Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking, 20 tema

QUOTE(Peachgirl @ 2010 03 11, 00:36)
O ta dvipuse lipni juostele, ar ji nepakelia nuotraukos ar popieriaus? Ta prasme, juk ji storoka? Maciau dar yra pirkti kazkokie sautuvai, jungiami i elektra, islydo tokias juosteles. As kaip pradedancioji, manau gal paprastus popieriui piestukus tokius kliju naudoti

Cia gali rasti tu lipniu juosteliu pirkti (tik aisku, cia be "sautuvo" jos): http://www.senasnauj...s...268&level=3
Ten susidaro plonytis kliju sluoksnelis, jis tikrai nepakelia popieriaus.
Atsakyti
QUOTE(Peachgirl @ 2010 03 10, 22:36)
O ta dvipuse lipni juostele, ar ji nepakelia nuotraukos ar popieriaus? Ta prasme, juk ji storoka? Maciau dar yra pirkti kazkokie sautuvai, jungiami i elektra, islydo tokias juosteles. As kaip pradedancioji, manau gal paprastus popieriui piestukus tokius kliju naudoti

tu ne apie tokia juostele galvoji,
http://images.google...p...&tbs=isch:1

neina vien paveiksliuko ikelti, tai pamatysi ten. tokias parduoda Rimi pardutuvej, kaina sesi litai su centais. klijai juostiniai. pakankamai geri, patogus naudoti. ir kaina prieinama.
Atsakyti
QUOTE(Scrap8 @ 2010 03 10, 22:32)
del konkursu... drinks_cheers.gif man irgi labai smagu Jum pristatyti visiskai nematytus konkursus, ir visas tas surmulys ju belaukiant...man a Lua kzkda sake kad ryte pabudus tai lyg desertas viska apziurineti, paskaitineti...kaifas thumbup.gif
bet...kitavertus, lengviau juos organizuoti kada Jus pacios ikeliat savo darbelius..tad dazniau galesiu rengti naujus konkursus ir pati dalyvauti kituose.

Pritariu a Lua minciai, bet is kitos puses, kai nereikia slepti darbeliu, gali ta "deserta" ragauti po trupuciuka, megautis ilgiau smile.gif
Plius jeigu taip palengvinsim tau organizacinius darbus tai visom keturiom "uz" thumbup.gif

Papildyta:
QUOTE(ader @ 2010 03 11, 11:32)
neina vien paveiksliuko ikelti, tai pamatysi ten. tokias parduoda Rimi pardutuvej, kaina sesi litai su centais. klijai juostiniai. pakankamai geri, patogus naudoti. ir kaina prieinama.

O cia be rugsciu sita juostele? Nes juk tai arciausiai nuotraukos esantis "daiktas", bijau sugadint fotkes ax.gif
Atsakyti
o sito tai nezinau, kur naudoju is tiimari permanent klijus tai jie acid free tikra. o apie situos nerandu nieko parasyta g.gif
Atsakyti
Jei jau apie klijus -

Heritage scrapbooking klijai - apie juos raso : "Tinka nuotraukoms."Negarbanoja" popieriaus. Išdžiūvę lieka skaidrūs ir lankstūs... Vandens pagrindu."

Ar kas bandete, tikrai negarbanuoja? Taip pirmus savo LOjukus sugadinau verysad.gif ....O gal, jeigu vandens pagrindu, tai nei vieni netinka didel. plotams?
Atsakyti
QUOTE(Leja1 @ 2010 03 11, 06:50)
Jei jau apie klijus -

Heritage scrapbooking klijai - apie juos raso :  "Tinka nuotraukoms."Negarbanoja" popieriaus. Išdžiūvę lieka skaidrūs ir lankstūs... Vandens pagrindu."

Ar kas bandete, tikrai negarbanuoja? Taip pirmus savo LOjukus sugadinau  verysad.gif    ....O gal, jeigu vandens pagrindu, tai  nei vieni netinka didel. plotams?

mano pacios patirtis... nesvarbu kokie skysti klijai ar kas ju gamintojas, ir jei net raso kad "negarbanoja" popieriaus. Jei naudoji dideliem plotam, tikrai raitys mirksiukas.gif
Atsakyti
Mano konkursinis jau čia ax.gif
[jei dar verta sakyti, jei kils noras diskutuoti, kritikuoti, patarti, ar kokius pastebėjimus parašyti...prašome mirksiukas.gif ]
Atsakyti
QUOTE(Scrap8 @ 2010 03 11, 15:36)
mano pacios patirtis... nesvarbu kokie skysti klijai ar kas ju gamintojas, ir jei net raso kad "negarbanoja" popieriaus. Jei naudoji dideliem plotam, tikrai raitys  mirksiukas.gif

