Draugė savo sūnui išėjusiam iš Gilijos samdė kelis repetitorius Nes buvo baisiai prastai paruoštas Tai mažiuką nuo rudens sakė leis iš kart į Mažvydo
QUOTE(GODYTĖS-MAMA @ 2007 02 13, 12:32)
Draugė savo sūnui išėjusiam iš Gilijos samdė kelis repetitorius Nes buvo baisiai prastai paruoštas Tai mažiuką nuo rudens sakė leis iš kart į Mažvydo
Į kokią klasę ėjo ? Mes užsirašėm į Geros pradžios...
Kaip visad - kiek žmonių, tiek nuomonių
O dėl šiltanmio sąlygų - manau, kad geriau tegu pirmokas dar pabūna tame šiltnamyje (nauja aplinka, nauja sistema ir t.t.) negu iš karto jį išmest kariaut su pagrindinės mokyklos dičikiais
QUOTE(ezra @ 2007 02 12, 00:00)
Čia tik vieno žmogaus nuomonė...
Mano dukra irgi mokinasi "Vyturio" vidurinėje, jau 7-oje klasėje. Muzikinė klasė - tai pasakyčiau užimtumas labai didelis - ir choras, ir orkestras, ir ansamblis, ir dar atskirai instrumentas. Dar papildomas modulis matematikos, kur silpniausia vieta - gryžta pavargusi. O dar pamokas ruošti - na apie 8 val. atsilaisvina. Ir gaila man jos, ir džiaugiuosiu kad turi užsiėmimą ir jokios nesamonės į galvą nelenda. Klasė stipri, bet yra visokių, vos ir ketvertais betempiančių. O atranka pamenu buvo - egzaminavo apie 2 val.
Ka sįdomu - klauskit
O aš tuo pačiu dar paklausiu - gal žinote matematikos mokytoją Klaipėdoje arba Palangoje, kuri papildomai (už pinigus) mokina vaikus. Norėčiau dukrai samdyti, nes kažkaip nesutampa bio ir mokslo laukai su Letukiene.
QUOTE(Linaiva @ 2006 09 28, 15:48)
na pradinej mokyklai, tikrai nesirinkčiau mokyklos tolimos, kur vaiką reiktų vežiot ar pan, manau tokiu atveju svarbiausia būtų susirinkt info apie pradinukų mokytojus
Mano Ignas ir Tavo Mantas -klasiokai, beje ir iš Mašioto laikų. Mes iškūrėm po 2-jų klasių...( per vėlai ,deja)
QUOTE(Dilma @ 2007 02 13, 17:52)
O dėl šiltanmio sąlygų - manau, kad geriau tegu pirmokas dar pabūna tame šiltnamyje (nauja aplinka, nauja sistema ir t.t.) negu iš karto jį išmest kariaut su pagrindinės mokyklos dičikiais
Taigi kiek žmonių tiek nuomonių O į kokią klasę ėjo tiksliai nežinau Ir dar sakė, kad klasei apie 40 vaikų. Aišku gal kas pasikeitė nes jos vaikis jau šeštokas Sesuo irgi leido į mokyklą- darželį Nykštukas pabėgo trečioj klasėj
QUOTE(Andro @ 2007 02 13, 19:34)
Mano Ignas ir Tavo Mantas -klasiokai, beje ir iš Mašioto laikų. Mes iškūrėm po 2-jų klasių...( per vėlai ,deja)
oooo, tai labia malonu pamenu pamenu, kaip Ignas pabėgo po 2 klasių ir džiagės vėlei susitikę beje..... iš tos geros draugystės Manto brolis taip pat Ignas
QUOTE(Linaiva @ 2007 02 13, 23:37)
oooo, tai labia malonu pamenu pamenu, kaip Ignas pabėgo po 2 klasių ir džiagės vėlei susitikę beje..... iš tos geros draugystės Manto brolis taip pat Ignas
Nu ir kaip Jums Aukure?Ignas tai neišlipo iš tos duobės kur įrailiojo Mašiote, įgavo tokį nepasitikėjimą savo jėgom kad galima buvo išspręsti tik samdant mokytoją iš naujo. Tam neturėjom galimybių.Gal dar sesės gimimas prisidėjo, bet Aukure ledai pajudėjo. Gana draugiška ši klasė,o be to juk jau jie 4 buvę klasiokai kartu, bei vienas iš paralelinės , iš Mašioto. Tai va. Mūsų mažoji tai gal bandys į Balsinę, nors šeimoje su muzika tai nieko bendro neturim Bet manau kad bent 4 klases galės baigti o paskui bus matyt, niekas neuždraus ir po 8 kl į kitą gimnaziją pereit, o muziką ir protui nemaišo. Lanko paruoš.gr., tai aš apšalus nuo rezultatų nes nesitikėjau kad ji tam gabi nors kiek.
