Įkraunama...
Įkraunama...

Klaipėdos mokyklos

QUOTE(uogele @ 2006 03 11, 22:54)
Labas vakarėlis 4u.gif
Mes persikraustėme į centrą gyventi ir sūnus šiais metai eis į pirmą klasę. gal galėtumėte patarti į kokią pradinę mokyklą leisti centre??? g.gif
galvojame apie Dacho gal.
o Vydūno tai čia prie Švyturio alaus daryklos randasi??ar aš maišau kažką. kiek girdėjau tai ten yra konkursas įstoti į tą mokyklą. ax.gif

Taip Vydūno mokyklos pradinės klasės yra Baltikalnio gatvėj(prie alaus daryklos),konkursas yra,nes vaikai priimami į sustiprintas dailės ir muzikos klases g.gif Hmmm,kaip čia paprasčiau paaiškinti-meninė yra užklasinė veikla
Atsakyti
QUOTE(dilgėlytė @ 2006 03 13, 20:05)
Taip Vydūno mokyklos pradinės klasės yra Baltikalnio gatvėj(prie alaus daryklos),konkursas yra,nes vaikai priimami į sustiprintas dailės ir muzikos klases g.gif Hmmm,kaip čia paprasčiau paaiškinti-meninė yra užklasinė veikla

o ar gera ta mokykla. jei užklasinė veikla tai gal gerai, kad vaikas turės po pamokų daug užsiėmimų ax.gif ax.gif

Gal girdėjot apie Dacho mokyklą??
Atsakyti
QUOTE(uogele @ 2006 03 13, 22:17)
o ar gera ta mokykla. jei užklasinė veikla tai gal gerai, kad vaikas turės po pamokų daug užsiėmimų ax.gif  ax.gif

si mokykla,mano nuomone, gera jei vaikas turi gabumus ir nora dailei ar muzikai. O uzsiemimai ne po pamoku o tarp pamoku vyksta. Ju metu viena valanda vaikai iseina ir i lauka, dazniausiai, 5 ar 6 pamoka.
pirmokeliams pamokos iki 3 val vyksta.
Atsakyti
QUOTE(*Drugelis* @ 2006 03 11, 19:25)
Mano sesė yra baigusi Verdenės mokykla, tik dar tada ji vadinosi Medeinės pradinė. Direktorė ir daug mokytojų likusios tos pačios, plius kai kurios Žemynos mokytojos dirba Verdenėje.
Na sesė mokykla buvo patenkinta. Geri mokytojai ir vaikai būdavo visada užimti, kas pradinukams labai svarbu.
Manau tikrai gerai pasirinkote smile.gif

clap.gif clap.gif clap.gif
Atsakyti
Labutis,
mano dukra lanko gedminų pagrindinę mokyklą jau antrą klasę einame i geros pradžios klasę ir esame labai patenkinti, nežinau gal mokytoja pasitaikė gera bet labai užsiima su vaikais papildomai bejokio papildomo užmokesčio jeigu mato kam kas nors blogiau sekasi. Tik gaila kad yra tik iki 10kl. mokykla naujai sutvarkyta, užklasinės veiklos daug vadovai taip pat geri, jokiu rinkliavu nėra mokykloje. thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Labukas smile.gif
Labai norėčiau informacijos apie S. Dacho vid. m-klą, konkrečiai apie pradinių klasių mokytojas, gal žinote, kuri paruošia vaikučius geriausiai, nes labai daug priklauso nuo pirmosios mokytojos. Viena mamytė nuo rugsėjo ves vaikutį į 1 klasę ten, tai labai pergyvena, kad nežino kurią mokytoją pasirinkti, nes yra keturios, tik žino, jog viena klasė yra GEROS PRADŽIOS su teatrine pakraipa, tai į ją nenori, lieka trys. Gal kuri nors esat susidūrusi su šios mokyklos pradinių klasių mokytojomis ir galite patarti, kurią geriausia pasirinkti, apie kurią daugiausia gerų atsiliepimų thumbup.gif Jei ką, galite ir į AŽ parašyti, labai AČIŪ 4u.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(fleita @ 2006 01 26, 15:08)
Aš pati baigiau "Vyturio" vid. mokyklą - patys šilčiausi prisiminimai, o ir žinių stojant į universitetą pilnai užteko  tongue.gif

aš mokiausi ten, labai anglų k pralaužė man ten thumbup.gif dėkinga esu

QUOTE(Linaiva @ 2006 02 09, 13:56)
na va, susiruošėm ir mokyklos keitimams g.gif "bėgam" iš Mašioto, tik va ką pasirinkt, o juo labiau kad ne į pirmą klasę g.gif reiks į 8-ą, tai galvoju gal Aukuro, Smeltės ar Versmės g.gif o kokie dok ir kas dar reikalinga keičiant mokyklą??

