Įkraunama...
Įkraunama...

Klaipėdos mokyklos

Mamytes,gal kas zinote aoie Verdene,konkreciai mok-ja Diana duomina g.gif
Atsakyti
QUOTE(Andro @ 2007 08 12, 15:51)
g.gif
g.gif Maišai  kažką, ši mokykla tik 10 metų atšventė, tai yra nei vienos laidos neišleido unsure.gif

as kalbejau apie versmes vidurine doh.gif tik cituota testa ten iskraipe - paliko pabaiga...pradzioj forumiete manau apie versme kalbejo
Atsakyti
tada sorry 4u.gif
Atsakyti
Sveikutės, gal kas vedat vaiką į Vitės mokyklą smile.gif , mums pagal rajoną priklauso, baigėm pirmą klasę, pasimečiau paskaičius apie kitas mokyklas, ar Vitės tikrai tokia bloga? g.gif
Atsakyti
QUOTE($vaida$ @ 2007 08 17, 09:56)
Sveikutės, gal kas vedat vaiką į Vitės mokyklą smile.gif , mums pagal rajoną priklauso, baigėm pirmą klasę, pasimečiau paskaičius apie kitas mokyklas, ar Vitės tikrai tokia bloga? g.gif

Juk tavo vaikas mokasi, tai tu musm ir gali teisingiausiai pasakyti. mirksiukas.gif
Atsakyti
Pirmiausi ką galiu blogo pasakyti apie Vitės mokyklą, tai, kad valgykloje vaikas buvo apsinuodijęs tris kartus schmoll.gif , paskui nebeleidau net eiti į valgyklą. Ir mokytoja sakė, kad jie patys labai nepatenkinti matinimu. g.gif
Atsakyti
Jo skundžiasi kai kurios mokyklos dėl maitinimo kokybės. doh.gif
Atsakyti
Dabar pasimečiau visai- sužinojau kad Versmės mokykla nepriklauso pagal gatves doh.gif o ji visai šalia mano namų verysad.gif nenoriu vaiko vest į Smeltę schmoll.gif tai dabar patarkit ką man daryti? Nešt kyšį ar kaip kitaip? Mamos, kaip susitvarkot su tokiais reikaliukais?
Atsakyti
QUOTE(jolančiukas @ 2007 08 20, 11:52)
Dabar pasimečiau visai- sužinojau kad Versmės mokykla nepriklauso pagal gatves doh.gif o ji visai šalia mano namų verysad.gif nenoriu vaiko vest į Smeltę schmoll.gif tai dabar patarkit ką man daryti? Nešt kyšį ar kaip kitaip? Mamos, kaip susitvarkot su tokiais reikaliukais?

Nueik ir pasikalbėk su direktoriumi(-re), jei jie turi laisvų vietų, tai priims ir taip.
Atsakyti
tai man ne dabar reikia- čia aš anksčiau laiko panikuoju blush2.gif maniškė eis kitais metais į mokyklą, bet jau ieškau, ariu dirvonus lotuliukas.gif nu pvz. ateinu ten žiemą, pasišneku, o paskui nebepriima doh.gif tai kų tada unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(jolančiukas @ 2007 08 20, 12:57)
tai man ne dabar reikia- čia aš anksčiau laiko panikuoju blush2.gif maniškė eis kitais metais į mokyklą, bet jau ieškau, ariu dirvonus lotuliukas.gif nu pvz. ateinu ten žiemą, pasišneku, o paskui nebepriima doh.gif tai kų tada unsure.gif

Nepanikuok anksčiau laiko. Kai reikės, tada ir darysi sprendimus. Apsižiūrėk kitas mokyklas, kaip alternatyvias.
Atsakyti
Kaip gerai kai yra kas nuramina biggrin.gif rinkausi Versmę dėl to kad nereikia vaikui eiti per gatvę, mokykla tiesiog už kelių minučių nuo namų, galėtų ir pati namo partipenti. O alternatyvos tai -Gedminų, bet ten ir nepatenkam , o Smeltė... nenoriu biggrin.gif
ačiū ezra biggrin.gif bigsmile.gif
Atsakyti