Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking, 20 tema

Man jau antra savaitė gripas, gyvenu ligonių palatoj verysad.gif ...bandžiau vakar paskrebinti naujam konkursui, tai... ax.gif pagalvojau kad gerai kad aš rengiu konkursą o ne dalyvauju pati, kadangi vaizdas blush2.gif lotuliukas.gif
Mergaites, pasakykit jus man, kokiais klijais klijuojat popieriu, nuotraukas? Ar tos sausu kliju juosteles tam tinkamos?

sausų lipnių klijų juostelę. Man skysti klijai irgi nepatinka kadangi raito popierių, ar gerai nelaiko.
Atsakyti
QUOTE(Peachgirl @ 2010 03 10, 11:47)
Mergaites, pasakykit jus man, kokiais klijais klijuojat popieriu, nuotraukas? Ar tos sausu kliju juosteles tam tinkamos?

as naudoju is tiimari sausu kliju juosteles, arba is Rimi, dabar neseniai pasirode juostiniai klijai, pakankamai geri.

scrapuke, uzuojauta del gripu. 4u.gif
Atsakyti
Valio! 4u.gif thumbup.gif Valio sau pačiai! Padariau skrebuką Scrap8 konkursėliui. wink.gif Jau greit atsiųsiu tau nuotrauką. wink.gif O klausyk, ar galima iki konkurso su skrebuku rodytis? ax.gif
Atsakyti
Scrapuke, sveik 4u.gif
Kristi, be prooootiskai grazu wub.gif grynai mano skonio. tobula wub.gif
Atsakyti
QUOTE(kootwellaa @ 2010 03 10, 10:54)
Valio!  4u.gif  thumbup.gif Valio sau pačiai! Padariau skrebuką Scrap8 konkursėliui. wink.gif Jau greit atsiųsiu tau nuotrauką. wink.gif O klausyk, ar galima iki konkurso su skrebuku rodytis?  ax.gif

gavau... wub.gif is pirmo zvilgsnio (netgi pasidare blush2.gif ikelti savo konkursini)...
Susimasciau del publikavimo, pries termina g.gif Man paciai l.l nepatinka "saugoti" ir nerodyti skrebuku siunciant spaudai ar siaip kokiem konkursam. Kada tik iskepi nauja blynuka- skrebuka is kart norisi pasidalinti, parodyti, o ne atideti tai iki tolimos datos. Tad permaina...

Nusprendziau pakeisti ScrapManijos konkurso darbu pridavimo taisykles
Darbelio aprasyma bei nuoroda i darbelio foto, talpinkite komentaruose. čia
Taip daro dauguma tarptautiniu konkursu wink.gif Visiem (+): man maziau darbo ikelti ir paruosti darbeliu paroda, ir taip pat jum (+) kad iskart galesite pasidalinti, ir sulaukti komentaru bei lankytoju savuose bloguose wink.gif
kootwellaa: Jūsų darbelį jau publikavau komentaruose wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Scrap8: 10 kovo 2010 - 20:12
thumbup.gif
man patinka, kai darbus galima rodyt iki konkurso, kazkaip tada susigyveni su tais darbais, paskui ir balsuoti lengviau. ir siaip pasiziuret kaip kiti supranta uzduoti visada smagu.
Atsakyti
Scrapuke jums daug sveikatytės 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Kaip smagu dėl konkursinių darbelių. Visai įdomu juos pamatyti anksčiau laiko. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ader @ 2010 03 10, 21:32)
thumbup.gif
man patinka, kai darbus galima rodyt iki konkurso, kazkaip tada susigyveni su tais darbais, paskui ir balsuoti lengviau. ir siaip pasiziuret kaip kiti supranta uzduoti visada smagu.

as pabusiu priesingybe- man patinka staigmena ir konkurso islaukimas, bet ne mano taisykles ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Scrap8 @ 2010 03 10, 16:28)
Man jau antra savaitė gripas, gyvenu ligonių palatoj verysad.gif ...bandžiau vakar paskrebinti naujam konkursui, tai... ax.gif  pagalvojau kad gerai kad aš rengiu konkursą o ne dalyvauju pati, kadangi vaizdas blush2.gif  lotuliukas.gif

sausų lipnių klijų juostelę. Man skysti klijai irgi nepatinka kadangi raito popierių, ar gerai nelaiko.

linkiu kuo greiciau pasitaisyti 4u.gif
o ligu maratonas tai kazkoks nesamoningas si sezona, as niekad nesirgus, paskutiniu metu nu neissikapstau niekaip ... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(OJE @ 2010 03 10, 21:09)
as pabusiu priesingybe- man patinka staigmena

drinks_cheers.gif aga, man irgi patinka staigmena smile.gif Bet kai zinosiu, jog galima pries laika pamatyti, tai manau be sansu istverti nepaziurejus lotuliukas.gif
Atsakyti
del konkursu... drinks_cheers.gif man irgi labai smagu Jum pristatyti visiskai nematytus konkursus, ir visas tas surmulys ju belaukiant...man a Lua kzkda sake kad ryte pabudus tai lyg desertas viska apziurineti, paskaitineti...kaifas thumbup.gif
bet...kitavertus, lengviau juos organizuoti kada Jus pacios ikeliat savo darbelius..tad dazniau galesiu rengti naujus konkursus ir pati dalyvauti kituose.
As daznai esu uzuomarsa ax.gif blush2.gif , tai dalyvaujant konkursuose ikeliu nuoroda ir gatava, tada visos kurybines mintys sekanciam projektui...siap, jei tureciau prisiminti ivairius terminus, ir prisiminti kuriam blogui/ar spaudai galiu ar negaliu rodyti doh.gif
Savo darbeliu daugiau netgi nesiunciu CK spaudai del tos "nematytu darbeliu" reikalavimo taisykles ax.gif Nesinori 1-2 men. laikyti, laukti...suamerikonejau tikriausiai biggrin.gif Kada padarau skrebuka tai dziaugiuosi, ir tuo dziaugsmu norisi su kitais pasidalinti...bent man taip.
Atsakyti
O ta dvipuse lipni juostele, ar ji nepakelia nuotraukos ar popieriaus? Ta prasme, juk ji storoka? Maciau dar yra pirkti kazkokie sautuvai, jungiami i elektra, islydo tokias juosteles. As kaip pradedancioji, manau gal paprastus popieriui piestukus tokius kliju naudoti
Atsakyti
Peachgirl
kalbam apie skirtingus klijus tikriausiai mirksiukas.gif
*paskaityk apie mano megiamiausius sausus klijus Cia. Tokiu sautuvu sausi klijai uzsitepa be jokio popieriaus pagrindo.
*O apie ta kita elektrini kuris lydo klijus tai labiau tinkama 3D detalem, ir sunkiasniom detalem tvirtai priklijuoti.
* piestukiniai (kaip lupdazis) klijai man nepatinka schmoll.gif (tokie kaip BIC, kuriuos studentai naudoja). Nelaiko gerai popieriaus ir nuotrauku, bet laikinai laiko jei norit siuvimo masina apsiuti, kadangi jei siuvimo masina pereina per tokius kaip mano--sausus, tai uzstringa wink.gif
Atsakyti