti tik viena
ader, ir remini...ScrapManijos moderavimo dezutei Jus nepatikote, kadangi radau jusu zinutes Spam'e ...bet pataisiau, ir dabar rodo.
P.S. kiekviena konkursini issamiai pakomentuosiu po konkurso, ir nugaletojos darbelis bus publikuojamas bloge
Zmogiuke, tai bent! Koooks grozis tavo konkursinis... Color Blocking technika apskritai man patinka ir ji praktiskai visada garantuoja sekminga rezultata! Karta man pasiseke laimeti konkursa, kai tema buvo butent sios technikos panaudojimas.
Kaip padarei tuos kriauklyciu ispaudus? Cia fimas ar modelinas? Pati tokiu nedarau, tai ir nieko apie tai nenusimanau.
Man tik pavadinimas per smulkus - tai jau teisybe sakai, kad negali issiversti be raideliu. Bet nuotraukos labai grazios....
O stai tavo nauja 'Vejelio' redakcija fantastiska Ziauriai tinka zydra spalva - nepalyginamai geriau negu buvusi ruda. Visas LO dabar artodo toks dinamiskas, linksmas, padukes
Scrapuke, tu norejai pasakyt, kad 'geriau apsnigta Bavarija negu namai'
Kaip padarei tuos kriauklyciu ispaudus? Cia fimas ar modelinas? Pati tokiu nedarau, tai ir nieko apie tai nenusimanau.
Man tik pavadinimas per smulkus - tai jau teisybe sakai, kad negali issiversti be raideliu. Bet nuotraukos labai grazios....
O stai tavo nauja 'Vejelio' redakcija fantastiska Ziauriai tinka zydra spalva - nepalyginamai geriau negu buvusi ruda. Visas LO dabar artodo toks dinamiskas, linksmas, padukes
Scrapuke, tu norejai pasakyt, kad 'geriau apsnigta Bavarija negu namai'
QUOTE(a Lua @ 2010 03 14, 16:10)
Zmogiuke, tai bent! Koooks grozis tavo konkursinis... Color Blocking technika apskritai man patinka ir ji praktiskai visada garantuoja sekminga rezultata! Karta man pasiseke laimeti konkursa, kai tema buvo butent sios technikos panaudojimas.
Aciu uz komplimentus,labai miela Pataikiau i tavaji skoni, o va savo brangiausiam neitikau niekaip O tavaji is color blocking, atrodo, prisimenu, ten buvo su isdykele dukryte? Ir fontanas- auksinis berniukas? Ar gal kazka maisau
O kriauklytes spaudziau i fimo modelina (na, taip raso, kad ten modelinas, o firma - FIMO). As irgi iki siol nesu nieko dariusi is modelino, tai gerai nesigaudau Iskociojau ji i blynelius ir tada bandziau ispaust tas kriaukles. Tik, kazkaip sunkiai manes tas modelinas klause
Beje, vejelyje tai spalvu nieko nekeiciau - ten taip ir buvo tokiu spalvu, tik kad prie nenaturalaus apsvietimo fotkinta, todel spalvos pakito. Tiesa sakant, ir dabartinis variantas ne 100 proc. tikrasias spalvas vaizduoja, bet gerai bus
Negali buti, kad Vejelyje pagrindas buvo zydras popierius. Nes as tikrai pamenu tamsesni pagrinda, toki ruda....
Ai, va, atradau tavo sena varianta - ne rudas, o toks murzinai zalias pagrindas... Negi cia del apsvietimo taip???
Ai, va, atradau tavo sena varianta - ne rudas, o toks murzinai zalias pagrindas... Negi cia del apsvietimo taip???
Zmogiuke: patobulintas skrebukas WOW , nors imk ir i SB zurnale spausdink...nerealu tiesiog
Zmogiuke likau apstulbusi kokie gražūs darbelai. Jie tokie mieli
a Lua, kaip smagu, kad net iš apsnigtos Bavarijos mus aplankai kaip aš jos pasiilgau... ex na gal vasarą nuvažiuosim
Zmogiuke, labai gražus darbelis
ale tikrai, kokie visi konkursiniai darbeliai skirtingi ir kiekvienas savaip gražus, įdomus ir nepakartojamas
Zmogiuke, labai gražus darbelis
ale tikrai, kokie visi konkursiniai darbeliai skirtingi ir kiekvienas savaip gražus, įdomus ir nepakartojamas
a Luo atvirukui laumžirgį iškirpau iš rodos Graphik45 Botanikal rinkinuko lapo. Tikiuosi gerai surašiau
Papildyta:
Jeigu nori galiu aš tau padėti jį susikurti ir apipavidalinti
Maniškis yra po parašu
Papildyta:
QUOTE(OJE @ 2010 03 13, 21:59)
as mokinuos suprast kaip ten tie blogai kuriami turiu tik dydziuli galvos skausma.
Jeigu nori galiu aš tau padėti jį susikurti ir apipavidalinti
Maniškis yra po parašu
Aciu visom uz gerus zodzius mano Vejeliui Be Scrapukes patarimu jis nebutu toks, tad aciu tau labai
O spalvos pirmajame variante tikrai atrode "purvinesnes" del dirbtinio apsvietimo (na, o as nemokejau tinkamai nustatyti fotiko, kad realesne spalva uzfiksuotu).
Beje, gavau siuntinuka is UK - galesiu ir Varliukus pataisyt dabar
Ir pagaliau gavau knyga, kuria uzsakinejau is Book Depository (http://www.bookdepository.co.uk/book/9781933516820/Sharing-Your-Story). Knygos kokybe liuks - nauja, grazi, svelniai kvepianti dazais Keliavo apie 2 savaites, atvyko saugiai supakuota i kartona. Jeigu ten pas juos atsirastu Designer's eye, manau laisvai butu galima uzsakinet.
O jei kam nors idomu, daugiau komentaru apie pacia knyga galesiu veliau parasyti Dabar buvau taip uzsiemus konkursiniu, kad tik greitosiomis permeciau akimis
O spalvos pirmajame variante tikrai atrode "purvinesnes" del dirbtinio apsvietimo (na, o as nemokejau tinkamai nustatyti fotiko, kad realesne spalva uzfiksuotu).
Beje, gavau siuntinuka is UK - galesiu ir Varliukus pataisyt dabar
Ir pagaliau gavau knyga, kuria uzsakinejau is Book Depository (http://www.bookdepository.co.uk/book/9781933516820/Sharing-Your-Story). Knygos kokybe liuks - nauja, grazi, svelniai kvepianti dazais Keliavo apie 2 savaites, atvyko saugiai supakuota i kartona. Jeigu ten pas juos atsirastu Designer's eye, manau laisvai butu galima uzsakinet.
O jei kam nors idomu, daugiau komentaru apie pacia knyga galesiu veliau parasyti Dabar buvau taip uzsiemus konkursiniu, kad tik greitosiomis permeciau akimis
zmogiuke . cia jau komentaru prirasyta daug, as tik prisidedu.
labai gerai pataisei ta gaudau veja, as jau ir neprisimenu kaip ten buvo
primink prasau kokia tu knyga uzsakinejai?
labai gerai pataisei ta gaudau veja, as jau ir neprisimenu kaip ten buvo
primink prasau kokia tu knyga uzsakinejai?