Mamytes,gal kas zinote aoie Verdene,konkreciai mok-ja Diana duomina
QUOTE(Andro @ 2007 08 12, 15:51)
Maišai kažką, ši mokykla tik 10 metų atšventė, tai yra nei vienos laidos neišleido
as kalbejau apie versmes vidurine tik cituota testa ten iskraipe - paliko pabaiga...pradzioj forumiete manau apie versme kalbejo
Sveikutės, gal kas vedat vaiką į Vitės mokyklą , mums pagal rajoną priklauso, baigėm pirmą klasę, pasimečiau paskaičius apie kitas mokyklas, ar Vitės tikrai tokia bloga?
QUOTE($vaida$ @ 2007 08 17, 09:56)
Sveikutės, gal kas vedat vaiką į Vitės mokyklą , mums pagal rajoną priklauso, baigėm pirmą klasę, pasimečiau paskaičius apie kitas mokyklas, ar Vitės tikrai tokia bloga?
Juk tavo vaikas mokasi, tai tu musm ir gali teisingiausiai pasakyti.
Pirmiausi ką galiu blogo pasakyti apie Vitės mokyklą, tai, kad valgykloje vaikas buvo apsinuodijęs tris kartus , paskui nebeleidau net eiti į valgyklą. Ir mokytoja sakė, kad jie patys labai nepatenkinti matinimu.
Jo skundžiasi kai kurios mokyklos dėl maitinimo kokybės.
Dabar pasimečiau visai- sužinojau kad Versmės mokykla nepriklauso pagal gatves o ji visai šalia mano namų nenoriu vaiko vest į Smeltę tai dabar patarkit ką man daryti? Nešt kyšį ar kaip kitaip? Mamos, kaip susitvarkot su tokiais reikaliukais?
QUOTE(jolančiukas @ 2007 08 20, 11:52)
Dabar pasimečiau visai- sužinojau kad Versmės mokykla nepriklauso pagal gatves o ji visai šalia mano namų nenoriu vaiko vest į Smeltę tai dabar patarkit ką man daryti? Nešt kyšį ar kaip kitaip? Mamos, kaip susitvarkot su tokiais reikaliukais?
Nueik ir pasikalbėk su direktoriumi(-re), jei jie turi laisvų vietų, tai priims ir taip.
tai man ne dabar reikia- čia aš anksčiau laiko panikuoju maniškė eis kitais metais į mokyklą, bet jau ieškau, ariu dirvonus nu pvz. ateinu ten žiemą, pasišneku, o paskui nebepriima tai kų tada
QUOTE(jolančiukas @ 2007 08 20, 12:57)
tai man ne dabar reikia- čia aš anksčiau laiko panikuoju maniškė eis kitais metais į mokyklą, bet jau ieškau, ariu dirvonus nu pvz. ateinu ten žiemą, pasišneku, o paskui nebepriima tai kų tada
Nepanikuok anksčiau laiko. Kai reikės, tada ir darysi sprendimus. Apsižiūrėk kitas mokyklas, kaip alternatyvias.
Kaip gerai kai yra kas nuramina rinkausi Versmę dėl to kad nereikia vaikui eiti per gatvę, mokykla tiesiog už kelių minučių nuo namų, galėtų ir pati namo partipenti. O alternatyvos tai -Gedminų, bet ten ir nepatenkam , o Smeltė... nenoriu
ačiū ezra
ačiū ezra