Įkraunama...
Įkraunama...

Klaipėdos mokyklos

QUOTE(ausrav22 @ 2007 05 11, 10:05)
O ar galima rinktis mokykla ne pagal gyvenama vieta?

Kiek aš susidūriau, tai kryžiaus kelius reikia praeit unsure.gif Priima tuo atveju, jei darbas šalia, seneliai kur gyvena šalia (tada priregistruot ten vaiką reiktų), mažesnio vaiko darželis šalia ar didesnysis lanko tą mokyklą smile.gif Bet gal tokia sistema ne visose mokyklose, nžn ax.gif Gal kitos, kur nesurenka pakankamai vaikų, tada iš viso miesto priima g.gif
Atsakyti
QUOTE(Slapux @ 2007 05 11, 10:12)
Kiek aš susidūriau, tai kryžiaus kelius reikia praeit  unsure.gif  Priima tuo atveju, jei darbas šalia, seneliai kur gyvena šalia (tada priregistruot ten vaiką reiktų), mažesnio vaiko darželis šalia ar didesnysis lanko tą mokyklą  smile.gif  Bet gal tokia sistema ne visose mokyklose, nžn  ax.gif  Gal kitos, kur nesurenka pakankamai vaikų, tada iš viso miesto priima  g.gif

Vadinasi nera sansu issirinkt kita mokykla verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramunėlė* @ 2007 05 10, 13:59)
čia aš biskš taipogi ne į temą..(kaip blondinė) doh.gif  lotuliukas.gif ..ale pastebiu,jau daržely,kad berniukų mažiau,bent pas  mus...tiek dukros grupėje,tiek pas sūnų...Vien žo mano vaikis turės pasisekimą ir pasirinkimą... biggrin.gif  thumbup.gif  lotuliukas.gif

daba berašant klausimas iškilo-a kur tie berniukai?..matyt au auklėm būna ir darželių nelanko.. lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  cool.gif

Man tai priešingai-klausimas iškilo kur tos mergaitės? Bo pas mus nuo lopšio berniuku trūkumas: lopšy viena dukra grupėj buvo, darželį pralankė tryse būdamos, tik paskutiniais metais truputi daugiau, sūnaus grupėj tas pat. Grupėse net mergaitiškų žaislų nėr-neapsimoka. Kai pasakiau vyrui kad ir mokykloj tas pat nusimato - už galvos susiėmė, tipo kas iš jos išauks lotuliukas.gif lotuliukas.gif .
Papildyta:
QUOTE(ausrav22 @ 2007 05 11, 10:51)

Pasiskubink, o tai kiek žinau kitur klases gan anksti surenka, o paskui ir pagal rajona sunku užsirašyt, nukreipia kur yra laisvų vietų.
O buvus 6-ta nėr jau tokia bloga, yra ir blogesnių. Kiek girdėjau paruošia gan normaliai, o atmosfera gal tikrai ne kokia, bet čia kaip kam g.gif .
Atsakyti

Pasiskubink, o tai kiek žinau kitur klases gan anksti surenka, o paskui ir pagal rajona sunku užsirašyt, nukreipia kur yra laisvų vietų.
O buvus 6-ta nėr jau tokia bloga, yra ir blogesnių. Kiek girdėjau paruošia gan normaliai, o atmosfera gal tikrai ne kokia, bet čia kaip kam g.gif .
[/quote]
O 6 tai kokia dabar? blush2.gif
Atsakyti
[quote=mutti,2007 05 09, 11:17]
O tai čia kokioj mokykloj
[/quote]
Yra , yra tokių mokyklų. Ir ne viena. mirksiukas.gif

[quote=Rene,2007 05 09, 11:26]
Mazvydo Nezinau, gal ir kitose mokyklose tas pats. Zodziu, taip neturetu buti blush2.gif mokyklai.
[/quote]
Nesutinku. schmoll.gif
[quote=Dilma,2007 05 09, 11:46]
Manau, kad tai ne mokyklos pareiga, o Švietimo ministerijos ax.gif
O darželiuose kitaip? Visur tas pats... Va, atkreipiau dėmesį per paskutinį susirinkimą - sūnaus grupėje prie kėdžių kojelių prisuktos kažkokios kaladėlės- kad baldai vaikams pagal ūgį tiktų . Šitaip irgi neturėtų būti. Bet, deja, pas mus yra [/quote]
Visiškai pritariu. Kituose darželiuose reikia pirkti lovas vaikučiams. blink.gif
O mokykla yra biudžetinė organizacija, kurią remia valstybė. Vat ir matot, kaip valstybė rūpinasi savo ateitimi - vaikais.

