Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking, 20 tema

kai buvo įkvėpimas - viskas taip gražiai susidėliojo, o dabar kai pradėjau klijuot - kažkas nebesigauna verysad.gif pikčiausia, kad dar nei vienam darbely neįdėjau tiek jėgų, kiek čia ax.gif net siuvau rankomis blush2.gif nu gal rytoj geresnė nuotaika bus 4u.gif
Skrapuke, labai patiko tavo darbelis thumbup.gif toks žaismingas mirksiukas.gif
ader, šauniai padirbėjai mirksiukas.gif gražiai gavosi cool.gif
dar kažkieno darbelius nepagyriau g.gif bet kiek čia jų buvo - visi nuostabūs wub.gif
gero vakaro 4u.gif
Atsakyti
Merginos, thumbup.gif darbeliai.
Scrapuke, tavasis kaip visada atima zada wub.gif

As konkursiniui irgi delioju. Kazkoks kosmaras. Atrodo, kai gali naudoti scrapo priemones, tai nieko neturi, kas tiktu. Dabar, kai negaliu jokiu scrapo priemoniu naudoti, atrodo tiek visko galeciau pritaikyti doh.gif

Jurgaars, sveika prisijungusi 4u.gif Tikiuosi, kad neissigydisi sios ligos lotuliukas.gif Laikui begant tai jau tampa gyvenimo budu biggrin.gif
Atsakyti
Rodausi dar su vienu atviruku biggrin.gif
Atvirukas ,,Laumžirgis''
user posted image
user posted image
Atsakyti
Kristi13,

la-a-abai grazu, toks puikus spalvu derinimas, ir taip tinka apsiuvimas good.gif
Atsakyti
Kristi13- nuostabu atvirukas wub.gif Kas per laumzirgis ? Darei, spausdinai ?
ader- liuks darbelis, liuks ideja.
remini- rytoj bus geresne diena, laiko dar turi, nemesk i ten kur jam ne vieta ... gal da koki priza paimsi tongue.gif mirksiukas.gif Tada galesi pasijuokti, kad be pastangu nebuna nieko bigsmile.gif
as mokinuos suprast kaip ten tie blogai kuriami doh.gif doh.gif doh.gif turiu tik dydziuli galvos skausma.
Atsakyti
OJE tai kad ten viskas paprasta, nebent tu labai kazko sudetingo nori. per blogspot darai?
Atsakyti
mane šiandien aplankė įkvėpimas thumbup.gif padariau konkursui darbelį blush2.gif pasiėmus "kompoto" kūriau ax.gif mb pažiūrėjo, kaip aš terliojuos, sako - ką suvaikėjai? lotuliukas.gif paskui vaikui rodo, sako - žiūrėk kaip mama paišo, greit ir tu taip darysi wub.gif

jaučiu ir man reiks greit blog'ą kurtis blush2.gif spyriojausi spyriojausi, bet matau, kad būsiu priversta bigsmile.gif kaip kažkada visi įsigijome mobiliakus, tai dabar blog'us doh.gif

nu einu fotkint ir aprašynėt kol mažius nepabudo 4u.gif
Atsakyti
nu va remini, o tu bijojai biggrin.gif thumbup.gif
jo su blogais cia taikliai pasakyta.
Atsakyti
mane šiandien aplankė įkvėpimas   padariau konkursui darbelį   pasiėmus "kompoto" kūriau   mb pažiūrėjo, kaip aš terliojuos, sako - ką suvaikėjai?   paskui vaikui rodo, sako - žiūrėk kaip mama paišo, greit ir tu taip darysi  

jaučiu ir man reiks greit blog'ą kurtis  spyriojausi spyriojausi, bet matau, kad būsiu priversta   kaip kažkada visi įsigijome mobiliakus, tai dabar blog'us  

*** matau kad ne vienai ir ne pirmai MB taip pasake ar pasityciojo biggrin.gif
*** thumbup.gif patinka man blogai ir juose lankytis bei komentuoti. Nesudetinga pradeti per blogger.com, blogger labiau taikytas "naujokam". Lengva rasti pagalbos (ber paty blogger help, arba google), jei kam reikes pagalbos padesim friends.gif
P.S labai patariu shabby blogs ivairiausiu "aksesuaru" blogam wub.gif Kadangi tie fonai kurie siulomi blogger, yra pernelyg paprasti ir nuobodus ax.gif (shabby blogs yra nemokama mirksiukas.gif )

*Man labai nuotaika pakilo kad atsiranda daugiau konkursiniu thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Scrap8: 14 kovo 2010 - 14:34
jau įmečiau konkursinį, bet dar nesimato tongue.gif

einu nagrinėtis su kuo tas blog'as valgomas ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo remini: 14 kovo 2010 - 14:42
QUOTE(ader @ 2010 03 14, 13:53)
OJE tai kad ten viskas paprasta, nebent tu labai kazko sudetingo nori. per blogspot darai?

nieko sudetingo as nenoriu- noriu tik atkasti pradzia lotuliukas.gif darausi per blogger.
Remini- sveikinu su startu, geras kompotas matyt buvo mirksiukas.gif
Jo, as ir niekada nemaniau, kad paskesiu kompiuterinese erdvese.O Lietuviskai rasyti gi nemoku- doh.gif zodziu, kancia,kaip nauju batu nuospaudos.Bet, kadangi gyvenimas nestovi vietoje- bandau derintis ir judeti.
Mano seimyna, nekomentavo,man gi jau visas menuo galva skauda, sveikatos nera- tad viena ryta sukarpytas pieno pakelis, surinktos visokios siuksles ant stalo- jiem buvo tik mano nesveikos busenos rodiklis biggrin.gif
Atsakyti
su blogger as nedariau, tai nelabai ir tepadesiu, bet itariu principas visur tas pats.
Atsakyti