OJE , tik dabar apziurejau sveikinima. Labai fainas, spalvos man patiko labai, gandras superinis.
OJE: spalvos, detales...visumoj viskas
QUOTE(ader @ 2010 03 12, 20:58)
OJE , tik dabar apziurejau sveikinima. Labai fainas, spalvos man patiko labai, gandras superinis.
Cia palinkejimas
aha gandras ir man ciotkas- tik man jau jo nebereikia
Papildyta:
QUOTE(Scrap8 @ 2010 03 13, 01:58)
OJE: spalvos, detales...visumoj viskas
Dekui, vietos kiek mazoka buvo nes remelis ant virsaus uzsidejo tai teko suspausti viska.
Dabar ties darbo lenta darbojuos,klijuosim juokingus, mielus momentus, joje, velgi,senam nuotrauku remelyje, kuriame stiklas suduzo, tai sitaip juos panaudoju antram gyvenimui
Bet spausdintas irgi nebus - neturiu printerio.
Zmogiuke: nebutina tureti printerio . Word'e parasyk zodi, padidink norimo dydzio ir pridejus balta plonesni lapa (standartiniai printerio tinka, arba vellum tipo), pridek prie monitoriaus. Tokiu budu persimato zodis ir laisvai galetum apvedzioti. Tada issikirp ir gali naudoti kaip trafereta apvedziot ant storesnio pagrindo: kartono, ar kitokio. As taip esu irgi bandzius
tai sitaip juos panaudoju antram gyvenimui
man si skrebo galimybe labai patinka--daiktam suteikti antra gyvenima (kadangi man sunku ka ismesti...ar tai suvalkietiska savybe ar ka?
QUOTE(Scrap8 @ 2010 03 13, 14:49)
Zmogiuke: nebutina tureti printerio . Word'e parasyk zodi, padidink norimo dydzio ir pridejus balta plonesni lapa (standartiniai printerio tinka, arba vellum tipo), pridek prie monitoriaus. Tokiu budu persimato zodis ir laisvai galetum apvedzioti. Tada issikirp ir gali naudoti kaip trafereta apvedziot ant storesnio pagrindo: kartono, ar kitokio. As taip esu irgi bandzius
man si skrebo galimybe labai patinka--daiktam suteikti antra gyvenima (kadangi man sunku ka ismesti...ar tai suvalkietiska savybe ar ka?
as taip kiausinio forma piesiausi - tingejau spausdinti.
O seniau iki skrepo-ismesdavai ? Ar visada suvalkiete buvai
Gal kas patars kur galima rasti, pvz. kaip panaudoti tagiukius, folderiukus, vokelius ir t.t
Vat turiu tokiu, kuriu nevelnio nesuprantu paskirties (mat turiu visa rinkini,o pvz.nera, net ju puslapyje )
na pagamintas ir manasis. Scrapuke bandziau palikt komentaruose, bet nematau ar palikau. Jei nera, tai kaip man ta padaryt?
QUOTE(ader @ 2010 03 13, 15:25)
na pagamintas ir manasis. Scrapuke bandziau palikt komentaruose, bet nematau ar palikau. Jei nera, tai kaip man ta padaryt?
Ir man nesimato tavo darbelio
as ji i bloga ikeliau, bet scrapmanija ko tais nepriima mano komentaro. gal scrapuke vakare pataisys.
susinervinau dėl konkursinio jaučiu keliaus iš kur atvykęs
QUOTE(remini @ 2010 03 13, 18:35)
kas nutiko?
QUOTE(remini @ 2010 03 13, 18:35)
Niu... ko dabar...
dar 10 dieneliu yra, spesi!
Papildyta:
QUOTE(ader @ 2010 03 13, 15:40)
as ji i bloga ikeliau, bet scrapmanija ko tais nepriima mano komentaro. gal scrapuke vakare pataisys.
Labai " i tema" sugalvojai...Saunuole!!! Idomus darbelis!
remini kas cia dabar? susiimk