Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking, 20 tema

Sveikos visos 4u.gif

Kaip smagu cia uzsukti, kaip smagu kaskart rasti desrta - nauja konkursini LO thumbup.gif

Nors Scrapuke sake teisybe, kad man anksciau labai patikdavo rytas, kai startuodavo konkursas - as isitaisydavau prie kompo su puodeliu kavos ir megavausi konkursiniu darbeliu perziura kaip gardziu desertu... Bet tai buvo anksciau. O dabar man visai patinka gauti po maza gabaleli deserto kasdien drinks_cheers.gif

Linkejimai is apsnigtos Bavarijos 4u.gif

remini
, as irgi visa dar lauzausi del to internetinio dienorascio mirksiukas.gif Nu dar viena pareiga teks uzsikraut ant peciu. biggrin.gif

*** Jurgaarts, sveika prisijungus thumbup.gif

*** Kristi.... as be zado.... wub.gif Neapsakomai grazus atvirukas.... Pasakok, kaip laumzirgi pagavai mirksiukas.gif Ar tai stampukas, ar toks piesinys buvo...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo a Lua: 14 kovo 2010 - 16:06
pioneers.gif
Stojau i kluba ir pirma karta pries laika baigiau konkursini http://picasaweb.goo...feat=directlink
Pridaviau ir Scrapmanijoj jau ax.gif
MB labai suniekino ji, kam ant balto fono, bet man sikarta norejosi buten taip padaryti ax.gif Su situo darbuku daug kas pirma karta: kad pirma karta dariau LO liudnesne nuotaika, kad pirma karta apie save, ir, aisku, pirma karta kankinausi tepliodama akvareles doh.gif
Konkurso issukis man labai patiko, bet dabar galiu daryt isvada, kad man, tokiai letapedei, darbuotis su savos gamybos priemonemis uztruktu kankinamai ilgai smile.gif Ir blogiausia butu istverti be raideliu lotuliukas.gif

Beje, dar kartu nufotkinau ir pataisyta viena is ankstesniu darbuku: http://picasaweb.goo...feat=directlink
http://picasaweb.goo...feat=directlink
Scrapukes patarimu dar bandziau ryskesnius malunelius delioti, bet man atitrauke demesi nuo nuotrauku, tad palikau tokius pat neryskius kaip pradzioje smile.gif O vietoj debeseliu pripiesiau kringeliuku - na, man cia jie primine vejeli, visur smirinejanti, tad, manau, labai i tema smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zmogiuke: 14 kovo 2010 - 16:07
QUOTE(a Lua @ 2010 03 14, 09:00)
Sveikos visos  4u.gif

Kaip smagu cia uzsukti, kaip smagu kaskart rasti desrta - nauja konkursini LO  thumbup.gif

Nors Scrapuke sake teisybe, kad man anksciau labai patikdavo rytas, kai startuodavo konkursas - as isitaisydavau prie kompo su puodeliu kavos ir megavausi konkursiniu darbeliu perziura kaip gardziu desertu... Bet tai buvo anksciau. O dabar man visai patinka gauti po maza gabaleli deserto kasdien  drinks_cheers.gif

Linkejimai is apsnigtos Bavarijos  4u.gif

linkejimai a Lua: baltai pavydziu (geriau apsnigta Bavarija negu OH)
*Pasipyle nauju konkursiniu...as esu apstulbus blink.gif bigsmile.gif ant kiek groziu [konkursiniu] pasipyle, nesitikejau kad taip sunku man bus parinkti tik viena unsure.gif
ader, ir remini...ScrapManijos moderavimo dezutei Jus nepatikote, kadangi radau jusu zinutes Spam'e biggrin.gif ...bet pataisiau, ir dabar rodo.
P.S. kiekviena konkursini issamiai pakomentuosiu po konkurso, ir nugaletojos darbelis bus publikuojamas bloge thumbup.gif
Atsakyti
Zmogiuke, tai bent! bigsmile.gif Koooks grozis tavo konkursinis... wub.gif Color Blocking technika apskritai man patinka ir ji praktiskai visada garantuoja sekminga rezultata! Karta man pasiseke laimeti konkursa, kai tema buvo butent sios technikos panaudojimas. drinks_cheers.gif

Kaip padarei tuos kriauklyciu ispaudus? Cia fimas ar modelinas? Pati tokiu nedarau, tai ir nieko apie tai nenusimanau.

Man tik pavadinimas per smulkus - tai jau teisybe sakai, kad negali issiversti be raideliu. biggrin.gif Bet nuotraukos labai grazios....

