as jau beveik sugalvojau ka darysiu , reikia tik nuotrauka pritaikyt.
QUOTE(OJE @ 2010 03 09, 19:30)
Su zemaite cia gerai - ar nebusiu as prie ju Ojie dar suvalkiete- tai is vis
Tai man dabar priklausytu labai spyriotis ir atsisakinet dalyvauti
Leja 1, nuostabus darbeliai , o jau skirtukas tai is vis superinis
Leja1, man tavasis skirtukas nerelus
Na Leja1, laikykis - užversim mes tave pagyrimais.
Wow, kokie darbeliai
remini, na tu mane prajuokinai su tuo arbatos pakeliu Tu tikra skreperė
*** Dėkui, merginos, už geros kelionės palinkėjimus. Pas vokiečius irgi šalta... Stebėsiu jus iš ten.
Wow, kokie darbeliai
remini, na tu mane prajuokinai su tuo arbatos pakeliu Tu tikra skreperė
*** Dėkui, merginos, už geros kelionės palinkėjimus. Pas vokiečius irgi šalta... Stebėsiu jus iš ten.
QUOTE(ader @ 2010 03 09, 18:46)
leja, ohoooo, as pasalus . super man patiko labai abu. o antram darbelyje tuos ornamentus paisei ar radai tokio popieriaus?
tie ornamentai yra shtampuoti su baltu rasalu, bet kadangi man vistiek buvo nepakankamai ryskiai, tai paemiau ir apvedziojau su baltu "Sakura"... ek, neturiu baltos embosing pudros kolkas - butu pats tas cia.... taigi, kas moka graziai papiesti, tai ir is rankos cia nera ka veikti su ornamentais visokiais...
tai aciu visoms !!! Kaip ir prisirasiau i jusu "palata" ... Na o LO esu ne viena prikepusi pagauta pirmu ikvepimu, be taisykliu, be ipatingu ziniu, variau is entuziazmo ir is sirdies, taip, kaip jauciausi viduje ... tik ilgai as su jais uztrunku kazkaip... pries pusmeti tai iki paryciu net uzmigti negaledavau, vis deliodavau mintyse ... jeigu liga taip ir progresuos, gal po truputi isdrisiu , po viena, po kita.... is tu krumu parodyti.
Tai man dabar priklausytu labai spyriotis ir atsisakinet dalyvauti
spyriokis kiek nori, bet tave jau ivedziau i dalyvaujanciu sarasa
as jau startavau...bandau nupiesti tokius babausius, kopijuodama suneliu lekstuciu ir stikliniu motyvus...ech, jau seniai piesiau. Bandau pati pasigaminti visus dekoratyvinius elementus, bet tame tarpe pasinervinu kadangi daug ka turiu, nereiketu gaminti paciai ...sunki si uzduotis man
Dar pabandysiu panaudoti aliuminine plokstele (nukniaukta is MB dirbtuves
Na o LO esu ne viena prikepusi pagauta pirmu ikvepimu, be taisykliu, be ipatingu ziniu, variau is entuziazmo ir is sirdies, taip, kaip jauciausi viduje ... tik ilgai as su jais uztrunku kazkaip... pries pusmeti tai iki paryciu net uzmigti negaledavau, vis deliodavau mintyse ... jeigu liga taip ir progresuos, gal po truputi isdrisiu , po viena, po kita.... is tu krumu parodyti.
toki LO kepti entuziazmu ir ikvepimu esa nuosirdziausi ir pilni sarmo...butinai parodyk
o tos visos taisykles ir ipatingos zinios pasisavinamos laikui begant kada jau ne pirma ir ne antra skreba esi iskepus, daug suklydus, sugadinus...tai evoliucija
O siaip, tai tavo pirmas darbelis (skirtukas) tai niekad nepagalvociau kad naujokes
Dedu dar vieną blynuką. Tai sūnelio pirmos dienos ligoninėje.
Spėkit kieno pasiskolinta idėja
Daugiau nuotraukyčių mano bloge. Kas neaišku klauskit
kristi, mačiau gyvai - nuostabus darbelis Toks berniukiškas
QUOTE(kristi13 @ 2010 03 10, 10:46)
Dedu dar vieną blynuką. Tai sūnelio pirmos dienos ligoninėje.
Labai patinka Ir kaip gražiai įgyvendinai tą idėją su žaidimo detale!
Super
Papildyta:
QUOTE(Scrap8 @ 2010 03 09, 23:46)
spyriokis kiek nori, bet tave jau ivedziau i dalyvaujanciu sarasa
Gerai gerai, as netipiska zemaite
As vakar visa vakara galvojau, kaip ir ka galeciau gaminti O siandien jau balto popieriaus isigijau
Mergaites, pasakykit jus man, kokiais klijais klijuojat popieriu, nuotraukas? Ar tos sausu kliju juosteles tam tinkamos?
QUOTE(Peachgirl @ 2010 03 10, 13:47)
Mergaites, pasakykit jus man, kokiais klijais klijuojat popieriu, nuotraukas? Ar tos sausu kliju juosteles tam tinkamos?
As naudoju dvipuse lipnia juostele, arba buna tokie kampukai bei lipdukai foto salonuose. Nes bijau, kad klijuose nebutu rugsciu, kurie sugadina nuotraukas. Plius, jie vis tiek siek tiek sudrekina popieriu, tai man nelabai patinka