į smeltę nebent pradinėse klasėse, vėliau- nepatarčiau, negaus tiek žinių, kiek galėtų gaut kitur (pvz netoli esnčioj vyturio vid)
Atsakyti
Mano dukra lanko Gedminu pagr. mokykla...Kadangi patiesu pedagoge, galiu drasiai teigti, kad tai gera mokykla.(bent jau mazesnese klasese). Po to vaikai eina i gimnazijas...Juk salia yra vetrunges gimnazija..Ir tai labai patogu... rolleyes.gif
Atsakyti

QUOTE(Sonatag @ 2006 03 07, 15:22)
O jau kas toj Ąžuolyno gimnazijoj blogai? mano dukra pati nusprendė ten eiti nes patinka matematika.
kieno turtingesni tėvai, tų vaikams rojus ten, bet jei pinigų neturit, tai vaikams nekas...didelė diskriminacija verysad.gif
QUOTE(*Drugelis* @ 2006 03 11, 19:25)
Mano sesė yra baigusi Verdenės mokykla, tik dar tada ji vadinosi Medeinės pradinė. Direktorė ir daug mokytojų likusios tos pačios, plius kai kurios Žemynos mokytojos dirba Verdenėje.
Na sesė mokykla buvo patenkinta. Geri mokytojai ir vaikai būdavo visada užimti, kas pradinukams labai svarbu.
Manau tikrai gerai pasirinkote smile.gif
mano mama dirba mokytoja Verdenėje smile.gif yra ir gerų mokytojų, bet yra ir tokių kaip čia pasakius- kapriznų mirksiukas.gif
QUOTE(uogele @ 2006 03 13, 22:17)
Gal girdėjot apie Dacho mokyklą??
baigiau Dachą ir brolis baigė tą mokyklą thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif man labai patiko thumbup.gif
Atsakyti
Mano dukros lanko Gedminu pagr.Del vyresnes esu patenkinta, gera aukletoja ju klasei kliuvo.Ir pedagogai geri. Ypatingai patiko svente Metu Gedminietis. Mokytojai tokia svente vaikams surenge super. Na kas liecia del pradinuku, tai cia didelis klausimas ??? Geriausia tai pradinukams mokytis tik pradineje mokykloje, nuo pirmos iki 4 klases.o ne kartu su didzkiais.
Atsakyti
QUOTE(rakta @ 2006 08 11, 18:34)
Mano dukros lanko Gedminu pagr.Del vyresnes esu patenkinta, gera aukletoja ju klasei kliuvo.Ir pedagogai geri. Ypatingai patiko svente Metu Gedminietis. Mokytojai tokia svente vaikams surenge super. Na kas liecia del pradinuku, tai cia didelis klausimas ??? Geriausia tai pradinukams mokytis tik pradineje mokykloje, nuo pirmos iki 4 klases.o ne kartu su didzkiais.

jei butu galimybe sudaryta mokiniams mokytis klasiu grupemis, tai gal ir gerai butumokytis pradineje, po to kokiu 5-8 klasiu grupeje ir t.t. Bet juk vaikui anksciau arveliau teks nueiti i didele mokykla...penktoj klasej ir taip sokas: keiciasi mokytojai, vietoj vieno - daug, o dar mokykla keisti... Juk tuos maziukus ten priziuri kaip visciukus, o ir ju klases atskirai, ir i valgykla palydi...toks tas musu gyvenimas...imete tave, o tu kapstykis 4u.gif
Atsakyti
Na nezinau mano dukrai tikrai penktoje kl.soko nebuvo, gal kad ju klase buvo suformuota is vaiku-naujoku t.y. ateja visi is kitu mokyklu.
Atsakyti