kai buvo įkvėpimas - viskas taip gražiai susidėliojo, o dabar kai pradėjau klijuot - kažkas nebesigauna pikčiausia, kad dar nei vienam darbely neįdėjau tiek jėgų, kiek čia net siuvau rankomis nu gal rytoj geresnė nuotaika bus
Skrapuke, labai patiko tavo darbelis toks žaismingas
ader, šauniai padirbėjai gražiai gavosi
dar kažkieno darbelius nepagyriau bet kiek čia jų buvo - visi nuostabūs
gero vakaro
Merginos, darbeliai.
Scrapuke, tavasis kaip visada atima zada
As konkursiniui irgi delioju. Kazkoks kosmaras. Atrodo, kai gali naudoti scrapo priemones, tai nieko neturi, kas tiktu. Dabar, kai negaliu jokiu scrapo priemoniu naudoti, atrodo tiek visko galeciau pritaikyti
Jurgaars, sveika prisijungusi Tikiuosi, kad neissigydisi sios ligos Laikui begant tai jau tampa gyvenimo budu
Scrapuke, tavasis kaip visada atima zada
As konkursiniui irgi delioju. Kazkoks kosmaras. Atrodo, kai gali naudoti scrapo priemones, tai nieko neturi, kas tiktu. Dabar, kai negaliu jokiu scrapo priemoniu naudoti, atrodo tiek visko galeciau pritaikyti
Jurgaars, sveika prisijungusi Tikiuosi, kad neissigydisi sios ligos Laikui begant tai jau tampa gyvenimo budu
Rodausi dar su vienu atviruku
Atvirukas ,,Laumžirgis''
Atvirukas ,,Laumžirgis''
Kristi13,
la-a-abai grazu, toks puikus spalvu derinimas, ir taip tinka apsiuvimas
la-a-abai grazu, toks puikus spalvu derinimas, ir taip tinka apsiuvimas
Kristi13- nuostabu atvirukas Kas per laumzirgis ? Darei, spausdinai ?
ader- liuks darbelis, liuks ideja.
remini- rytoj bus geresne diena, laiko dar turi, nemesk i ten kur jam ne vieta ... gal da koki priza paimsi Tada galesi pasijuokti, kad be pastangu nebuna nieko
as mokinuos suprast kaip ten tie blogai kuriami turiu tik dydziuli galvos skausma.
ader- liuks darbelis, liuks ideja.
remini- rytoj bus geresne diena, laiko dar turi, nemesk i ten kur jam ne vieta ... gal da koki priza paimsi Tada galesi pasijuokti, kad be pastangu nebuna nieko
as mokinuos suprast kaip ten tie blogai kuriami turiu tik dydziuli galvos skausma.
OJE tai kad ten viskas paprasta, nebent tu labai kazko sudetingo nori. per blogspot darai?
mane šiandien aplankė įkvėpimas padariau konkursui darbelį pasiėmus "kompoto" kūriau mb pažiūrėjo, kaip aš terliojuos, sako - ką suvaikėjai? paskui vaikui rodo, sako - žiūrėk kaip mama paišo, greit ir tu taip darysi
jaučiu ir man reiks greit blog'ą kurtis spyriojausi spyriojausi, bet matau, kad būsiu priversta kaip kažkada visi įsigijome mobiliakus, tai dabar blog'us
nu einu fotkint ir aprašynėt kol mažius nepabudo
jaučiu ir man reiks greit blog'ą kurtis spyriojausi spyriojausi, bet matau, kad būsiu priversta kaip kažkada visi įsigijome mobiliakus, tai dabar blog'us
nu einu fotkint ir aprašynėt kol mažius nepabudo
nu va remini, o tu bijojai
jo su blogais cia taikliai pasakyta.
jo su blogais cia taikliai pasakyta.
mane šiandien aplankė įkvėpimas padariau konkursui darbelį pasiėmus "kompoto" kūriau mb pažiūrėjo, kaip aš terliojuos, sako - ką suvaikėjai? paskui vaikui rodo, sako - žiūrėk kaip mama paišo, greit ir tu taip darysi
*** matau kad ne vienai ir ne pirmai MB taip pasake ar pasityciojo
*** patinka man blogai ir juose lankytis bei komentuoti. Nesudetinga pradeti per blogger.com, blogger labiau taikytas "naujokam". Lengva rasti pagalbos (ber paty blogger help, arba google), jei kam reikes pagalbos padesim
P.S labai patariu shabby blogs ivairiausiu "aksesuaru" blogam Kadangi tie fonai kurie siulomi blogger, yra pernelyg paprasti ir nuobodus (shabby blogs yra nemokama )
*Man labai nuotaika pakilo kad atsiranda daugiau konkursiniu
jau įmečiau konkursinį, bet dar nesimato
einu nagrinėtis su kuo tas blog'as valgomas
einu nagrinėtis su kuo tas blog'as valgomas
QUOTE(ader @ 2010 03 14, 13:53)
OJE tai kad ten viskas paprasta, nebent tu labai kazko sudetingo nori. per blogspot darai?
nieko sudetingo as nenoriu- noriu tik atkasti pradzia darausi per blogger.
Remini- sveikinu su startu, geras kompotas matyt buvo
Jo, as ir niekada nemaniau, kad paskesiu kompiuterinese erdvese.O Lietuviskai rasyti gi nemoku- zodziu, kancia,kaip nauju batu nuospaudos.Bet, kadangi gyvenimas nestovi vietoje- bandau derintis ir judeti.
Mano seimyna, nekomentavo,man gi jau visas menuo galva skauda, sveikatos nera- tad viena ryta sukarpytas pieno pakelis, surinktos visokios siuksles ant stalo- jiem buvo tik mano nesveikos busenos rodiklis
su blogger as nedariau, tai nelabai ir tepadesiu, bet itariu principas visur tas pats.