Įkraunama...
Įkraunama...

Klaipėdos mokyklos

QUOTE(mutti @ 2007 05 29, 16:10)
Tai turbūt į Balsio gimnaziją, nors į Mašioto susirinkimą ateisiu, jau labai įdomu pasidarė, juk mes užsirašėm į dailės klasę, o kai skabino, tai sakė šokių klasė. Tai labai supykau, eisu "pyktį išlieti'  lotuliukas.gif

Mes tave morališkai palaikysim. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mutti @ 2007 05 29, 16:10)
Tai turbūt į Balsio gimnaziją, nors į Mašioto susirinkimą ateisiu, jau labai įdomu pasidarė, juk mes užsirašėm į dailės klasę, o kai skabino, tai sakė šokių klasė. Tai labai supykau, eisu "pyktį išlieti'  lotuliukas.gif

Mutti, jum turbut kaip ir mums ketvirtadienį 18.00 val. susirinkimas? o tu nepatikėsi, mes kai atėjome užsirašyti labai norėjome patekti pas Kušlienė (muzikos klasė), bet sakė jau senai vietų nebėra, tada anketoje pabraukėme ir muzikos pas Kušlienė ir dramos klasė pas Lingienė. Ir pakliuvome pas (muzikos) Kušlienę thumbup.gif , tai labai patenkinti likome thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Klaipėdiete: 29 gegužės 2007 - 15:23
QUOTE(ezra @ 2007 05 29, 16:19)
Mes tave morališkai palaikysim. mirksiukas.gif

dėkui biggrin.gif

QUOTE(Klaipėdiete @ 2007 05 29, 16:22)
Mutti, jum turbut kaip ir mums ketvirtadienį 18.00 val. susirinkimas? o tu nepatikėsi, mes kai atėjome užsirašyti labai norėjome  patekti pas Kušlienė (muzikos klasė), bet sakė jau senai vietų nebėra, tada anketoje pabraukėme ir muzikos pas Kušlienė ir dramos klasė pas Lingienė. Ir pakliuvome pas (muzikos) Kušlienę  thumbup.gif , tai labai patenkinti likome  thumbup.gif  thumbup.gif

Tai labai pas gerą mokytoją pakliuvot mirksiukas.gif
O mums irgi susirinkimas ketv 18val smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mutti @ 2007 05 29, 16:25)
dėkui  biggrin.gif
Tai labai pas gerą mokytoją pakliuvot  mirksiukas.gif
O mums irgi susirinkimas ketv 18val  smile.gif

Tai paprastai būsimų pirmokų tėvams pirmas susirinkimas visada būna bendras. tai ko gero susitiksit. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ezra @ 2007 05 30, 10:08)
Tai paprastai būsimų pirmokų tėvams pirmas susirinkimas visada būna bendras. tai ko gero susitiksit. mirksiukas.gif

Taip taip, mokytoja Kušlienė kai skambino, sakė, kad iš pradžių bus visiems salėje, o po to klasėse smile.gif mutti, tai susimatysim, mirksiukas.gif tik nežinau kaip atrodai bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(mutti @ 2007 05 29, 15:10)

bigsmile.gif Tai brokijai, brokijai o dabar va. Tai susitiksim?Mano vienu paž. vaikas labai norėjo, bet per mažai duomenų. Jei apsigalvosi, tai pranešk. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Andro @ 2007 05 30, 16:01)
bigsmile.gif Tai brokijai, brokijai o dabar va. Tai susitiksim?Mano vienu paž. vaikas labai norėjo, bet per mažai duomenų. Jei apsigalvosi, tai  pranešk. mirksiukas.gif

Šiaip lyg ir nebrokijau, tik sakiau, kad mums tolėliau eiti-važiuoti, o beto manoji linkusi daugiau į dailę, tai va mes "užsiimsim" vietą dėl dailės biggrin.gif
Žinau, kad yra, kas įstojo, bet nelankys mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mutti @ 2007 05 30, 18:45)
Šiaip lyg ir nebrokijau, tik sakiau, kad mums tolėliau eiti-važiuoti, o beto manoji linkusi daugiau į dailę, tai va mes "užsiimsim" vietą dėl dailės  biggrin.gif
Žinau, kad yra, kas įstojo, bet nelankys  mirksiukas.gif

g.gif Nu tai va,o mano pažįstamų berniukas turbūt neturi galimybių per neapsisprendusius. Prieš pat rugsėjo pirmą tai irgi be ryšio balamutintis tėvams ir vaikui. gegužės 22 darė papildomą patikrinimą tai dar atėjo vaikų, jis buvo rezerve gale o dabar g.gif O dėl mokyklos, tai jei toli važiuoti tai aišku, sunku, o šiaip, tai aš l. džiaugiuosi kad patekom. Smuiko mokytojas jau planuoja su ja darbą ir beto visą birželį turės pamokas. Be to per išleistuves jau pagrojo ax.gif
Atsakyti
mutti, ar buvai mokyklos pirmokų susirinkime? Mes tai buvome, mokytoja Kušlienė tiesiog angelo įsikūnijimas wub.gif nu tokia jau geriete, kad net mano vaikas jau pasakė apie ją gerų žodžių smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Klaipėdiete @ 2007 05 31, 22:38)
mutti, ar buvai mokyklos pirmokų susirinkime? Mes tai buvome, mokytoja  Kušlienė tiesiog angelo įsikūnijimas  wub.gif  nu tokia jau geriete, kad net mano vaikas jau pasakė apie ją gerų žodžių  smile.gif

Buvom buvom, bet ten neisim smile.gif

Tikrai pasisekė jums su mokytoja mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Klaipėdiete @ 2007 05 31, 22:38)
mutti, ar buvai mokyklos pirmokų susirinkime? Mes tai buvome, mokytoja  Kušlienė tiesiog angelo įsikūnijimas  wub.gif  nu tokia jau geriete, kad net mano vaikas jau pasakė apie ją gerų žodžių  smile.gif

O vaikai neužlips tokiam angelui ant galvos? g.gif
Atsakyti
QUOTE(ezra @ 2007 05 31, 23:18)
O vaikai neužlips tokiam angelui ant galvos? g.gif

Kai užlips angel_sadangel.gif ir devil.gif . O šiaip būna angelų kuriems kažkaip sekas su mažaisiais susitart - mano mama tokia buvo
Atsakyti