gera diena visoms aciu uz patarimus
Ader apziurejau jusu albumiuka grazu daug ranku darbo ir sirdies ideta. man dar labiau niezti nagelius viska pradet, bet ... pirma reik apsisprest del popieriaus, nes jo dar neturiu.
o scraping.lt turbut reikia prisiregistruot, kad prisijung prie uzsakymeliu?
is joann uzsisakiau per tarpininkes, tik del popieriaus kadangi labai reikia patarimu neisdrisau uzsakyti.
paaiskinsiu kodel noriu didelio albumo. ideja tokia, kad noriu panaudot ne viena bet daugiau nuotraukyciu. galvoju jas daryt mazesnes . aisku jauciu kai pradesiu darba gali gautis visai kitaip.
va eilej mintyse bus mazas krikstynu albumiukas
o tas dvipusis popierius jis pakankamai kietas kad galima butu ant jo klijuot viska? nes as isivaizduoju toki tvirta albuma, ne su imautem. tai suprantu kad reiktu pagrindui naudot kartona ir ant jo sluoksniuot vienpusi popieriu ir visus kitus gerius.
ir dar... kokius klijus patartumet pirkt, kad priklijuot medziaga prie kartono?
aciu uz patarimus. einu skaitinet, kad jusu neatakuot su per daug klausimu
na jei nori be imauciu daryt, tai tada taip, reikes ant kartono klijuot vienpusi popieriu ir puosti. o paskui susegti, ar varztais suverzti.
i scrapping, prisiregistruok, prisistatyk ir galesi prisijungti. o apie klijus va ka tik neseniai kalbejom kokius naudojam, dazniausiai sausus. o as asmeniskai medziaga klijavau kai knygele dariau tai su universaliais klijais is iki parduotuves, tie tokie skysti, skirti tekstilei, popieriui klijuoti, tai puikiai tiko, neliko jokiu guziuku rauksliu.
i scrapping, prisiregistruok, prisistatyk ir galesi prisijungti. o apie klijus va ka tik neseniai kalbejom kokius naudojam, dazniausiai sausus. o as asmeniskai medziaga klijavau kai knygele dariau tai su universaliais klijais is iki parduotuves, tie tokie skysti, skirti tekstilei, popieriui klijuoti, tai puikiai tiko, neliko jokiu guziuku rauksliu.
labukas
sveikinu dar viena ligone tik ilgai nuo vyro nepasislepsi labai jau noresis savo ligos grozius parodyti.
Apie klijus tik ka kalbejo
Tai kur tas konkurso entuziazmas ?
cia vienas darbelis remelyje, draugei.
http://picasaweb.goo...feat=directlink
sveikinu dar viena ligone tik ilgai nuo vyro nepasislepsi labai jau noresis savo ligos grozius parodyti.
Apie klijus tik ka kalbejo
cia vienas darbelis remelyje, draugei.
http://picasaweb.goo...feat=directlink
QUOTE(OJE @ 2010 03 12, 12:58)
Tikrai niekur nedingo
Grazus pasveikinimas Ir proga kokia grazi... ech, norec ir as
nu kaip gi, va kaip tik gamybos procesas vyksta. tik su mano sugalvota mintim tai reikia truputi padirbeti iki rezultato, bet jau po dieneles kitos bus
Gerai pasakyta... Gabija ir as jau padareme konkursinius, o kitos iesko ikvepimo ar siukslyne taip smagu nardyt kad nesinori islysti
QUOTE(Scrap8 @ 2010 03 12, 14:33)
Gerai pasakyta... Gabija ir as jau padareme konkursinius, o kitos iesko ikvepimo ar siukslyne taip smagu nardyt kad nesinori islysti
Jus labai stropuoles, tai dabar galit mumi letesnes pagrauzt biski
Nieko, pasivysim ir mes jumi Ane, ader?
Turiu prisipazinti, kad reikia galvele pasukti del uzrasu... Toookia pagunda panaudot bent stampukus
as jau vejuosi, bet eilini karta stringu su komponavimu , nu jau pati is saves juokiuosi. sudetos visos detales ant lapo iesko savo vietos.
Turiu minti sugalvojus, detales, turiu foto, etc., per koki sekmadieni net gal padaryciau, bet tai nebutu 100% tradicinis skrebukas (del savo paskirties ir dydzio, nors mazas tikrai nebutu). Kazin, toks tiktu konkursui?...
Turiu prisipazinti, kad reikia galvele pasukti del uzrasu... Toookia pagunda panaudot bent stampukus
bandyk issisukti be stampuku...as ju irgi begalybe turiu, bet mano konkursinio pavadinimas yra atspausdintas ir nuspalvintas...
dziaugiuosi kad nestampuota kadangi kada perziurejau savo sriftu kolekcija, butent sis sriftas labai atitiko- ar ne atrodo kaip tu babausiu akys (ypac a, ir o raides)?
P.S. Nemokamas sriftas lygtai is dafont.com
Turiu minti sugalvojus, detales, turiu foto, etc., per koki sekmadieni net gal padaryciau, bet tai nebutu 100% tradicinis skrebukas (del savo paskirties ir dydzio, nors mazas tikrai nebutu). Kazin, toks tiktu konkursui?...
tiktu ...man sis konkursas lapai ypatingas---nekantriai laukiu pamatyti kaip kitos suprato ir igyvendino sia tema: padaryt kazka is buitiniu ar siaip dailes priemoniu.
QUOTE(Scrap8 @ 2010 03 12, 17:16)
tiktu ...man sis konkursas lapai ypatingas---nekantriai laukiu pamatyti kaip kitos suprato ir igyvendino sia tema: padaryt kazka is buitiniu ar siaip dailes priemoniu.
Zmogiuke- ir tau reikia gandru ?
As jau visom laukianciom gandru, baigiu iteikti gandrinius palinkejimus
Ah supratau,pas visas veiksmas vyksta uz uzdangos
Na is pirmo supratau, kad is buitiniu atlieku,kazkokios netradicines detales turetu buti pagrindas, kai vakar pamaciau tavaji- supratau, kad nesupratau nieko
QUOTE(OJE @ 2010 03 12, 16:55)
Zmogiuke- ir tau reikia gandru ?
Na is pirmo supratau, kad is buitiniu atlieku,kazkokios netradicines detales turetu buti pagrindas, kai vakar pamaciau tavaji- supratau, kad nesupratau nieko
Joa, man reikia gandru, bet jie kazkaip visai nenori pas mane uzsukti
Siaip pas mane atlieku ar siuksliu greiciausiai nebus, bet viskas bus daryta su ne skrebo priemonem. Draugas juokiasi, kad bandymams prisipirkau akvareles popieriaus, sako, ka, i vaikyste griztam
Papildyta:
QUOTE(Scrap8 @ 2010 03 12, 16:16)
bandyk issisukti be stampuku...as ju irgi begalybe turiu, bet mano konkursinio pavadinimas yra atspausdintas ir nuspalvintas...
dziaugiuosi kad nestampuota kadangi kada perziurejau savo sriftu kolekcija, butent sis sriftas labai atitiko- ar ne atrodo kaip tu babausiu akys (ypac a, ir o raides)?
nenaudosiu, pazadu Bet spausdintas irgi nebus - neturiu printerio. Teks suktis kaip nors kitaip
O tavasis sriftas idealiai tinka babausiams Sunku butu rasti labiau deranti