Aciu... taip ir maniau...
Atsakyti
sveikos,

noreciau ir as i jusu buri bigsmile.gif niekad nepagalvojau kad yra tokiu super dalyku, kaip isreikst savo fantazija. o atradau netiketai, kai sumasciau savo mergytes krikstynoms padaryt pakvietimus idomesnius su nuotrauka.
ir ka... atradau jus thumbup.gif
is pradziu skaitinejau, kas su kuo ir kaip. vyras jau vienu metu pradejo burbet, ka skaitau, kam tau visos tos nesamones doh.gif
tenka sleptis tongue.gif tai galima sakyti turiu keleta ligos pozymiu is tu 13os lotuliukas.gif pasislepus va uzsisakiau is joann siekt tiek gerio. tik del popierio tamsus miskas, nezinau koki issirinkt, tai dar skaitineju. o gal jus uzsisakinejat ne tik is joans. prisijungciau ir as, jei priimtumet.
pakvietimus bandysiu gamint is lietuvisko arsenalo, nes is joanns taip greit kaip noreciau nesulauksiu. tikiuosi greitu laiku pasirodyt ir as su savo darbeliais. tik speju kad maniskiai neprilygs jusu groziams blush2.gif

turiu dar toki klausima. kaip jus darot albumelius. nors skaiciau ziurinejau, bet doh.gif
noreciau savo mergaites visu metu nuotraukas padaryt. kiekviena menesi vis kita tema apipavidalint. ir turet grazu atsiminima.
ar jus imat gatavus albumus ir juos puosiat ar pacios gaminat nuo A iki Z.
man tai noretusi tokio mazdaug 30 *30 kad daug visko tilptu tongue.gif

prasau patarkit, uzveskit skant ant kelio.
aciu labai
Atsakyti
Sveika jurgaars,
smagu kad skrebukiu gretos dideja beveik kasdien bigsmile.gif
*Tipiska skrebo pradzia kad pradeti nuo mazylio pirmu metu albumo. As pradejau net anksciau, kada laukiausi, bet ikvepimas buvo padaryti pirmu metuku albuma.
Jei planuoji laikytis tokios tvarkos kad ant kiekvieno puslapio po men. nuotrauka bei koks aprasymas, tada toks formatas labai tiktu mini albumui. Kiekviena puslapio skrebuka gali klijuoti ant kartono/storesnio pagrindo, o baigus visu metuku puslapius, tada padarai skylutes, suristi albuma juostelem arba ziedukais. Tos kurios tampa uzkieteje skrebukes, tai isigija spirales susegimo aparata "Bind it All, Zutter gamybos"
*Taip pat labai daznai man teko matyti skrebuka (1 ar 2 psl.) pirmu metuku men. nuotraukom, aisku tada nuotraukas turetumete sumazinti kad tiktu ant 30x30cm pagrindo.
*Asmeniskai, man didziausias malonumas skrebinti tradicinio dydzio (30cm) skrebus, antroj vietoj tik mini albumus. Bet didziausias (+) mini albumu, tai kad gali isimesti i rankine ir keliauti su juo, draugam, seimai, kolegom darbe parodyti...su 30cm issisketusiu albumu, ne taip jau praktiska lotuliukas.gif
sveikinu susirgus liga nuo kurios nei viena nenori pasigydyti thumbup.gif
Atsakyti
sveika prisijungus Juraars smile.gif mes skirtingai nei tavo vyras dziaugiames, kad tu asirgai sia puikia liga.
gal ziurinejai ir scrapping.lt puslapi, tai ten merginos renka daznai bendrus uzsakymus. taip pat galima pirkti is ebay, as pati kartais uzsakineju per tarpininke is UK, tai jei noresi prisijung.
del piru metu albumuko,tai gali paziuret kad ir mano, tik pries kelias savaites baigtas, yra mano bloge "ramybes valanda" . Man kazkaip pirmu metuku albumukui labiau patiko mini formatas, t.y. puse A4 lapo, nes naudojau popieriukus 8x8 arba 6x6, t.y. nekarpiau dideliu lapu (gaila blush2.gif ), be to ir ant maziuko lapo galima daug sutalpinti, jis daromas dvipusis, tai aprasymas lieka antroj pusej. Jei nuspresi daryt didelio formato, tai irgi nebutina pirkti gatavo albumo, dek lapus i imautes, o paskui pati virseli padarysi.
sekmes, ir lauksim pasirodant. smile.gif
Atsakyti
Sveika prisijungus! drinks_cheers.gif

... del kvietimu, kol atkeliaus poperiukai, galiu patarti kreiptis i kanceliarines parduotuves, klausk reljefinio poperiaus, jis jau buna kartoninio, puskartoninio tipo, nereikes net pagrindo klijuoti - labai neblogi variantai, tikrai gali tikti kvietimams...
Atsakyti