Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking, 20 tema

as jau beveik sugalvojau ka darysiu biggrin.gif , reikia tik nuotrauka pritaikyt.
Atsakyti
QUOTE(OJE @ 2010 03 09, 19:30)
Su zemaite cia gerai  lotuliukas.gif - ar nebusiu as prie ju  biggrin.gif Ojie dar suvalkiete- tai is vis  doh.gif  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif Tai man dabar priklausytu labai spyriotis ir atsisakinet dalyvauti smile.gif
Atsakyti
Leja 1, nuostabus darbeliai wub.gif , o jau skirtukas tai is vis superinis thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Agneja: 09 kovo 2010 - 19:59
Leja1, man tavasis skirtukas nerelus wub.gif
Atsakyti
Na Leja1, laikykis - užversim mes tave pagyrimais. biggrin.gif
Wow, kokie darbeliai wub.gif

remini, na tu mane prajuokinai su tuo arbatos pakeliu lotuliukas.gif Tu tikra skreperė drinks_cheers.gif

*** Dėkui, merginos, už geros kelionės palinkėjimus. Pas vokiečius irgi šalta... verysad.gif Stebėsiu jus iš ten. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ader @ 2010 03 09, 18:46)
leja, ohoooo, as pasalus . super man patiko labai abu.  thumbup.gif o antram darbelyje tuos ornamentus paisei ar radai tokio popieriaus?

tie ornamentai yra shtampuoti su baltu rasalu, bet kadangi man vistiek buvo nepakankamai ryskiai, tai paemiau ir apvedziojau su baltu "Sakura"... ek, neturiu baltos embosing pudros kolkas - butu pats tas cia.... taigi, kas moka graziai papiesti, tai ir is rankos cia nera ka veikti su ornamentais visokiais...

rolleyes.gif tai aciu visoms aciuks.gif !!! Kaip ir prisirasiau i jusu "palata" doctor.gif ... Na o LO esu ne viena prikepusi pagauta pirmu ikvepimu, be taisykliu, be ipatingu ziniu, variau is entuziazmo ir is sirdies, taip, kaip jauciausi viduje ... tik ilgai as su jais uztrunku kazkaip... pries pusmeti tai iki paryciu net uzmigti negaledavau, vis deliodavau mintyse ... jeigu liga taip ir progresuos, gal po truputi isdrisiu , po viena, po kita.... is tu krumu parodyti. smile.gif
Atsakyti
Tai man dabar priklausytu labai spyriotis ir atsisakinet dalyvauti

spyriokis kiek nori, bet tave jau ivedziau i dalyvaujanciu sarasa tongue.gif
as jau startavau...bandau nupiesti tokius babausius, kopijuodama suneliu lekstuciu ir stikliniu motyvus...ech, jau seniai piesiau. Bandau pati pasigaminti visus dekoratyvinius elementus, bet tame tarpe pasinervinu kadangi daug ka turiu, nereiketu gaminti paciai blush2.gif ...sunki si uzduotis man doh.gif
Dar pabandysiu panaudoti aliuminine plokstele (nukniaukta is MB dirbtuves lotuliukas.gif
Na o LO esu ne viena prikepusi pagauta pirmu ikvepimu, be taisykliu, be ipatingu ziniu, variau is entuziazmo ir is sirdies, taip, kaip jauciausi viduje ... tik ilgai as su jais uztrunku kazkaip... pries pusmeti tai iki paryciu net uzmigti negaledavau, vis deliodavau mintyse ... jeigu liga taip ir progresuos, gal po truputi isdrisiu , po viena, po kita.... is tu krumu parodyti. 

toki LO kepti entuziazmu ir ikvepimu esa nuosirdziausi ir pilni sarmo...butinai parodyk 4u.gif
o tos visos taisykles ir ipatingos zinios pasisavinamos laikui begant kada jau ne pirma ir ne antra skreba esi iskepus, daug suklydus, sugadinus...tai evoliucija smile.gif
O siaip, tai tavo pirmas darbelis (skirtukas) tai wub.gif niekad nepagalvociau kad naujokes cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Scrap8: 09 kovo 2010 - 23:49
user posted image
Dedu dar vieną blynuką. Tai sūnelio pirmos dienos ligoninėje.
Spėkit kieno pasiskolinta idėja bigsmile.gif
Daugiau nuotraukyčių mano bloge. Kas neaišku klauskit ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristi13: 10 kovo 2010 - 10:47
kristi, mačiau gyvai - nuostabus darbelis wub.gif Toks berniukiškas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(kristi13 @ 2010 03 10, 10:46)
Dedu dar vieną blynuką. Tai sūnelio pirmos dienos ligoninėje.

Labai patinka smile.gif Ir kaip gražiai įgyvendinai tą idėją su žaidimo detale!
Super thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Scrap8 @ 2010 03 09, 23:46)
spyriokis kiek nori, bet tave jau ivedziau i dalyvaujanciu sarasa tongue.gif

Gerai gerai, as netipiska zemaite hihihi.gif
As vakar visa vakara galvojau, kaip ir ka galeciau gaminti smile.gif O siandien jau balto popieriaus isigijau bigsmile.gif
Atsakyti
Mergaites, pasakykit jus man, kokiais klijais klijuojat popieriu, nuotraukas? Ar tos sausu kliju juosteles tam tinkamos?
Atsakyti
QUOTE(Peachgirl @ 2010 03 10, 13:47)
Mergaites, pasakykit jus man, kokiais klijais klijuojat popieriu, nuotraukas? Ar tos sausu kliju juosteles tam tinkamos?

As naudoju dvipuse lipnia juostele, arba buna tokie kampukai bei lipdukai foto salonuose. Nes bijau, kad klijuose nebutu rugsciu, kurie sugadina nuotraukas. Plius, jie vis tiek siek tiek sudrekina popieriu, tai man nelabai patinka schmoll.gif
Atsakyti