Įkraunama...
Įkraunama...

Klaipėdos mokyklos

QUOTE(mutti @ 2007 07 11, 16:34)
Aš irgi linkstu prie Vyturio  ax.gif O Versmė jums tikrai netinka ?

Toloka nes prie Varpo ir Stulpino gyvenu ax.gif
aggressive.gif Buvo gera mokykla o dabar .... noresi gun_bandana.gif Vargu ar tu zmoniu kas ta reforma sugalvojo vaikai ir anukai Lietuvoj paprastose mokyklose mokosi?
Atsakyti
QUOTE(eris @ 2007 07 11, 17:48)
aggressive.gif Buvo gera mokykla o dabar .... noresi  gun_bandana.gif Vargu ar tu zmoniu kas ta reforma sugalvojo vaikai ir anukai Lietuvoj paprastose mokyklose mokosi?

Nu bet sako, kad nėra ta Stulpino mokykla tokia jau baisi, daugelis mokytojų atėję iš Varpo. Tik ten yra labai blogų klasių ir gerų. Jų stipri popamokinė veikla.
Turiu pažįstamų, kurie moksi toje mokykloje. Vieniems labai gerai sekasi, kiti vos velkasi. Vieną blogybę žinau, kad tos mokyklos mokinių nusikalstamumas didesnis nei kitose (dduomenys iš nepilnamečių inspekcijos).
Atsakyti
QUOTE(eris @ 2007 07 11, 17:48)
aggressive.gif Buvo gera mokykla o dabar .... noresi  gun_bandana.gif Vargu ar tu zmoniu kas ta reforma sugalvojo vaikai ir anukai Lietuvoj paprastose mokyklose mokosi?

Tai vat ir man kartais atrodo, kad reformos daromos pagal tai, kur ir kieno vaikai ar anūkai mokosi. doh.gif

QUOTE(mutti @ 2007 07 11, 20:58)
Nu bet sako, kad nėra ta Stulpino mokykla tokia jau baisi, daugelis mokytojų atėję iš Varpo. Tik ten yra labai blogų klasių ir gerų. Jų stipri popamokinė veikla.
Turiu pažįstamų, kurie moksi toje mokykloje. Vieniems labai gerai sekasi, kiti vos velkasi. Vieną blogybę žinau, kad tos mokyklos mokinių nusikalstamumas didesnis nei kitose (dduomenys iš nepilnamečių inspekcijos).

O aš galvojau, kad problematiškaiusi yra Vitės ir Saulėtekio vaikai. g.gif
Atsakyti
QUOTE(ezra @ 2007 07 11, 23:25)
Tai vat ir man kartais atrodo, kad reformos daromos pagal tai, kur ir kieno vaikai ar anūkai mokosi. doh.gif
O aš galvojau, kad problematiškaiusi yra Vitės ir Saulėtekio vaikai. g.gif

Ai nervai ima doh.gif Pavasari pusantro men nebuvo lietuviu kalbos pamoku , pakeisti tipo nebuvo kuom, su istorija problemos... Nezinau , kalbejau ne su viena mama tai daug kas nepatenkintas ir irgi galvoja kur perkelti g.gif Tik kad pabegus nuo vilko ant meskos neuzsokti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(eris @ 2007 07 12, 19:34)
Ai nervai ima  doh.gif  Pavasari pusantro men nebuvo lietuviu kalbos pamoku , pakeisti tipo nebuvo kuom, su istorija problemos... Nezinau , kalbejau ne su viena mama tai daug kas nepatenkintas ir irgi galvoja kur perkelti g.gif  Tik kad pabegus nuo vilko ant meskos neuzsokti  mirksiukas.gif

Na, nieko čia jau nepadarysi. Ir labai išgirtose mokyklose būna problemų, dėl mokslų taip pat.
Atsakyti
Mamytes,labai reikia informacijos del Vaivorikstes tako pagrindines m-s,randasi sportininku gat.Gal kas lankote bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(milocka @ 2007 07 15, 10:05)
Mamytes,labai reikia informacijos del Vaivorikstes tako pagrindines m-s,randasi sportininku gat.Gal kas lankote bigsmile.gif

Perskaityk keletą puslapių aukščiau. mirksiukas.gif Kaip tik apie ją kalbėjome.
Atsakyti
QUOTE(ezra @ 2007 07 15, 22:32)
Perskaityk keletą puslapių aukščiau. mirksiukas.gif Kaip tik apie ją kalbėjome.

Aciu 4u.gif perskaiciau visa tema,radau ir apie sia mokykla,bet rasoma tik apie tai,kad prastai paruosiama,o mane daugiau duomina emocine atmosfera mokykloje,mes kaip tik begam is labai stiprios klases,kur nenormaliai stipriai paruosiama tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(milocka @ 2007 07 16, 08:41)
Aciu 4u.gif perskaiciau visa tema,radau ir apie sia mokykla,bet rasoma tik apie tai,kad prastai paruosiama,o mane daugiau duomina emocine atmosfera mokykloje,mes kaip tik begam is labai stiprios klases,kur nenormaliai stipriai paruosiama tongue.gif

Tokios klasės labai norėtų Eris. smile.gif
O dėl atmosferos, tai sunku ką nors kalbėti. Kiekviena klasė yra individuali. Čia jau ne nuo mokyklos priklauso, o nuo vaikų, kurie toje klasėje mokosi.
Atsakyti
QUOTE(milocka @ 2007 07 16, 08:41)

Tiesa sakant noreciau suzinoti o kokia cia mokykla? Nes stiprus paruosimas mane domina
Atsakyti
Sveiki as kazkada lankaiu Varpo mokykla tai va kol klase buvo gera tai ir mokykla buvo gera, bet kai isskaide mus nes pradejom sienas griaut tai va pasimokiau dar pora meteliu ir pabegau nes neprilipo kita klase ir mokykla tapo nebemiela O seip paskutinius atsiliepimus apie Varpo girdejau kad ten viskas daroma del gero vardo kad silpni vaikai graziai isprasomi lauk i Stulpino ar Masioto,net tada kai as mokiaus buvo graziai tai daroma Bet seip kas jau ten istveria nors ir silpnesneis balais tai vistiek jaucias kad ziniu yra. O apie Stulpino ir Masioto nieko negaliu pasakyt nes pati ten nesimokiau tik kaip minejau tais laikais kai as mokiaus Varpo tai i jas bego visi kurie vos vilkosi ir ten ju balai neblogai pakildavo. Bet si istorija tai nepilnai 10m senumo
Atsakyti
QUOTE(Kam @ 2007 07 17, 11:47)
Sveiki as kazkada lankaiu Varpo mokykla tai va kol klase buvo gera tai ir mokykla buvo gera, bet kai isskaide mus nes pradejom sienas griaut tai va pasimokiau dar pora meteliu ir pabegau nes neprilipo kita klase ir mokykla tapo nebemiela O seip paskutinius atsiliepimus apie Varpo girdejau kad ten viskas daroma del gero vardo kad silpni vaikai graziai isprasomi lauk i Stulpino ar Masioto,net tada kai as mokiaus buvo graziai tai daroma Bet seip kas jau ten istveria nors ir silpnesneis balais tai vistiek jaucias kad ziniu yra.  O apie Stulpino ir Masioto nieko negaliu pasakyt nes pati ten nesimokiau tik kaip minejau tais laikais kai as mokiaus Varpo tai i jas bego visi kurie vos vilkosi ir ten ju balai neblogai pakildavo. Bet si istorija tai nepilnai 10m senumo

Ir aš sakau, kad daug kas priklauso, kokioje klasėje vaikas mokosi.
Atsakyti