Įkraunama...
Įkraunama...

Klaipėdos mokyklos

QUOTE(rakta @ 2006 08 11, 19:34)
Mano dukros lanko Gedminu pagr.Del vyresnes esu patenkinta, gera aukletoja ju klasei kliuvo.Ir pedagogai geri. Ypatingai patiko svente Metu Gedminietis. Mokytojai tokia svente vaikams surenge super. Na kas liecia del pradinuku, tai cia didelis klausimas ??? Geriausia tai pradinukams mokytis tik pradineje mokykloje, nuo pirmos iki 4 klases.o ne kartu su didzkiais.

Mūsų sūnus ėjo į "Varpelio" pradinę mokyklą. Viskas buvo thumbup.gif po to išėjo į Verdenę. Kolkas nuo komentarų susilaikysiu. Šiais metais eis į 6 klasę. Labai daug kas priklauso nuo auklėtojos, svarbi bendra atmosfera. Na nedžiūgaujam mes ax.gif
Atsakyti
Tiesa, kad nuo aukletojos daug kas priklauso. Dukters kl.aukl.jauna, bet uz savo klase kovoja. Ji anksciau dirbo Skuode. Vaikai aukletoja yra patenkinti.
Atsakyti
Jum gal patys vaikai nieko nesako, bet jau ko jau ko, i Gedminu pagr. mokykla savo vaiko ne uz ka neleisciau unsure.gif Mano sese baige ta Vetrunges gimnazija (kokius 10 metu atgal baige ja), o ji salia Gedminu, tai sake ji man: Visada Gedminu mokykla buvo durniu mokykla. Turiu draugiu is tos mokyklos.. Nieko gero, kai papasakoja apie mokytojus.. Nieko neismoko.. Isivaizduokit jeigu devintoke net nenutuokia, kad menulis yra Zemes palydovas. O jos pazymiai tai gan padorus... Tai kaip manot, uz ka ten raso jiems tuos pazymius? blink.gif Uz ora... Zodziu, atsiliepimai apie Gedminu mokykla blogi..
Atsakyti
Tai buvo pries 10 metu. Nepasakyciau, kad ten blogi mokytojai, o i Vetrunges gimn.priima vaikus su 5,5-5,6 vidurkiu, o jei blogai mokysies "ismes" tave atgal i savo mokykla .
Atsakyti
QUOTE(Cikadelė @ 2006 07 22, 12:53)
kieno turtingesni tėvai, tų vaikams rojus ten, bet jei pinigų neturit, tai vaikams nekas...didelė diskriminacija verysad.gif

Nelabai suprantu prie ko čia mokslai ir piniginė g.gif . Ir kas diskriminuoja- mokytojai ar mokiniai? Įdomu koks paruošimo lygis? g.gif Aš pvz apie Dacho mokyklą esu girdėjusi tikių atsiliepimų irgi , bet nemažai pažystamų vaikų eina ir patenkinti.
Atsakyti
Mielos Klaipedietės,
Kitą met mano dukrytė eis į pirmą klasę, 4u.gif bet labai sunku apsispręsti į kokią jai eiti vidurinę mokyklą. g.gif Kadangi gyvensime prie jūros, tai gal patogiausiai būtų S.Dacho mokykla, bet aš girdėjau iš kitų mamyčių, bei pedagogių, kad nekokia mokykla paskutiniu metu palikusi S.Dacho. cool.gif O tai kokią pasirinkti kitą? g.gif
Atsakyti
4u.gif Gal yra mamyciu, kuriu vaikuciai lanko sia mokykla? Kuo ji ypatinga?Zinau,kad ten klasese mazai vaiku iki 10. Mokytojai turi galimybe per pamoka daugiau demesio skirti kiekvienam vaikui.

Pasidalinkime savo ispudziais. 4u.gif
Atsakyti
Mielos mamytes Klaipedietes, kodel man nenorite padeti schmoll.gif , atsakykite, please
Atsakyti
Ne patys geriausi atsiliepimai apie Simono Dacho mokykla. Paskutiniaisiais metais mokyklos "aura" smarkiai suprastejo. Palyginkite kad ir abiturientu egzaminu rezultatus su kitu Klaipedos mokyklu. Skaiciai sneka uz save.
Isvada: mokytojai per daznai geria kava, ir per mazai dirba.
Atsakyti
Gal kas galetu placiau papasakoti apie Verdene, nes nuo kitu metu noreciau ten leisti busima 5 -keli.
Gal rekomenduotumete kokia nors geresne mokytoja?

is anksto labai dekinga!
Atsakyti
Svarbu pasirinkti gerą mokyklą, bet reikia atsiminti - kiek žmonių, tiek nuomonių. Pati esu mokytoja, todėl susilaikysiu nuo tolesnių komentarų, nors galėčiau labai daug teisybės papasakoti. wub.gif
Atsakyti
na pradinej mokyklai, tikrai nesirinkčiau mokyklos tolimos, kur vaiką reiktų vežiot ar pan, manau tokiu atveju svarbiausia būtų susirinkt info apie pradinukų mokytojus smile.gif
Atsakyti