QUOTE(Andro @ 2007 02 14, 22:36)
Nu ir kaip Jums Aukure?Ignas tai neišlipo iš tos duobės kur įrailiojo Mašiote, įgavo tokį nepasitikėjimą savo jėgom kad galima buvo išspręsti tik samdant mokytoją iš naujo. Tam neturėjom galimybių.Gal dar sesės gimimas prisidėjo, bet Aukure ledai pajudėjo. Gana draugiška ši klasė,o be to juk jau jie 4 buvę klasiokai kartu, bei vienas iš paralelinės , iš Mašioto. Tai va. Mūsų mažoji tai gal bandys į Balsinę, nors šeimoje su muzika tai nieko bendro neturim Bet manau kad bent 4 klases galės baigti o paskui bus matyt, niekas neuždraus ir po 8 kl į kitą gimnaziją pereit, o muziką ir protui nemaišo. Lanko paruoš.gr., tai aš apšalus nuo rezultatų nes nesitikėjau kad ji tam gabi nors kiek.
Tai iš tavo posto supratau, kad Mašioto mokykla nelabai kokia O kas ten blogai? Nebežinau ką daryti ar leisti į Mašiotą savo dukrytę ar ne. Mums ji prie namų. Kitą variantą turim- Balsio gimnazija, bet va jau tolokai mums, teks vežioti. O jūs irgi galvojat apie Balsio?
QUOTE(mutti @ 2007 02 15, 14:01)
Tai iš tavo posto supratau, kad Mašioto mokykla nelabai kokia O kas ten blogai? Nebežinau ką daryti ar leisti į Mašiotą savo dukrytę ar ne. Mums ji prie namų. Kitą variantą turim- Balsio gimnazija, bet va jau tolokai mums, teks vežioti. O jūs irgi galvojat apie Balsio?
Viskas pradinukui priklauso nuo mokytojos o ne nuo mokyklos, bet jei paskui nebus prasmės eiti toliau, tai vėl negerai. Mašiote vyresniąjam mano sūnui mokytoja davė l. daug. Po to jo turėjo kitą laidą ir buvu vertinama prastai net pati iš darbo išėjo. Antrojo mokytoja buvo rekomenduota bet movėm po 2 klasių, ji nebuvo bloga, bet visai netiko, nejautė mano vaiko, jis jos, nu nebuvo ryšio. Balsio mokykla mums po langais, tai nuodėmė būtų nepasinaudoti. Žadu į menus žiūrėti " laisvai", tai yra neleisiu mokytojams statyti jų į pirmą vietą. Jei mokės dirbti tai spės susiiimti 9-11 klasėje. Jei vaikas nemoka sistemingai dirbti, neturi atsakomybės jausmo tai tiesiog labai sunku.
QUOTE(Dilma @ 2007 02 13, 17:52)
Teisi esi, Dilma, kiek žmonių, tiek nuomonių.
O su gilijiečiais kažkais ne taip, ir nesuprantam, kame reikalas. Po šios mokyklėlės, kažkodėl vaikai būna su didelėm elgesio ir emocinėm problemom, o ir pagrindai tikrai ne superiniai.
QUOTE(ezra @ 2007 02 17, 00:45)
Teisi esi, Dilma, kiek žmonių, tiek nuomonių.
O su gilijiečiais kažkais ne taip, ir nesuprantam, kame reikalas. Po šios mokyklėlės, kažkodėl vaikai būna su didelėm elgesio ir emocinėm problemom, o ir pagrindai tikrai ne superiniai.
Vat dėl to net nebesvarstau apie Giliją Nors man ji arčiausiai Kažkodėl nusprendžiau, kad dukrytę leisiu ne į pradinę mokyklą Aišku dar daug laiko, gal kas pasikeis Ir vis pamastau apie Mažvydo, nors atsiliepimai irgi ne iš gerųjų et dar turim laiko pamastymams
QUOTE(ezra @ 2007 02 16, 23:45)
Vat tai tau Visi?