Įkraunama...
Įkraunama...

Klaipėdos mokyklos

QUOTE(eris @ 2007 05 23, 22:33)
Tai gal tamsta ten dirba?

Na, aš ne ta tamsta, bet už ją atsakysiu - nea, ne ten biggrin.gif , kitur ax.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dilma @ 2007 05 23, 23:16)
Na, aš ne ta tamsta, bet už ją atsakysiu - nea, ne ten biggrin.gif , kitur ax.gif  biggrin.gif

Tai ir aciu dievui nenoreciau dar vienos laaaaabai protingos mokytojos , kuriai laaaabai sunku dirbt nes nemoka arba nenori 4u.gif sorry bet susidaro toks ispudis
Atsakyti
QUOTE(eris @ 2007 05 23, 23:24)
Tai ir aciu dievui nenoreciau dar vienos laaaaabai protingos mokytojos , kuriai laaaabai sunku dirbt nes nemoka arba nenori 4u.gif  sorry bet susidaro toks ispudis

Buvai pas ją pamokoj g.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Dilma @ 2007 05 23, 23:30)
Buvai pas ją pamokoj g.gif ?

Perskaiciau tema :mokytojos darbas
PASIURPAU IR TOS MOTERIS MOKA MUSU VAIKUS SIAUBAS
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eris: 23 gegužės 2007 - 22:48
Labai atsiprasau kad uzpuoliau Tiesiog praradau savitvarda Is visos sirdies atsiprasau nes piktis blogas patarejas ir toks elgesys netinka suaugusiam zmogui . Dar karta atsiprasau
Atsakyti
Oho, kaip ryškiai blink.gif . Jaučiu, einu ir aš paskaitysiu, ko jau tos moterIs mokA mūsų vaikus hihihi.gif
Atsakyti
Nu ir? Paskaičiau, o ką ten baisaus reikėjo rasti? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(eris @ 2007 05 23, 22:33)
Tai gal tamsta ten dirba?

O jei dirbčiau, tai nevestum į tą mokyklą savo vaiko? blink.gif lotuliukas.gif Žinai, kiekvienoje mokykloje tokių mokytojų labai daug. rolleyes.gif

QUOTE(eris @ 2007 05 23, 23:24)
Tai ir aciu dievui nenoreciau dar vienos laaaaabai protingos mokytojos , kuriai laaaabai sunku dirbt nes nemoka arba nenori 4u.gif  sorry bet susidaro toks ispudis

Labai drąsi esat įžeidinėti sėdėdint prie kompiuterio. Kiekvienas tai sugeba. O ar sugebėtumėt normaliai kalbėtis su žmogumi akis į akį? Ar būtumėt ta, kuri tik aiškina ir nesiklauso, kuri visada teisi?

QUOTE(eris @ 2007 05 24, 00:27)
Labai atsiprasau kad uzpuoliau Tiesiog praradau savitvarda Is visos sirdies atsiprasau nes piktis blogas patarejas ir toks elgesys netinka suaugusiam zmogui . Dar karta atsiprasau

Labai lengva pirma įžeisti žmogų, o po to atsiprašinėti.

QUOTE(Dilma @ 2007 05 24, 09:59)
Nu ir? Paskaičiau, o ką ten baisaus reikėjo rasti? biggrin.gif

Kaip tai? Nejaugi nematei, kad mes žvėrys? blink.gif Juk, pavyzdžiui aš
dar vienos laaaaabai protingos mokytojos , kuriai laaaabai sunku dirbt nes nemoka arba nenori
Atsakyti
QUOTE(ezra @ 2007 05 24, 16:37)

Kaip tai? Nejaugi nematei, kad mes žvėrys? blink.gif Juk, pavyzdžiui aš

mastau.gif jaučiu, reiks dar skaityt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dilma @ 2007 05 24, 22:21)
mastau.gif jaučiu, reiks dar skaityt biggrin.gif

gali nebevargt, nieko įdomaus neįskaitysi mirksiukas.gif pračekinau jau hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Slapux @ 2007 05 24, 23:16)
gali nebevargt, nieko įdomaus neįskaitysi  mirksiukas.gif  pračekinau jau hihihi.gif

Nugis a nežinai - kas ieško,tas randa biggrin.gif . Jei viena rado, ir aš noriu biggrin.gif
Atsakyti
Oi, jūs ieškančios. cool.gif

Dilma, geriau neieškok, nes dar tikrai ką nors rasi. doh.gif
Atsakyti