O stai tavo nauja 'Vejelio' redakcija fantastiska thumbup.gif Ziauriai tinka zydra spalva - nepalyginamai geriau negu buvusi ruda. Visas LO dabar artodo toks dinamiskas, linksmas, padukes thumbup.gif

Scrapuke, tu norejai pasakyt, kad 'geriau apsnigta Bavarija negu namai' mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo a Lua: 14 kovo 2010 - 16:15
QUOTE(a Lua @ 2010 03 14, 16:10)
Zmogiuke, tai bent!  bigsmile.gif  Koooks grozis tavo konkursinis...  wub.gif  Color Blocking technika apskritai man patinka ir ji praktiskai visada garantuoja sekminga rezultata! Karta man pasiseke laimeti konkursa, kai tema buvo butent sios technikos panaudojimas.  drinks_cheers.gif

Kaip padarei tuos kriauklyciu ispaudus? Cia fimas ar modelinas? Pati tokiu nedarau, tai ir nieko apie tai nenusimanau.

Aciu uz komplimentus,labai miela 4u.gif Pataikiau i tavaji skoni, o va savo brangiausiam neitikau niekaip lotuliukas.gif O tavaji is color blocking, atrodo, prisimenu, ten buvo su isdykele dukryte? Ir fontanas- auksinis berniukas? Ar gal kazka maisau blush2.gif

O kriauklytes spaudziau i fimo modelina (na, taip raso, kad ten modelinas, o firma - FIMO). As irgi iki siol nesu nieko dariusi is modelino, tai gerai nesigaudau biggrin.gif Iskociojau ji i blynelius ir tada bandziau ispaust tas kriaukles. Tik, kazkaip sunkiai manes tas modelinas klause hihihi.gif

Beje, vejelyje tai spalvu nieko nekeiciau - ten taip ir buvo tokiu spalvu, tik kad prie nenaturalaus apsvietimo fotkinta, todel spalvos pakito. Tiesa sakant, ir dabartinis variantas ne 100 proc. tikrasias spalvas vaizduoja, bet gerai bus smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zmogiuke: 14 kovo 2010 - 16:20
Negali buti, kad Vejelyje pagrindas buvo zydras popierius. Nes as tikrai pamenu tamsesni pagrinda, toki ruda....

Ai, va, atradau tavo sena varianta - ne rudas, o toks murzinai zalias pagrindas... Negi cia del apsvietimo taip??? blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo a Lua: 14 kovo 2010 - 16:25
Zmogiuke: patobulintas skrebukas WOW blink.gif bigsmile.gif wub.gif , nors imk ir i SB zurnale spausdink...nerealu tiesiog
Atsakyti
Zmogiuke likau apstulbusi kokie gražūs darbelai. Jie tokie mieli wub.gif
Atsakyti
a Lua, kaip smagu, kad net iš apsnigtos Bavarijos mus aplankai bye1.gif kaip aš jos pasiilgau... ex ax.gif na gal vasarą nuvažiuosim 4u.gif

Zmogiuke, labai gražus darbelis thumbup.gif

ale tikrai, kokie visi konkursiniai darbeliai skirtingi g.gif ir kiekvienas savaip gražus, įdomus ir nepakartojamas thumbup.gif
Atsakyti
a Luo atvirukui laumžirgį iškirpau iš rodos Graphik45 Botanikal rinkinuko lapo. Tikiuosi gerai surašiau g.gif
Papildyta:
QUOTE(OJE @ 2010 03 13, 21:59)
as mokinuos suprast kaip ten tie blogai kuriami doh.gif  doh.gif  doh.gif turiu tik dydziuli galvos skausma.

Jeigu nori galiu aš tau padėti jį susikurti ir apipavidalinti mirksiukas.gif
Maniškis yra po parašu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristi13: 14 kovo 2010 - 16:42
Aciu visom uz gerus zodzius mano Vejeliui 4u.gif Be Scrapukes patarimu jis nebutu toks, tad aciu tau labai wink.gif
O spalvos pirmajame variante tikrai atrode "purvinesnes" del dirbtinio apsvietimo (na, o as nemokejau tinkamai nustatyti fotiko, kad realesne spalva uzfiksuotu).
Beje, gavau siuntinuka is UK - galesiu ir Varliukus pataisyt dabar thumbup.gif

Ir pagaliau gavau knyga, kuria uzsakinejau is Book Depository (http://www.bookdepository.co.uk/book/9781933516820/Sharing-Your-Story). Knygos kokybe liuks - nauja, grazi, svelniai kvepianti dazais wub.gif Keliavo apie 2 savaites, atvyko saugiai supakuota i kartona. Jeigu ten pas juos atsirastu Designer's eye, manau laisvai butu galima uzsakinet.

O jei kam nors idomu, daugiau komentaru apie pacia knyga galesiu veliau parasyti smile.gif Dabar buvau taip uzsiemus konkursiniu, kad tik greitosiomis permeciau akimis hihihi.gif
Atsakyti
zmogiuke thumbup.gif . cia jau komentaru prirasyta daug, as tik prisidedu.
labai gerai pataisei ta gaudau veja, as jau ir neprisimenu kaip ten buvo biggrin.gif

primink prasau kokia tu knyga uzsakinejai?
Atsakyti