[quote=mutti,2007 05 09, 11:51]
Bent jau kitose mokyklose tikrai žinau, kad perka iš savo-mokyklos(gal duoda ministerija) lėšų, o ne tėvai
O mūsų darželyje nupirko naujus stalus, kėdes, bet kad per vėlai nupirko tik pavasarį
[/quote]
O ar bent įsivaizduojat, kokios tos lėšos?[quote=Rene,2007 05 09, 11:53]
Zinoma, kad Svietimo ministerijos, bet mokykla turi rupintis savo inventorium pati, kad skirtu daugiau lesu, ir teikti prasymus i aukstesnes instancijas kiek ir ko reikia.
[/quote]
Tai ir rūpinasi, ir prašymus teikia. O ko tėvai tyli, ko nereikalauja iš Švietimo ministerijos?
Be to, juk niekas neliepia pirkti tų suolų. Juk vaikas gali mokytis ir nenaujame. doh.gif Prisiminkit, kokiuose suoluose mes sėdėjom. unsure.gif

[quote=Slapux,2007 05 10, 14:05]
visi berniukai mano vaikų grupėse
[/quote]
Mano vaiko grupėje taip pat. doh.gif
[quote=ausrav22,2007 05 10, 15:06]
Sveikos mamytes,
as taip pat mastau i kuria mokykla leisti kita rudeni savo mergaite. ji turetu eiti i 5 kl. Dabar mokosi Gilijos pradineje mokykloje. Pagal gyvenama vieta mums priklauso 15 mokykla dabar I. Simonaitytes mokykla. Ka apie ja mastot?
[/quote]
Nieko apie ją nemąstom ir tau patariam nemąstyti. mirksiukas.gif
[quote=ausrav22,2007 05 11, 10:05]
O ar galima rinktis mokykla ne pagal gyvenama vieta?
[/quote]
Tam tikrais atvejais galima.
[quote=Slapux,2007 05 11, 10:12]
Kiek aš susidūriau, tai kryžiaus kelius reikia praeit Priima tuo atveju, jei darbas šalia, seneliai kur gyvena šalia (tada priregistruot ten vaiką reiktų), mažesnio vaiko darželis šalia ar didesnysis lanko tą mokyklą smile.gif Bet gal tokia sistema ne visose mokyklose, nžn Gal kitos, kur nesurenka pakankamai vaikų, tada iš viso miesto priima
[/quote]
Matai, kiek daug išlygų. O sistema visose ta pati. O šiaip, daug kas priklauso nuo administracijos.
[quote=ausrav22,2007 05 11, 10:51]
[/quote]
Yra. biggrin.gif

[quote=ausrav22,2007 05 11, 12:59]

O 6 tai kokia dabar? [/quote]
[COLOR=green]Versmės.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ezra: 11 gegužės 2007 - 13:45
(quote)
Be to, juk niekas neliepia pirkti tų suolų. Juk vaikas gali mokytis ir nenaujame. doh.gif Prisiminkit, kokiuose suoluose mes sėdėjom.

As taip ir rasiau, kad neprivaloma pirkti, bet tie nenauji suolai yra nereguliuojami unsure.gif , o kadangi vis tobulejam smile.gif , tai ir suolus vaikams pradejo gaminti kaip dera thumbup.gif . Ir manau, nereikia lyginti anu laiku su dabartiniais, nes viskas keiciasi. Cia pamastymas buvo ne apie tai ar as pirksiu ta nauja suola, o apie auksteniuju pasirupinimu tokiais elementariais dalykais. g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rene: 11 gegužės 2007 - 15:49
QUOTE(ezra @ 2007 05 11, 14:42)

Mano vaiko grupėje taip pat. doh.gif

O tai gal tie jūsų vaikai bendri mastau.gif bigsmile.gif biggrin.gif?
Atsakyti
QUOTE(Rene @ 2007 05 11, 16:45)
As taip ir rasiau, kad neprivaloma pirkti, bet tie nenauji suolai yra nereguliuojami  unsure.gif , o kadangi vis tobulejam  smile.gif , tai ir suolus vaikams pradejo gaminti kaip dera  thumbup.gif . Ir manau, nereikia lyginti anu laiku su dabartiniais, nes viskas keiciasi. Cia pamastymas buvo ne apie tai ar as pirksiu ta nauja suola, o apie auksteniuju pasirupinimu tokiais elementariais dalykais.  g.gif

O tai kiek kainuoja tas naujas suolas?

QUOTE(Dilma @ 2007 05 11, 17:05)
O tai gal tie jūsų vaikai bendri mastau.gif bigsmile.gif  biggrin.gif?

Įdomu, kaip tai galėtų būti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(ezra @ 2007 05 14, 21:23)

irnesakyk.gif šiais laikais nieko nėr neįmanomo biggrin.gif
Ryt ateinu į svečius mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dilma @ 2007 05 14, 22:04)
irnesakyk.gif šiais laikais nieko nėr neįmanomo biggrin.gif
Ryt ateinu į svečius mirksiukas.gif

O aš rytoj dirbu. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ezra @ 2007 05 14, 22:10)
O aš rytoj dirbu. mirksiukas.gif

Reiškia drinks_cheers.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ezra @ 2007 05 14, 21:23)
O tai kiek kainuoja tas naujas suolas?

Pries metus suolas kainavo 200 Lt. Dabar nezinau, gal ir pabrango.
Atsakyti